- 25 Ağustos 2024
- 809
- 617
- 18
- 33
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Yani nasil durdugunu hayal edemedim ama oturunca aksine ust kisim biraz daha yumusuyor. Yerebakanyurekyakan in fotografinda ust patliycakmis gb mesela, benimki ilk zaman bukadar olmasa bile benzerdi. Benim fotoya bakarsan ust kisim evet dolgun ama protezin baslangici belli olmuyor daha yumusak bir gecis var. Benimki arkadasin goruntusunden yavas yavas odem gectikce bu hale geldi hic bosalmadi ust kisim.Ben de anlamadım hiç dekolte vermiyo üstü boş kaldıama daha 1 ay olmak üzere acaba oturunca düzelir mi çünkü şu an yaygın gibi duruyo tam slikon görüntüsünde değil
Size özelden foto atacağımYani nasil durdugunu hayal edemedim ama oturunca aksine ust kisim biraz daha yumusuyor. Yerebakanyurekyakan in fotografinda ust patliycakmis gb mesela, benimki ilk zaman bukadar olmasa bile benzerdi. Benim fotoya bakarsan ust kisim evet dolgun ama protezin baslangici belli olmuyor daha yumusak bir gecis var. Benimki arkadasin goruntusunden yavas yavas odem gectikce bu hale geldi hic bosalmadi ust kisim.
Ay evet çok mantıklı ben yarın söyliyim krem istiyim . Bana 6 hafta dedi doktor şu an gerçekten anlamadım 6 ay nerde 6 hafta nerdeNe kadar sure takmanizi onerdi dr? Ben 6 ay kullandim. Ustune 6 ay doldugunda areola kucultme islemi yaptirdim bi de oyuzden 1 ay extra kullandim. Butunlesmistim artik korselerimle. Ayni korsenin krem rengi olani var. Onumuz yaz. Daha siparis etmedilerse soyleyin bence krem alin onu da. Ben oyle yaptim acik renk kiyafetlerde rahatlikla kullandim.
Bu dr a ve markaya gore degisiyor. Polytech tercih eden arkadasimda 1,5 ay kullanip sporcu sutyenine gecti mesela. Mentor taktiran vardi sonra revizyon oldu o ayri mesele de ona da dr u 1 ay korse kullandirdi. Benim dr umun yaptigi aciklama su sekildeydi. Ergonomix icin kapsul kontraktoru riski en az marka diyorlar bliyorsunuz. Bunu sebebi yuzeyinde kullanilan teknoloji. Polytech dokulara yuzey yapisindan dolayi daha iyi tutunurken ergonomixin bunu yapabilmesi icin zamana ihtiyaci var. Kapsul kontraktoru riski az bu bir arti fakat yizeye tutunusu yani kaymama riskinin ortadan kalkmasi da zaman aliyor. Bu yuzden yararli kapsul olusana kadar protezin desteklenmesi gerekiyor.Ay evet çok mantıklı ben yarın söyliyim krem istiyim . Bana 6 hafta dedi doktor şu an gerçekten anlamadım 6 ay nerde 6 hafta nerde
Evet doğru motiva pürüzsüz olduğu için kapsül riski en düşük ve en zor tutunan o yüzden fark olması normal olabilir. Aman çektik çilesini bana 1 yıl dense de takarım korseyi 1 ay dense de farketmezBu dr a ve markaya gore degisiyor. Polytech tercih eden arkadasimda 1,5 ay kullanip sporcu sutyenine gecti mesela. Mentor taktiran vardi sonra revizyon oldu o ayri mesele de ona da dr u 1 ay korse kullandirdi. Benim dr umun yaptigi aciklama su sekildeydi. Ergonomix icin kapsul kontraktoru riski en az marka diyorlar bliyorsunuz. Bunu sebebi yuzeyinde kullanilan teknoloji. Polytech dokulara yuzey yapisindan dolayi daha iyi tutunurken ergonomixin bunu yapabilmesi icin zamana ihtiyaci var. Kapsul kontraktoru riski az bu bir arti fakat yizeye tutunusu yani kaymama riskinin ortadan kalkmasi da zaman aliyor. Bu yuzden yararli kapsul olusana kadar protezin desteklenmesi gerekiyor.
Aynen benim de doktorum öyle dedi.. ergonomix takıldı bana da en az 2 ay geçeli gündüzlü kullanacağım.. odemler falan indi bana rahat geliyor korse artıkBu dr a ve markaya gore degisiyor. Polytech tercih eden arkadasimda 1,5 ay kullanip sporcu sutyenine gecti mesela. Mentor taktiran vardi sonra revizyon oldu o ayri mesele de ona da dr u 1 ay korse kullandirdi. Benim dr umun yaptigi aciklama su sekildeydi. Ergonomix icin kapsul kontraktoru riski en az marka diyorlar bliyorsunuz. Bunu sebebi yuzeyinde kullanilan teknoloji. Polytech dokulara yuzey yapisindan dolayi daha iyi tutunurken ergonomixin bunu yapabilmesi icin zamana ihtiyaci var. Kapsul kontraktoru riski az bu bir arti fakat yizeye tutunusu yani kaymama riskinin ortadan kalkmasi da zaman aliyor. Bu yuzden yararli kapsul olusana kadar protezin desteklenmesi gerekiyor.
Cok sevindim senin adinaAynen benim de doktorum öyle dedi.. ergonomix takıldı bana da en az 2 ay geçeli gündüzlü kullanacağım.. odemler falan indi bana rahat geliyor korse artık
Bende bugün oldum fakat ağrım çok fazlaDün ameliyat oldum. Bugün hastaneden çıkıcam. Kasüstü olduğum için çok ağrılı acılı değilim ama yine var tabi. Sırtüstü yatmam gerekiyomuş bi de yanlara dönmem yasak. Ayrıca biraz oturur pozisyonda olmalıymış. Siz ne kadar süre böyle yattınız ? Evde zor olmadı mu? Eğimli yastıklar satılıyor hatta trendyolda reflü yastığı diye geçiyor. Onlardan almalı mıyım sizce?
Dün yoktu ama bugün ödemim var. Doktor bunla ilgili bi şey söylememişti. Ödem artarak devam mı eder ? Neler yapılıyor?
Ameliyathanede üşümüşüm sanırım çıktığımda titriyordum. Boğazım hafif acıdı sabah şimdi geçti. Ama 1 kere öksürdüm ve memelerim çok acıdı. Ameliyat sonrası böyle bi şey yaşayan oldu mı yoksa üşüttüm mü?
Başka tavsiyeleriniz varsa da dinlerim
3. Günden bildiriyorum her gün azalacak. Benim en çok 2. Gün ağrım oldu dayanamadım gözümden yaş geldi kas üstü olduğu halde. Bugün daha iyiyim. Merak etme herkes aynı şeyleri yaşamışBende bugün oldum fakat ağrım çok fazla
Benim revizyon ameliyatım ilk bu kadar ağrı olmamıştı3. Günden bildiriyorum her gün azalacak. Benim en çok 2. Gün ağrım oldu dayanamadım gözümden yaş geldi kas üstü olduğu halde. Bugün daha iyiyim. Merak etme herkes aynı şeyleri yaşamış
Anladım ama her ameliyat birbirinden farklı yani ilkiyle aynı olacak diye bir durum yokBenim revizyon ameliyatım ilk bu kadar ağrı olmamıştı
HaklısınızAnladım ama her ameliyat birbirinden farklı yani ilkiyle aynı olacak diye bir durum yok
Bana da ergonomix takıldı ama doktor 3 hafta dediAynen benim de doktorum öyle dedi.. ergonomix takıldı bana da en az 2 ay geçeli gündüzlü kullanacağım.. odemler falan indi bana rahat geliyor korse artık
İkisi de degilim yorumlarinizi okudumfotograf paylasiyorum. Suan ustumdeki sporcu sutyeni. Biraz daha siksam tam birlesiyor. Normal hali ise bir tik daha ayrik. Oncesi ise baya baya ayrik. Bahsettiginiz hersey odemden. Bir gogsun ic kismi daha odemli digerinin ust kismi odemli vs olabilir. Suan hic takmayin cok ama cok degisicekler emin olun. Her gun fotograf cekerseniz uc gun sonraki farki bile gorebilirsiniz. 2 hafta verin kendinize. Hadi bilemedin 3 hafta olsun gunluk hayata donersiniz muhtemelen. Benim bir de oglum var ozaman 4 yasindaydi. Annem cok yardimci oldu bana da. Erken donemde agir kaldrmamak cok onemli dediginiz gb sakin oyle bi hata yapmayin. Kollari kullanbilicek duruma gelseniz bile zorlamayin. Olabildigince cok dinlenin. Zonklama agri cok normal. Bir iki haftaya cok hafifliycektir. Erken donemde cok hizli bir iyilesme oluyor.
İkisi de degilim yorumlarinizi okudumfotograf paylasiyorum. Suan ustumdeki sporcu sutyeni. Biraz daha siksam tam birlesiyor. Normal hali ise bir tik daha ayrik. Oncesi ise baya baya ayrik. Bahsettiginiz hersey odemden. Bir gogsun ic kismi daha odemli digerinin ust kismi odemli vs olabilir. Suan hic takmayin cok ama cok degisicekler emin olun. Her gun fotograf cekerseniz uc gun sonraki farki bile gorebilirsiniz. 2 hafta verin kendinize. Hadi bilemedin 3 hafta olsun gunluk hayata donersiniz muhtemelen. Benim bir de oglum var ozaman 4 yasindaydi. Annem cok yardimci oldu bana da. Erken donemde agir kaldrmamak cok onemli dediginiz gb sakin oyle bi hata yapmayin. Kollari kullanbilicek duruma gelseniz bile zorlamayin. Olabildigince cok dinlenin. Zonklama agri cok normal. Bir iki haftaya cok hafifliycektir. Erken donemde cok hizli bir iyilesme oluyor.
Bana sordunuz sanirim 335 cc benimki. Ben yasadiginiz gb birsey yasamadim. Her siktiginizda mi sut geliyor? Yani cok rahatsiz edici bir durum degilse degistirmeyin tabiki revizyon da buyuk dert. Dr neden bu durumu gozardi edip kanallara baski yapicak kadar gogus kafesinize buyuk gelen bir cc secti bilemiyorum ama eger zamanla daha sikintili bir duruma sebep olmiycaksa ben de revizyon dusunmezdim. Ama sut kanallari tetiklenip o kanallardaki sut bir sure icerde kaliyorsa size zarar verebilir. Bunu da bi danisin bence dr unuza.Görüntü çok iyi gorunuyor size 400cc mi kulanildi banada bu ölçüler kulanildi ama benim goyuslerimden sıkınca süt geliyor protez büyük olduğu için süt damarlarına baskı yapıyor ondan dedi sizde böyle bir sorun oluştumu daha küçük protez koymami tavsiye eti küçük göğüs sevmiyorum ya değiştirmeyi düşünmüyorum çok beyeniyorum suanki halini
Her yigidin yogurt yigisi farkliBana da ergonomix takıldı ama doktor 3 hafta dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?