Allaha şükürler olsun ki ehh fena sayılmayacak gögüslerim oldu beklediğimin üzerinde..bazı arkadaşlar gibi ödem beni rahatsız etmedi ,yumuşaklıgı gayet kıvamında ,Allaha şükür his kaybı yaşamadım , elime gelen bir protez ya da protezden çıkan bi seste duymadım .kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum boyutu abartı değil...Amma velakin burada kendimi psikolojik olarak o kadar hazırlamama rağmen öyle bi acı çekmişim ki acının dibini görmüşüm bir nefes icin kırk takla atardım o an :) ah şimdi gülebiliyorum 2 hafta önce olaydı çıkartacak nöbetçi plastik cerrah aradım..tek sıkıntım rahatça sere serpe yatamamak ve aklımın köşesinde ama "bunlar yabancı bişey ya" demek başka sıkıntım yok şükür..onun içinde zamana ihtiyacım var biliyorum...ve diliyorum ki bütün yaptıracak arkadaşlar inşallah en kolar süreçle atlatırlar ve gerçekren ihtiyacı olanlar yaptırsın..
Şimdi acılarım geciyo yavaş yavaş gögüslerim var fena da sayılmazlar hoşlar yanı sıkıntı yok ama deseniz bana yaptırırmıydın peki şimdiki aklın olsa ? minnacık gögüslerim olmasına rağmen (eskiyi kastediyorum) asla yaptırmazdım bu acıyı göze alamazdım..tabii bunu şimdi söylüyorum arkadaşlar 2 ay sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyebilirim :))
Ne demiş Sezen "Aşkımda değişebilir ,gerçeklerimde" :))
uzun lafın kısası Allah gönlünüze göre versin sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar