Saçlarım sinirden dik dik oluyor yaNe okudum ben
Siz de buna izin mi veriyorsunuz. Hadi o yaptı peki sizBen artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
O kadar sinir ettiki bu ikinci yapısı
Şaka mı troll mu? Ciddiyse daha kötü!
Asla uYardim yine yaptıSiz de buna izin mi veriyorsunuz. Hadi o yaptı peki siz
Korkunç bir durum bu ne diyeceğimi bilemedimSaçlarım sinirden dik dik oluyor ya
Ben evlendigime çocuk yaptığıma posman ettiler
Bu gece tovbe tovbe demekten hal oldum ben yine şokBen artık sinir krizi geçirme eşiğine geldim
Oğlum 1 buçuk yaşında kv (genç 42 yasinda )
Ogluma memelerini açıyor gel oyna diyo oğlumda anlamıyor gidip oynuyi sapik yetiştirecek oğlumu uyardım nafile eşimin de çok hoşuna gidiyo ay ne olacak çocuk ne bilecek diyo ben ne yapayım
Yok eşim arkasını döndü ama kış kıs gülüyor bsy olmaz çocuk diyoAy güldüm kusura bakmayın hatta sesli güldüm. Bunu yaparken oğlu da yanında yani eşiniz. Ne bileyim kocaman adam olmuş oğlundan da çekinir diye düşündüm
Iyy çok zevzek bir ortam. Lütfen böyle bir şeye tekrar izin vermeyin eğlence analyışları çok garipmişYok eşim arkasını döndü ama kış kıs gülüyor bsy olmaz çocuk diyo
Ablacım ne kusuru ya bunlar nasıl insanlar ya anlamiyorumKusura bakma da istersende yalnış anla kv tam yüzüne tükürülcek biri
Acaba havaya delirmek için biseymi bi toz falan mı atıyorlar gerçekten duyduklarıma artık inanmıyorum herkesmi kafayı yemiş yaEşinde sorunlu kvde hepsi kafayı yemiş...
Çok terbiyesizler oğluma küfür öğretmeye çalışmaları da cabasıYa kusura bakmayın istemsizce gülüyorum. Gerçek olamaz yani bu konu olmamalı
Düşünüyorum hani torunu ile aynı odada dururken neden birden memelerini açıp gel oyna der bi insan. Ve neden eşiniz annesinin torununa bunu yapmasından hoşlanır. Nasıl bir ortam nasıl kafalar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?