- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.212
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskişehir Ankara Aksaraykonu sahibi bence yola çıkmayın annenizin evinde değilde yolda çok üşürsünüz yollar buz... bu tarafda hava çok sisli
Leğende çimersiniz sobanın yanındaEskişehir Ankara Aksarayçok soğuktur tahmin edebiliyorum. Antep'teki yolda kalma olayı da tedirgin etti tüm şehirlerde kar olacak muhtemelen.
Sizi -24 olan Doğu iline bekliyorumAdana’nın hava durumuna baktım gece -1 miş. Ben şok ben dumurbize Akdeniz ikliminde kuşları ılık ve yağışlı diye öğretmişlerdi
her şey yalan mıydı
![]()
Sansiniza su sıralar hiç olmadığı kadar soğuk AdanaHerkese merhaba. Yarın okullar kapanıyor. En son Ağustos sonlarında ailemi gördüm ve Bursa'ya döndüm. Kasım'da gitme şansımız varken eşim sen Ocak'ta da gitmek istersin dedi ve gitmedik memleketime.
Şimdi ise havaların çok soğuk olması beni düşündürüyor. Ne karar versem bilemedim.
Annemin evi sobalı ve ısı yalıtımsız. Biraz soğuk oluyor her ara tatilde gittik 4 yıldır ama bu kez nedense bir soru işareti oldu kafamda. Adana'ya gideceğiz bu arada. Bir de 3 yaşında oğlumuz var. İyi kötü fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Hanımefendi bence sizin annenizi görme gibi bir isteğiniz yokYok icazet durumu yok hatta o gidelim diyor ama ben cidden kararsız kaldım yolculuk gözümde büyüdü. Gidince soba yak tek bir odada kal.![]()
Bana içli köfte yappp :gaziantepdeyim eşim geçen gün kardan eve gelemedi, insanlar soğukta karda yolda kaldılar...
buranın yazı sıcaktır ama kışıda sertdir.
normalde adana bu kadar soğuk olmaz antep daha soğuk olur ama bu sene adanada soğuk.
hatta size antebin dünden ve bugünden resmini atayım
helikopterle yolda kalanlara aç kalanlara erzak verildi düşünün öyle hava
karın yüksekliği 60 cm di dün
Eki Görüntüle 2992504 Eki Görüntüle 2992505 Eki Görüntüle 2992506 Eki Görüntüle 2992505 Eki Görüntüle 2992507
bu siteden tanışıp arkadaş olduğum senelerdir görüştüğüm sonrasında da evime gelip kalmış insanlar var :)Bana içli köfte yappp :
Konu sahibi gerekirse montla otururum ama anamı görürüm.
Şu teklifi bir günbu siteden tanışıp arkadaş olduğum senelerdir görüştüğüm sonrasında da evime gelip kalmış insanlar var :)
belli mi olur gezmeye gelirsin kısmet bu ya elimden yemekler yersin istediğin ne varsa yaparım![]()
Gel canım her zaman beklerim aşkolsun
Hadi hadiGel canım her zaman beklerim aşkolsun![]()
Ben çok eğleneceğimizi düşünüyorumHadi hadibak şu hatuna nasıl da beni ağırlamak istedi
ben gittiğim eve kaos götürürüm
![]()