canım selamBenim bebeğim 13 günlük yanlış emzirmekten meme uçlarım çok kötü olmuştu eşim medela süt pompası kiralarken medelanın purelan kremini de almış.Kullanıyorum yaraları kapattı hem emzirmeden silmek yetiyor. o kadar yara olmuştu ki yine de emzirirken acı çekiyorum.
kızlar merhaba acıl yardımınıza ıhtıyacım var!gogus ucum emzırmekten yara oldu ama çatlama degil,ucunun alt tarafından et kopmus ve sankı her emısımde bıraz daha buyuyor yara.lansınoh dıye bı krem var ama o sadece nemlendırıyor baska faydasını gormedım bıldıgınız bır sey var mı bu tarz durumlar ıcın kopmalar ıcınn noluur yardımm
kızlar merhaba acıl yardımınıza ıhtıyacım var!gogus ucum emzırmekten yara oldu ama çatlama degil,ucunun alt tarafından et kopmus ve sankı her emısımde bıraz daha buyuyor yara.lansınoh dıye bı krem var ama o sadece nemlendırıyor baska faydasını gormedım bıldıgınız bır sey var mı bu tarz durumlar ıcın kopmalar ıcınn noluur yardımm
canım selam
gecmiş olsun ne sürersen sür acıyo maalesef benim daha yeni geciyor. bende bepanten merhem kullandım.cok iyi geliyordu...
merhaba sadem ,kızlar merhaba acıl yardımınıza ıhtıyacım var!gogus ucum emzırmekten yara oldu ama çatlama degil,ucunun alt tarafından et kopmus ve sankı her emısımde bıraz daha buyuyor yara.lansınoh dıye bı krem var ama o sadece nemlendırıyor baska faydasını gormedım bıldıgınız bır sey var mı bu tarz durumlar ıcın kopmalar ıcınn noluur yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?