meme usg

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
688
Puanlar
103
merhabalar,
yaklaşık 3 yıldır sol meme saat 6 hizzasında 3 mm boyutunda takip edilen büyük ihtimal intraduktal papilllom dedikleri bir yapı var.çok şükür 3 yıldır boytu ve görünümü aynı.en son haziranda gittiğim doktor kötü bir şey olsaydı Allah korusun yayılır ve boyutu büyürdü dedi.Ama ben bu korkuyu içimden atamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba bende daha yenı meme ultrasonu çekildim koltukaltımda şişen lenf bezlerim varmıs ele gelmıyor ama ultrasonda çıkmış önemli veya zararlı bişey olsa doktorlar ultrason görüntüsünden anlıyor zaten boyutuda buyumemiş stres yapma

bana da öyle dedi ama insan korkuyor işte o reaktif lenf nodundan ben de de var iki taraflı

sizin onun haricinde sıkıntı çıkmadı o zaman değil mi
Ben genel bi muayne için gitmiştim ağrım oluyodu bide meme başımın üstünün elime bişey geliyordu doktor elıyle komple baktı meme dokun o dedi ultrasonda da lenf bezi ve basit kistler çıktı doktorda 1 2 yılda bir muayneye gel ama baska bi kitle vs olursa hemen gel dedi

Ben genel bi muayne için gitmiştim ağrım oluyodu bide meme başımın üstünün elime bişey geliyordu doktor elıyle komple baktı meme dokun o dedi ultrasonda da lenf bezi ve basit kistler çıktı doktorda 1 2 yılda bir muayneye gel ama baska bi kitle vs olursa hemen gel dedi
geçmiş olsun size de ben ed takip ediliyorum yakından

Back
X