Meme ucunda yer alan kahverengi kısımda kabarcık

ya kafama takildigi icin soruyorum, reglimin ilk gunu iliskim oldu fakat bosalma falan olmadi ben zevk suyundan olur mu diye dusunuyorum ama regliyken gebelik olusmayacagi da yaziyor tabi ben kafama cok taktim. her neyse bosalma falan olmadi belirtilerim de yok hamilelige karsi sadece dedigim gibi puturluk oldu o da dokununca belli oluyor, onun dısında memelerimde kararma cember kısmında büyüme veya fazlasiyla hassasiyet yok, reglime 6 gun var hep oldugu gibi vajinal akintim var ondan da korktum. sizce hamilelik olabilir mi ya korkuyorum kafama cok taktim biraz basinizi sisirdim ama kimse yanit vermedi yanitlarsaniz cokkk sevinirim

Yok canım regl iken gebelik olması cok zor imkansız değil ama zor yani zaten reglmissin ondan sonra zevk suyunda sperm bulunsa bile 5 gün kaç rahimde yaşıyorlar ama senin reglin kaç günde bir oluyor o önemli yumurtlama zamanın hemen regl bittiği gibi değilse kalmazsın ki o da 21-25 günde bir adet olanlar için geçerli oluyor sanmam yani korkma reglini bekle sen ilişkiden 14 gün geçtikten sonra bi test yap negatifse rahat olursun zaten reglimde gelir korkma ilk günü kalanı.duymadi sadece regl olmaya bir gün kala ya da regl bitmi olanı duydum ama regl iken olanı hiç duymadım eğer korkuyorsan düzenli bir ilişkin varsa doğum kontrol hapı kullan ya da o kondom kullansim hatta ikisini birden yapın yani sen doğum kontrol hapı örneğin Yasmin gibi o da kondom yani boylece en azından için rahat olur ileriki zamanlarda korunmayı öğrenin yahu

zaten normalde korunuyoruz fakat o gun bir anlıktı gercekten, reglım de genelde 28-30 gunde bır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…