Meme ucu çatlakları

kullanimi nasil yaralari iyilestirmede kesin cozum sagliyo mu
Bende sağladı, sütyenin altına memene yerleştiriyorsun, ben bir ay onunla yaşadım resmen :):) Kalkanda kalan sütü de biberonla içiriyordum, çok kolay, internete yazarsan çıkar, tamamen iyileşti ve hatta krem sürmeme bile gerek kalmadı

emziriken kalkani cikarip emziryosun yine demi

cok zor durumdayim dayanacak gibi degil artik mama verdim bi kac kare cok uzuluyorum sutum var ama emzirwmiyorummm
Bir kaç gün acıyor tabi ama eskisi gibi acımıyor bende 3 günden sonra tamamen iyileşti, 25 tl ye filan almıştı eşim bence dene zarar gelmez denemekten

Arkadaslar dogumdan sonra goguslerim bildiginiz parcs parca kopmaya basladi bebegim kanli kanli emdi hep mecburdum kesilmemesi icin sonra fito diye bi krem kullanfim 10 lira ertesi gun yaralarim kapandi 3aylik olduk ama daha yara nedir bilmiyorum tavsiye ederim

hadi ya bana da iyi gelir mi acaba bakasina iyi gelen bana iyi gelmedi hic

Valla cnm tm uc ay cektim aglaya aglaya emziriyodum kan kusuyodu oglum parcalandi resmn intihap kapti bnm goguslerim antibiyotik kremlerle iglesti bide tahininin uzerininde biriken yagi cok iyi geliyodu bana tam iglestim sutum gitti hic bebegimle keyifli bagimiz olmadi cok uzuluyotum emziren anneleri gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…