Meme estetiği sonrası tavsiyeleriniz var mı? 2. Günümdeyim

Ben de anlamadım hiç dekolte vermiyo üstü boş kaldı ama daha 1 ay olmak üzere acaba oturunca düzelir mi çünkü şu an yaygın gibi duruyo tam slikon görüntüsünde değil
Yani nasil durdugunu hayal edemedim ama oturunca aksine ust kisim biraz daha yumusuyor. Yerebakanyurekyakan in fotografinda ust patliycakmis gb mesela, benimki ilk zaman bukadar olmasa bile benzerdi. Benim fotoya bakarsan ust kisim evet dolgun ama protezin baslangici belli olmuyor daha yumusak bir gecis var. Benimki arkadasin goruntusunden yavas yavas odem gectikce bu hale geldi hic bosalmadi ust kisim.

Size özelden foto atacağım

Ay evet çok mantıklı ben yarın söyliyim krem istiyim . Bana 6 hafta dedi doktor şu an gerçekten anlamadım 6 ay nerde 6 hafta nerde

Ay evet çok mantıklı ben yarın söyliyim krem istiyim . Bana 6 hafta dedi doktor şu an gerçekten anlamadım 6 ay nerde 6 hafta nerde
Bu dr a ve markaya gore degisiyor. Polytech tercih eden arkadasimda 1,5 ay kullanip sporcu sutyenine gecti mesela. Mentor taktiran vardi sonra revizyon oldu o ayri mesele de ona da dr u 1 ay korse kullandirdi. Benim dr umun yaptigi aciklama su sekildeydi. Ergonomix icin kapsul kontraktoru riski en az marka diyorlar bliyorsunuz. Bunu sebebi yuzeyinde kullanilan teknoloji. Polytech dokulara yuzey yapisindan dolayi daha iyi tutunurken ergonomixin bunu yapabilmesi icin zamana ihtiyaci var. Kapsul kontraktoru riski az bu bir arti fakat yizeye tutunusu yani kaymama riskinin ortadan kalkmasi da zaman aliyor. Bu yuzden yararli kapsul olusana kadar protezin desteklenmesi gerekiyor.

Evet doğru motiva pürüzsüz olduğu için kapsül riski en düşük ve en zor tutunan o yüzden fark olması normal olabilir. Aman çektik çilesini bana 1 yıl dense de takarım korseyi 1 ay dense de farketmez

Aynen benim de doktorum öyle dedi.. ergonomix takıldı bana da en az 2 ay geçeli gündüzlü kullanacağım.. odemler falan indi bana rahat geliyor korse artık

Aynen benim de doktorum öyle dedi.. ergonomix takıldı bana da en az 2 ay geçeli gündüzlü kullanacağım.. odemler falan indi bana rahat geliyor korse artık
Cok sevindim senin adina bundan sonrasi cok kolay zaten. Arada batma yanma vb hisler olur bir sure fakat ciddi bir sikintin olmaz. İsin zor kismini atlatmissin

Bende bugün oldum fakat ağrım çok fazla

Valla ben bugün süpürge yaptım iyi mi yaptım bilmiyorum memelerim ağrıyor çok inşallah kötü bir şey olmamıştır içim çok huzursuz

Görüntü çok iyi gorunuyor size 400cc mi kulanildi banada bu ölçüler kulanildi ama benim goyuslerimden sıkınca süt geliyor protez büyük olduğu için süt damarlarına baskı yapıyor ondan dedi sizde böyle bir sorun oluştumu daha küçük protez koymami tavsiye eti küçük göğüs sevmiyorum ya değiştirmeyi düşünmüyorum çok beyeniyorum suanki halini

Bana sordunuz sanirim 335 cc benimki. Ben yasadiginiz gb birsey yasamadim. Her siktiginizda mi sut geliyor? Yani cok rahatsiz edici bir durum degilse degistirmeyin tabiki revizyon da buyuk dert. Dr neden bu durumu gozardi edip kanallara baski yapicak kadar gogus kafesinize buyuk gelen bir cc secti bilemiyorum ama eger zamanla daha sikintili bir duruma sebep olmiycaksa ben de revizyon dusunmezdim. Ama sut kanallari tetiklenip o kanallardaki sut bir sure icerde kaliyorsa size zarar verebilir. Bunu da bi danisin bence dr unuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…