Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun. ailenizde meme veya rahim-yumurtalık kanseri olan var mı?Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Kuzmmmmm Rabbim Şafi İsmi ile şifa versin inşallah dualarım seninle sakin üzülme stres yapma bu kötü günlerde geçer insalah sadece stresten uzak dur tedavine odaklan iyi olacaksın. Allah in izniyle inşallahBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Geçmiş olsun , Rabbim acil şifalar versin.Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Çok geçmiş olsun, nasıl farkettiniz?Bugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?
Gelmiş geçmiş olsunBugün meme kanseri oldugumu öğrendim şoktayım korkuyorum. İstanbul da hastahane ve doktor onerisi olan varmi?