Meme protezi oldummm

Kızlar bir sorum daha olacak. Ameliyattan sonra giydirdiklerin korse çok bol duruyor bende. Korsenin bantlarını sonuna kadar sıkıyorum ama yine de burda yazılanlar kadar sıkı olmuyor. 85 b yazıyor bedeninde. Ama benimki 80 a gibi yani korse normal salaş bi hal aldı. Siz buna benzer bi şey yaşadınız mı ? Bandaj alıp üstten sarsam mı tam oturacak yeni korse mi alsam diye düşünüyorum. O kadar zahmet çektim bu genişlik göğüslerimin yukarda kalmasına yerine oturmamasına sebep olur mu diye tedirgin oluyorum. Çok başınızı ağrıttım ama bu konuda tecrübesi olan varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum
Benimki toplamda 58 bin tuttu üniversite hastanesinde yaptırdım
kızlar

Bol durmaması lazım korsenin. Benimki baya sıkıyordu burda okuduklarım da sıkı demişti. Şu an 6. Haftamı doldurdum ve korsem tam oluyor. Çünkü ödemler gitti. Senin daha ödemliyken bolsa zaten korsen büyüktür. Bence bi doktoruna sor ama trendyoldan da bi korse alabilirsin

Bugün doktorumla görüştüm önemli olan bardajlar dedi üstten baskı uygulasınlar ama normal sporcu sütyeni ve desteksiz sütyene geçebilirsin dedi. Sol göğsümde çok acı vardı ona baktı ve erken kapsül oluşmuş dedi eliyle biraz manevra yaptı günde üç kez kullanmak üzere antibiyotik verdi haftaya tekrar gideceğim. Çok ağladım bugün çok moralim bozuldu. Bandajların üzerinden baskı yapması için gazlı bezle pamuk koy sol göğsünü bastıracak şekilde dedi. Yara yerim iyileşmiş ama biraz ucunu cerrahi cımbızla kaldırdı sıvı akıttı yaptığı manevra ve bununla sonra rahatladım ama bunu yaparken acıdan ağladım çok tedirginim ne olacağı konusunda şu an daha rahatım ama yine de dokununca acı var inşallah bununla kalır göğsüm çok gergin de değil aslında ilk iki haftaya göre daha yumuşak kapsüle rağmen ama mükemmel bir batma yanma hissim vardı inşallah iyileşir geçer yoksa bu ameliyatı olurken bile çok zorlandım daha kötü bir tablo düşünmek bile istemiyorum gözlerim doluyor sürekli. Lütfen dua edin kızlar çok ihtiyacım var

Kapsül erken oluşmuş demiş. Kapsül zaten oluşması gereken bi şey. Bence ağlamak için daha çok erken. Ne kadar oldu yaptıralı? Erken dönemde çok fazla kafaya takmamak lazım. Eminim ki birkaç hafta sonra iyi ki yaptırmışum diyceksin. Ben ilk haftalar aşırı pişmandım. Bende de komplikasyon oldu. Kapsülle alakalı değil ama başka sıkıntılar yaşadım maalesef. Ve cidden o silikonları çıkartıp atabilsem atardım. Süreç hiç kolay değil maalesef. Şu an 6. Haftamı doldurdum ve iyiki yaptırmışım diyebiliyorum. Sen gönlünü ferah tut. Bi de mesela başkalarıyla kendini kıyaslama. Herkesin vücudu farklı, vücudunun silikona verdiği tepki farklı, iyileşme süreci farklı.

Ameliyat olalı 3 hafta oldu. Kapsül oluşması normal evet ama çok acıyordu rahatsız edecek seviyedeydi. Umarım haftaya daha rahatlamış olurum vücudum kabullenir kapsül oluşumu normal düzeyde kalır. Pişmanlık değil de korkuyorum kapsül sertleşirse müdahale gerektirirse diye.. henüz iyi ki diyemiyorum çok ama keşke de demiyorum tabi. Bu bir süreç ve kolaylıkla geçsin hepimiz için

Öncelikle çok geçmiş olsun bende ameliyatımın 10.günündeyim dışardan bakınca morarma vs yok ama gün içinde ağrı sağ ve sol meme üstlerinde geziyor ama belli noktalar var ki bastırmayı bırak elimle dokunsam dahi sızlama şeklinde ağrıyor ayrıca koltuk altımda minik beze elime gelmeye başladı gerçekten bunları yaşayacağımı bilsem cesaret edemezdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…