Yaklasik 1.5 sene once 250 cc mentor markali silikon taktirdim. İlk takildiginda sag gogsum buyuk sol kucuktu dr um bekle duzelicek 3-6 ay icinde duzelicek dedi bekledim zamanla duzelmedi ayni sekilde kaldi 1 hafta once bir agri oldu sol gogsumde patladi sandim aynaya baktigimda sol gogsum cok kuculmus hatta yok gibiydi sönmustu dr mu aradim gorustum 2 ameliyati olcagimi soyledi dun 2 ameliyatimi oldum kapsul olusmus silikon uzerinde o kucultmus silikonu seklini degirtirmis bakalim bu sefer ki nasil olucak insallah bir daha karsilasmam boyle bir seyle sizlerinde basina geldimi kapsul gibi bir sikinti merak ediyorum yazarsaniz sevinirimmmmm 😞
Yaklasik 1.5 sene once 250 cc mentor markali silikon taktirdim. İlk takildiginda sag gogsum buyuk sol kucuktu dr um bekle duzelicek 3-6 ay icinde duzelicek dedi bekledim zamanla duzelmedi ayni sekilde kaldi 1 hafta once bir agri oldu sol gogsumde patladi sandim aynaya baktigimda sol gogsum cok kuculmus hatta yok gibiydi sönmustu dr mu aradim gorustum 2 ameliyati olcagimi soyledi dun 2 ameliyatimi oldum kapsul olusmus silikon uzerinde o kucultmus silikonu seklini degirtirmis bakalim bu sefer ki nasil olucak insallah bir daha karsilasmam boyle bir seyle sizlerinde basina geldimi kapsul gibi bir sikinti merak ediyorum yazarsaniz sevinirimmmmm 😞
Merhaba gerci zaman gecmis ama arkadasim ben kapsulden ve elde lenf odemden dolayi gecen hafta 2. Ameliyatimi oldum ayni meme tekrar kapsul yapti delirmek uzereyim acaba sizin 2. Ameliyat sonrasi boyle bir durum gelisti mi yani suan durumunuz nedir?Yaklasik 1.5 sene once 250 cc mentor markali silikon taktirdim. İlk takildiginda sag gogsum buyuk sol kucuktu dr um bekle duzelicek 3-6 ay icinde duzelicek dedi bekledim zamanla duzelmedi ayni sekilde kaldi 1 hafta once bir agri oldu sol gogsumde patladi sandim aynaya baktigimda sol gogsum cok kuculmus hatta yok gibiydi sönmustu dr mu aradim gorustum 2 ameliyati olcagimi soyledi dun 2 ameliyatimi oldum kapsul olusmus silikon uzerinde o kucultmus silikonu seklini degirtirmis bakalim bu sefer ki nasil olucak insallah bir daha karsilasmam boyle bir seyle sizlerinde basina geldimi kapsul gibi bir sikinti merak ediyorum yazarsaniz sevinirimmmmm 😞
Çok geçmiş olsun Allah korusun birdaha olmaz inşallah bizde yaşamayız umarım böyle bi sorun. Kapsül protezi sıkıştırıp eğri büğrü yapıomuş yada sıkıştırarak küçültüyormuş doktorum öyle anlatmıştı. Bende ikinci ameliyatımı oldum ama kapsül deildi sorunum. Dalgalanma vardı kenarlarda. Şimdide en çok bundan korkuyorum Allah göstermesin
Silikonu cikarmadi yag enjektesi yapmadi sadece temizledi yumusatti ama 1 haftaya tekrar sertlesti masaja geldim suan sert bir masaj yapacak. Onu bekliyorum. Napacagimi bilmiyorum. Bekleyecegiz duzelmesini falan diyor umudum yok elde sislikte fevam ediyor. Psikom berbat yaaPeki silikonlarınız değişti mi yağ enjektesi mi yapıldı sadece ?
pakmelenk durumunuza çok üzüldüm daha önceden dokunuz var mıydı hiç protezlerin çıkarılması gerekebilir sanki
Evet orasi ellenmis olmasaydi sismeyecektiPeki elinizdeki şişlik gerçekten ameliyatınızla öı ilgili acaba o kesinleşti mipakmelenk
Evet orasi ellenmis olmasaydi sismeyecekti
Tesekkur ederim elimde bazi yerlerde sertlesmeler oldu simdi bu sertlikler beni zorluyor en son care supermikrocerrahiye gidecegim az iyileseyim. Ekol de fatih bey varmis. Lenf odemde en iyi o imis netten arastirdim hasta yorumlarina bayildim bende dr yaninda calisiyorum. Boyle yorumlar bizim dr da bile yok vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?