- Konu Sahibi DenizinDelisi_85
-
kullanimi nasil yaralari iyilestirmede kesin cozum sagliyo muDenemediğim yol kalmamıştı, bütün kremler soğan kürleri vs, ama beni kurtaran göğüs kalkanı oldu :) Allah aventten razı olsun
Bende sağladı, sütyenin altına memene yerleştiriyorsun, ben bir ay onunla yaşadım resmen :):) Kalkanda kalan sütü de biberonla içiriyordum, çok kolay, internete yazarsan çıkar, tamamen iyileşti ve hatta krem sürmeme bile gerek kalmadıkullanimi nasil yaralari iyilestirmede kesin cozum sagliyo mu
emziriken kalkani cikarip emziryosun yine demiBende sağladı, sütyenin altına memene yerleştiriyorsun, ben bir ay onunla yaşadım resmen :):) Kalkanda kalan sütü de biberonla içiriyordum, çok kolay, internete yazarsan çıkar, tamamen iyileşti ve hatta krem sürmeme bile gerek kalmadı
evet aynen :)emziriken kalkani cikarip emziryosun yine demi
yine acimiyo mu peki cikardigin zamanevet aynen :)
Bir kaç gün acıyor tabi ama eskisi gibi acımıyor bende 3 günden sonra tamamen iyileşti, 25 tl ye filan almıştı eşim bence dene zarar gelmez denemektencok zor durumdayim dayanacak gibi degil artik mama verdim bi kac kare cok uzuluyorum sutum var ama emzirwmiyorummm
deneyecegim artik ins ise yarar da kurtulurum bu kabustanBir kaç gün acıyor tabi ama eskisi gibi acımıyor bende 3 günden sonra tamamen iyileşti, 25 tl ye filan almıştı eşim bence dene zarar gelmez denemekten
hadi ya bana da iyi gelir mi acaba bakasina iyi gelen bana iyi gelmedi hicArkadaslar dogumdan sonra goguslerim bildiginiz parcs parca kopmaya basladi bebegim kanli kanli emdi hep mecburdum kesilmemesi icin sonra fito diye bi krem kullanfim 10 lira ertesi gun yaralarim kapandi 3aylik olduk ama daha yara nedir bilmiyorum tavsiye ederim
Bi dene cunku benimkinede herkesin yaptigini yqptim hic fayda etmedi o kadar para harcadim ilaclara yok abim eczaci o dedi kullandim aninda gayda etti sadece emzirmeden once yikaman gerekiyohadi ya bana da iyi gelir mi acaba bakasina iyi gelen bana iyi gelmedi hic
Bi dene cunku benimkinede herkesin yaptigini yqptim hic fayda etmedi o kadar para harcadim ilaclara yok abim eczaci o dedi kullandim aninda gayda etti sadece emzirmeden once yikaman gerek
suyla yikamak yeterli miBi dene cunku benimkinede herkesin yaptigini yqptim hic fayda etmedi o kadar para harcadim ilaclara yok abim eczaci o dedi kullandim aninda gayda etti sadece emzirmeden once yikaman gerekiyo
Evet canim yeterli hemen basla acisini biliyorum canindan can gidiyo insaninsuyla yikamak yeterli mi
Evet canim yeterli hemen basla acisini biliyorum canindan can gidiyo insanin[/QUOTE ya ben kremi kullaniyorum bes gundur felan hala bi gelisme yok senin ki bi gunde mi gecti
ya nen kremi kullaniyorum bes gundur hala ni gelisme yok seninkini bi gunde mi gecirdiEvet canim yeterli hemen basla acisini biliyorum canindan can gidiyo insanin
evet jer emzirmedem sonra suruyorum hatta ama yokk2 3 gunde gecmisti canim benimki fayda etmedimi sabah aksam suruyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?