Meme estetiği sonrası tavsiyeleriniz var mı? 2. Günümdeyim

Oleeyy çok sevindim inşallah benim de öyle olur . Senin adına da çok sevindim şu an sol taraf daha yukarda ve şiş alt kısmı boş yumuşak silikon daha inmemiş belli , sağ taraf daha hızlı ilerliyo yuvarlak şeklini aldı gibi üstten daha inik . Ama bu farklı ilerleyiş oluyormuş hep . Haftaya 1. Ay kontrolüm var . 6. Haftada ise korseye veda edeceğim inşallah iple çekiyorum. Zamanla konusunu çok iyi yapmışsın ben onu düşünemedim bu sıcaklarda korseyle dolaşmak zulüm ama memeleri düşündükçe teselli oluyorum neyse ki yaz bitmeden bikinilerimin üstünü doldurmanın hayaliyle yaşıyorum . Çok teşekkür ederim tekrar

Benim de 3.ayim bitti yerebakanyurekyakanin dediği gibi sonu cok güzel olacak ben sürecimiz fotoğraflı paylaştığım bi post açmıştım asamalarina ordan bakabilirsin etiketliyorum seni

Ameliyattan sonra ilk haftalar sağ memem çok daha büyük duruyodu. Sonra sol memem büyük durmaya başladı. Şimdi baktığımda sağ hafif diğerinden büyük ama o kadar hiç umrumda değil ki Gayet güzeller zaten doğal memelerin de ikisi tıpatıp aynı olmaz. O yüzden şu anki boyut şekil önemseme her şey değişebiliyor. Ben de 6. Haftada korseye veda ettim. Hatta 5. Haftadan sonra korsesiz elbiseler giyuordum arada. Eve gelince korsemi takıyordum. 1. Aydan sonra süreç çok daha güzelleşecek. Rica ederim yine aklına bir şey takılırsa yaz

Merhabalar , bendeki sorun şu :)

1,5 ayım oldu . Genel durumlar iyi ama.
Kıyafet bulamıyorum , ve ya sütyen . Anlayamadım nasıl olacak .

Ne giysem meme ucu çök belli oluyor. Meme ucu kapatıcısı aldım ama o da kabarık duruyor ve rahat edemiyorum .
Siz bu durumda nasıl bir çözüm ürettiniz?
Sütyenim askılı , intimissimi klasık Üçgen penye .

Moralim bozuk , her şey giyerim dedim ama olmuyor.

pentinin sutyenlerini kullanıyorum.. Balensiz desteksiz olanlari var tavsiye ederim.. Bir de penye yarim badiler var sporcu sutyeni gibi onlardan aldım iclerinde ince pedleri var onlar da cok is goruyor..

Benim de 2 ay oldu. Ben victoria secret ın balensiz incecik sutyeninden aldım. Aynısını penti ve suwende de gördümx hatta pentide serinin ismi Zero. Ten rengi aldım. Hem askısı incecik hem ten rengi olduğu için göze batmıyor. İçinde kendi pedi de var . Doktora da gösterdim. Çok güzel bunu takabilirsin dedi. Onayladı :)Resim ekliyorum :)

Eklentiler

• IMG_9456.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9457.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 28
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…