- 17 Nisan 2025
- 245
- 149
- 18
- 30
- Konu Sahibi yerebakanyurekyakan
-
Teşekkür ederim canımÖncelikle geçmiş olsunbenim kas altıydı hastanede kaldığım gün hiç ağrım yoktu ama 2.ve 3. gün biraz zorlamıştı. Ben 4-5 gün kadar yattım ama bünyeden bünyeye değişir tabi ki benim acı eşiğim biraz düşük. Yatarken hiç zorlanmadım sandığımdan kolay oldu şu an 1 ay olmak üzere hala yan dönmüyorum ama zorlanmıyorum da. Ödemler için eve döndüğümde de buz uygulamaya devam ettim ve ödem ilacı yazar büyük ihtimal doktorunuz
Yataktan kalkarken destek alıyor muydunTeşekkürlertabi ki kalktım yürüyüş yaptım evin içinde zaten ağrı kesici içince baya hafifliyodu. Zaten ağrı dediğim şey evet baskı gibi daha çok yürüyüş ödem atmanda da iyi olur
Yani ben kendi başıma da kalkıyorum ama zarar veriyomuşım gibi hissettiğim için destek alıyorumTeşekkürlertabi ki kalktım yürüyüş yaptım evin içinde zaten ağrı kesici içince baya hafifliyodu. Zaten ağrı dediğim şey evet baskı gibi daha çok yürüyüş ödem atmanda da iyi olur
1 hafta kadar destekle yattım kalktım biraz tabii dik pozisyonda olması gerekiyor hem odem olmaması için.. odem ilk 3-4 gün artıyor sonra azalmaya başlıyor bol bol ananas tüket.. evet hapşırmak öksürmek acıtıyor tabii ama geçecek.. hayırlı olsun anlatmışsınDün ameliyat oldum. Bugün hastaneden çıkıcam. Kasüstü olduğum için çok ağrılı acılı değilim ama yine var tabi. Sırtüstü yatmam gerekiyomuş bi de yanlara dönmem yasak. Ayrıca biraz oturur pozisyonda olmalıymış. Siz ne kadar süre böyle yattınız ? Evde zor olmadı mu? Eğimli yastıklar satılıyor hatta trendyolda reflü yastığı diye geçiyor. Onlardan almalı mıyım sizce?
Dün yoktu ama bugün ödemim var. Doktor bunla ilgili bi şey söylememişti. Ödem artarak devam mı eder ? Neler yapılıyor?
Ameliyathanede üşümüşüm sanırım çıktığımda titriyordum. Boğazım hafif acıdı sabah şimdi geçti. Ama 1 kere öksürdüm ve memelerim çok acıdı. Ameliyat sonrası böyle bi şey yaşayan oldu mı yoksa üşüttüm mü?
Başka tavsiyeleriniz varsa da dinlerim
Teşekkür ederim ananası bilmiyordum alayım tabi zeytinim çok sağol bu süreçte hep üşenmedin yazdın bana yardımcı oldun1 hafta kadar destekle yattım kalktım biraz tabii dik pozisyonda olması gerekiyor hem odem olmaması için.. odem ilk 3-4 gün artıyor sonra azalmaya başlıyor bol bol ananas tüket.. evet hapşırmak öksürmek acıtıyor tabii ama geçecek.. hayırlı olsun anlatmışsın
Hangisine karar verdinTeşekkür ederim ananası bilmiyordum alayım tabi zeytinim çok sağol bu süreçte hep üşenmedin yazdın bana yardımcı oldun
Polytech yuvarlak. Mememin üst kısmı çok boş olduğu için ergonomix vücut yapıma uygun olmayacaktı hiç. Ergonomix özelliklerinden dolayı gönlümü fethetmişti ama napalım eldeki meme buHangisine karar verdinrica ederim ne demek.. birimiz hepimiz hepimiz birimiz için kız gücüüü
Olsunduu.. en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.. güzel günlerde kullanalımPolytech yuvarlak. Mememin üst kısmı çok boş olduğu için ergonomix vücut yapıma uygun olmayacaktı hiç. Ergonomix özelliklerinden dolayı gönlümü fethetmişti ama napalım eldeki meme bu
Hepsi normal.. 1 hafta kadar yatıp kalkmak zor oluyor.. ayaktayken memeler aşağı doğru baskı yapıyor alışana kadar.. tuzlu şeyler kahve falan tüketme onlar çok ödem tutuyor bol su iç ananas ye.. 1 haftada sonra hafifleyecek hepsi..Hastaneden çıktıktan sonra ödemim çpk arttı. Şu an heryerim şiş. Boynuma falan dokunduğumda ödemi hissedebiliyorum. Düne göre kolumun hareket kabiliyeti daha kısıtlı. Tuvalette işimi hallettikten sonra annem eşofmanımı çekiyor. Arveles içtim şimdi iyi gelir umarım bugünki ilk ilacım. Ananas falan yicem ödemler için. Bol bol yürüyorum. Ama yatış pozisyonundan ayağa kalkmaya geçtiğimfe göğüslerimde acayip acı ağrı oluyor. Normal mi ya tüm bunlar
Evet ananası hemşire de söyledi annem almaya gitti şimdi. Yemekleri sıfır tuz tüketiyorum şu ödemden kurtulmak için . Bol bol da evin içinde yürüyüp belimi ayaklarımı oynatıyorum çünkü bi de bel ağısı falan çekmek istemiyorum. Sırtım hafiften ağrımaya başladuHepsi normal.. 1 hafta kadar yatıp kalkmak zor oluyor.. ayaktayken memeler aşağı doğru baskı yapıyor alışana kadar.. tuzlu şeyler kahve falan tüketme onlar çok ödem tutuyor bol su iç ananas ye.. 1 haftada sonra hafifleyecek hepsi..
1 cc = 1 gr demek oluyor yani şuan 800 gram fazla var memelerimizdeEvet ananası hemşire de söyledi annem almaya gitti şimdi. Yemekleri sıfır tuz tüketiyorum şu ödemden kurtulmak için . Bol bol da evin içinde yürüyüp belimi ayaklarımı oynatıyorum çünkü bi de bel ağısı falan çekmek istemiyorum. Sırtım hafiften ağrımaya başladu
1 ay çok değil mi ya millet nasıl 3. Gün işe başlıyor1 cc = 1 gr demek oluyor yani şuan 800 gram fazla var memelerimizdealışması zaman alıyor.. 1 aya hepsi geçecek
Ben zaten çabuk iyileşen insanları çok kıskanıyorum1 ay çok değil mi ya millet nasıl 3. Gün işe başlıyor
Heralde canları bizim kadar tatlı değilBen zaten çabuk iyileşen insanları çok kıskanıyorum
Ben de en çok buna şaşırmıştım1 ay çok değil mi ya millet nasıl 3. Gün işe başlıyor
Hadi ya benim doktor da bana baya uzak bugün 1.5 saatte geldim eve taksiyle kasislerde baya rahatsız oldum. Umarım 1 haftaya biraz olsun düzelirBen de en çok buna şaşırmıştım1.hafta doktor kontrolüne zor gittim gelince yatmaya devam ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?