- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi prensesannesi34
-
Cvp için teşekkür ederim.aslında eşinizin teklifi şu durumda bana cazip geldi..
ailesi ile mesafeliymissiniz zaten siz duruşunuzu bozmadığınız sürece bir sorun cıkacagını sanmıyorum ordan ev alma vs durumunuzda yok muş ee kalmanız için hiç bir sebep kalmıyor geriye sanrım ben bu durumda cocuklarımı ve sosyal cevremi gelirim imkanları ölçer biçerdim. ona göre bir yol izlerdim.
bende bir anneyim 16 aylık bir oğlum var..Cvp için teşekkür ederim.
Eşimle konuştum zaten yakın oturmak istemiyorum diye.
Aklımı kurcalayan kendi çevremi düşünüp gitmemek mi yoksa çocukları düşünüp kuzenleri ile birlikte daha sakin bir yerde çocuklarımı büyütmek mi?
O kadar çok kararsızım ki?
Nedeni olursa daha çok sevinirim.Hepinizin verdiği cvplar çok kıymetli benim için.sanırım ben gitmezdim...
İstanbul yaşaması çok zor bie şehir,
Ama oraya alışıp başka yerde ysaşayamayan da var.
Eğer siz bunlardan değilseniz bence taşının, hem kendi işinizi yapmayı deneyimlemiş olursunuz.
Zaten kiradasınız, hani evi yeri satma durumu yok. Eğer ki memnun kalmazsanız bir kaç yıla geri dönersiniz. Bence hayatta fırsatları değerlendirmek lazım. Tecrübe ve sermaye varsa kendi işini kurmak çok mantıklı geliyor bana.
Ben muhasebeciyim eşim elektronik teknikeri.(liseden elektrik teknisyeni, ünivden elektronik teknikeri)Böyle anlatınca güzel görünüyor
Ama ya iş tutmazsa
Maddi olarak bunalırsanız
Ev alıp işkuracak birikim denince benim aklıma 400-500 bin gelir
Bu miktarı biriktirecek işleriniz ve hayat standardınız varken işiniz orada tutmazsa B olanı ne olacak
Meslekleriniz var mı yani başkasının yanında da garanti iş bulurum diyebiliyor musunuz
Sana öyle gelir tabii
İstanbul ve Maraş ne olacak dersin
Hadi yurt dışına diye yola çıkıp iki bebesi ile Okyanus kıyılarına göç eden hatun
Cvp için teşekkür ederim.
Eşimle konuştum zaten yakın oturmak istemiyorum diye.
Aklımı kurcalayan kendi çevremi düşünüp gitmemek mi yoksa çocukları düşünüp kuzenleri ile birlikte daha sakin bir yerde çocuklarımı büyütmek mi?
O kadar çok kararsızım ki?
Aslında çevrem beni çok garanticisin diye eleştirir biliyor musun.
Optimist garanticiyim ben.
Mesela bu durumda muhtemelen işlerin aksi gitmesi ihtimaline karşı bankada dokunulmayacak şartı koyacağım bir miktar para bırakırım. İşler ters giderse o para bizi bir 6 ay geçindirsin en azından. E borca harca batmadıysan 6 ay da geri dönmek için yeter, yetmez mi?
Daha sakin semt var mı ki İstanbul da.Ayrıca ev iş arası uzak olursa (seneye bir çocuk ilkokulda diğeri kreşte olacak mecburen) nasıl yapacağım?Çalışan insan ne kadar sosyalleşebilirse o kadar sosyalim.Sadece haftasonu dışarı gezmeye çıkabiliyoruz.Haftaiçi anca çocuklar ev işi vs.kimseyi gördüğüm yok.İşyerinde de tekim:))peki siz?
mutsuz anne mutsuz çocuklar demek.
burda iş hayatınız sosyalleşebildiğiniz bir ortam var nihayetinde..
şişli zor çocuk büyütmek için evet. daha sakin bir semte taşının bence.
sen nasıl gidebildin ben hala şaşırıyorum..
adamın beynini yemiyorsan ben bir şey bilmiyorum
Bu da var aklımda tabiki.Hem eşinizin ailesine hem kendi ailenize yakın olmayacaksınız bunu öğrendim.. bence düzeninizi değiştirmeyin.. uzak olun tatlı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?