- Konu Sahibi DenizinDelisi_85
-
ben artık emzirmekten vazgeçmek üzereydim.o sebepten sütüm azalırsa azalsın dedim bu gidişle hiç emziremiyeceğim.ilk başta bende 45 dakika emzirmeden önce 45 dakikada emzirdikten sonra takıyordum.delikli olanları taktım hep.hava aldğı için yumuşatıyordu hemen acısı geçmişti ilk gün den.sizinki daha ileri seviyede belki.Allah yardımcınız olsun.hiç geçmiyecek sanıyorsunuz ama geçiyo o günlerde.hiç uykusuz 4 ay geçirdim.kolik sancılarımız vardı bide üstüne göğüs yaraları.annem sağolsun çok yardım etti.şimdi 5 buçuk aylık bebeğim ve unuttum.bile o günleri.
Ilk cocugumda ciddi sorunlar yaşadım. Ikinci de 3 hafta önce başladım garmastan sürmeye yine de yara olmaya başladı eczaneden lanostill ve zade vital hindistan cecevizi yağı aldım. Tabi tavsiye üzerine. Ikisini üst üste sürüyorum bana iyi geldi.Ihmal etsem hemen yara olacak ama düzenli sürünce iyileşiyor.uçları
Göğüs ucu çatlakları için uzun süre lansinoh kullandım ve içeriğindeki lanolinin zararlı olmadığnı biliyorum ancak öyle değilmiş, Bu yüzden yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bella B göğüs kremine geçtim, lanolin içermiyor ve lansinoh tan daha iyi sonuç aldım. Lanolin içeren bir krem kullanıyorsanız eğer lütfen silemeden emzirmeyin.
ahhh canım hayırlı olsun öncelikle Allah anneli babalı büyütsün nazarlardan korusun. göğüs çatlakları genelde emziren annelerin korkulu rüyası haline gelmeye başladı. bende naturalac lanolin hindistan cevizi yağı ilaveli kullandım her emzirmeden sonra sürüyordum faydasını gördüm. Zeytin yağı sürenlerde var iyi geldiğini söylüyolar lanolin eczaneden bir al dene derim çook geçmiş olsun inş çok sürmeden geçermerhaba ben de 15 gunluk anneyim gogus uclarim cok fena yara oldu lansinoh be madecassol kullandim fayda vermiyo agliyorum resmen emzirirken onerwbileceginiz bi seyler var mi yardim !!
ahhh canım hayırlı olsun öncelikle Allah anneli babalı büyütsün nazarlardan korusun. göğüs çatlakları genelde emziren annelerin korkulu rüyası haline gelmeye başladı. bende naturalac lanolin hindistan cevizi yağı ilaveli kullandım her emzirmeden sonra sürüyordum faydasını gördüm. Zeytin yağı sürenlerde var iyi geldiğini söylüyolar lanolin eczaneden bir al dene derim çook geçmiş olsun inş çok sürmeden geçer
Denemediğim yol kalmamıştı, bütün kremler soğan kürleri vs, ama beni kurtaran göğüs kalkanı oldu :) Allah aventten razı olsunmerhaba ben de 15 gunluk anneyim gogus uclarim cok fena yara oldu lansinoh be madecassol kullandim fayda vermiyo agliyorum resmen emzirirken onerwbileceginiz bi seyler var mi yardim !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?