Meme kanseriyim🥺

Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
çok geçmiş olsun. ailenizde meme veya rahim-yumurtalık kanseri olan var mı?

bir de evresi vb belli mi?

Allah şifa versin,moral çok önemli,unutmayın. her şey yoluna girecek,tıp çok ilerledi ♥️

Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Kuzmmmmm Rabbim Şafi İsmi ile şifa versin inşallah dualarım seninle sakin üzülme stres yapma bu kötü günlerde geçer insalah sadece stresten uzak dur tedavine odaklan iyi olacaksın. Allah in izniyle inşallah🤲🤲🤲

Geçmiş olsun ,Allah şifa,güç ,kuvvet versin,kaçıncı evre ,tedavi planı olarak ne söylendi ?
Yani ihtiyacınız olan doktor onkolog mu cerrah mı buralar biraz eksik kalmış yardımcı olabilmek adına .

Şu an korkmanız çok normal ama güçlü olun, unutmayın bu hastalığın %50 şifası da moral. İnşallah en kısa sürede atlatacaksınız, inanıyorum ben Allahın izniyle.

Çok gecmis olsun dilerim bi an once iyilesir sagliginiza kavusursunuz

Şifa diliyorum, çok geçmiş olsun, sağlığınıza kavuştuğunuzu da okuyacağımız günler gelecek 🌺

Geçmiş olsun . Umarım hemen atlatır güzel haberlerinizi paylaşırsınız

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Prof Dr Abdullah İgci"yi duymuştum. Yıllar geçti tam hatırlamıyorum ama sanırım o zaman Çapa daydi. Özelde de ayrıca çalışıyor olabilir bir araştır istersen. Ve lütfen moralini yüksek tutarak tedavine odaklan. Etrafımda duyduğum bütün meme kanseri hastaları iyileşti ve hayat kalitelerinden de birşey kaybetmediler. Senin de öyle olacak inşAllah. Çok sevgiler 💜

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Atlatıp sağlığınıza kavuşacaksınız buna inanın.

çok geçmiş olsun meme kanserini atlatan kadın sayısı çok fazla.moralli olun ve tedavinize hemen başlayın bir de beslenmenize önem verin bu evrede

geçmiş olsun merak etmeyin kolaylıkla atlatırsınız meme kanseri artık zor bir kanser değil

Back
X