Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kuru bezle hele hiç silme kendi sütünle sil göğsünü.bebişe memişindeki koyu halkanın tamamını ver.aaah ah çok zordur bilirim.yakında ben de doğum yapacam bakalım kahramanımızın başına neler gelecekbebeğim 21 günlük.doğumdan sonra eve geldik 2. gün gece beni ağlattı acıdan.o emmek için ağlar ben emzirmicem diye. kakao yağı geçirmedi garmostan geçirmedi papilla aldım dün şimdilik geçtiği yok bakalım birkaç güne ne olacak çok acıyo
bi de papilla kullananlar : bebeğim daha çok kusmaya başladı acaba o kremden dolayı mı? gerçi göğsünüzü silmenize gerek yok bebeğin ağzındaki pamukçukları engeller silmeden emzirebilirsiniz yazıyo sitesinde ama ben yine de kuru bir bezle siliyorum..
Benim karbonatli sudan kurudugu için parçalandı zaten . lansinoh bende hala kullanıyorum o sadece nemlendiriyor evet garmastan pomad bana da iyi geldi ama tamamen geçiren kakao yağı ve fito karışımı oldu . kızımın pamukcugu var ne yapsam geçmiyor hala o yüzden bulaşıyor bana malesef