ilk cocugumu 8 ay emzirdim. 8ci ayda sadece bir memeden sut geliyordu oda su gibiydi, yani bir ise yaramiyordu artik. 3 gun boyunca uyku zamaninda babasi goturdu yatagina, ilk iki gun cok agladi ama pes etmedik, ucuncu gun umudunu kesti. Ondan sonraki gunlerde basini gogusume koyup uyuyordu, kokluyordu
cunku emmeye aliskindi. Ama biberondan sut icmiyordu ve emzik almiyordu memeden dolayi, gecenin 4unde uyanip acikirdi, beraber mutfakta oturup ona bebek mamasi yedirirdim :) neler cektim neler.
suan 3 yasinda ve simdi bile yatirdigim zaman bir elini gogusume koyar yoksa kesinlikle uyumuyor. Umarim bir sene icinde onuda birakir :) cunku aksamlari yarim saat onun yaninda uzanmaktan usandim artik
Ikinci cocugumu 6 hafta emzirdim, sutum cok yoktu, ama hic pismanlik duygusu yasamadim, hatta okadar rahat buyuttumki, suan 1 yasinda nasil buyudu anlamadim.
Ve 7 aylikken kendi odasina koydum, mamasini verince kendisi uyuyor, ilk cocukta acemiydim ama keske ilk cocugumuda boyle buyutseydim.
Ama olsun, nasilsa buyuyecekler, bu gunleri ozleyecegiz :) :)