Memleket hasretim

konu sahibi bence yola çıkmayın annenizin evinde değilde yolda çok üşürsünüz yollar buz... bu tarafda hava çok sisli
Eskişehir Ankara Aksaray 🤦🏻‍♀️ çok soğuktur tahmin edebiliyorum. Antep'teki yolda kalma olayı da tedirgin etti tüm şehirlerde kar olacak muhtemelen.

Eskişehir Ankara Aksaray 🤦🏻‍♀️ çok soğuktur tahmin edebiliyorum. Antep'teki yolda kalma olayı da tedirgin etti tüm şehirlerde kar olacak muhtemelen.
Leğende çimersiniz sobanın yanında:KK70:Öğlen hava daha sıcakken yıkanırsınız.

Ben de eskişehirdeyim. Biz de benim memlekete gideceğiz doğu karadenize. Yol çok korkutuyor beni de. Pazar çıkmayı planlıyordum ama yarın dahil 3 gün yoğun kar gösteriyor. 2 çocuk da bende var erteleyebiliriz o yüzden.

Memleket hasreti ben de çok çekiyorum. Ama çocuklarla kısa süreliğine gitmek de çok yoruyor. Tüm tatili orada geçireceksiniz gidin. Ama 3 4 günlüğüne daha beter yorgunluk olur.

Haftaya adana ya gidicem ailemin yanina, ailemin evinde soba bile yok. Ara sira elektrikli soba açarlar cok üşürlerse Cocuklugumuzdan beri de boyleydi. Cok sicak da sevmeyiz zaten. Adanali biri soguktan nsil korkar ya anlamadim😄

Mersindeyim bende hava gerçekten çok soğuk güneş var ama buz gibi don var geceleri _ leri görüyor köylere yayalara kar yagmis balkondan gözüküyor evlerin camları buz tutmus kuru ayaz var.

Herkese merhaba. Yarın okullar kapanıyor. En son Ağustos sonlarında ailemi gördüm ve Bursa'ya döndüm. Kasım'da gitme şansımız varken eşim sen Ocak'ta da gitmek istersin dedi ve gitmedik memleketime.
Şimdi ise havaların çok soğuk olması beni düşündürüyor. Ne karar versem bilemedim.
Annemin evi sobalı ve ısı yalıtımsız. Biraz soğuk oluyor her ara tatilde gittik 4 yıldır ama bu kez nedense bir soru işareti oldu kafamda. Adana'ya gideceğiz bu arada. Bir de 3 yaşında oğlumuz var. İyi kötü fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Sansiniza su sıralar hiç olmadığı kadar soğuk Adana

Yok icazet durumu yok hatta o gidelim diyor ama ben cidden kararsız kaldım yolculuk gözümde büyüdü. Gidince soba yak tek bir odada kal.🙊🤦🏻‍♀️
Hanımefendi bence sizin annenizi görme gibi bir isteğiniz yok
Anneniz siz eşiniz babanız var mı bilmiyorum üç kişisiniz, bir sobayı yakmak mı zor geliyor, oturun işte sıcacık bir odada hasret giderin siz gezmek istiyordunuz herhalde
Çocukla da düzgünce ilgilenirseniz üşütmez bizde sobalı evde büyüdük kalacağınız birkaç gün alt tarafı
Keşke bizim de sobamız olsa da şöyle kemiklerimiz ısınsa

Of yemin ediyorum derdimi seveyim evet ama benim de derdimdir bu mesele. Yaz tatilinde cehennemî sıcakları yüzünden sömestrda da pozantıya yağan karın soğuğu yüzünden gidemiyorum memleketime. Gitsem de bi odanın içine tıkışınca daralıyorum. Yazın klimalı odada, kışın ufo'lu odada kıç kıça geçmek bilmiyor bu sefer. En güzeli baharda gitmek, ama tatil olmuyor. Hiç kısmet olmadı portakal çiçeği festivaline gitmek meseala.

gaziantepdeyim eşim geçen gün kardan eve gelemedi, insanlar soğukta karda yolda kaldılar...
buranın yazı sıcaktır ama kışıda sertdir.
normalde adana bu kadar soğuk olmaz antep daha soğuk olur ama bu sene adanada soğuk.
hatta size antebin dünden ve bugünden resmini atayım
helikopterle yolda kalanlara aç kalanlara erzak verildi düşünün öyle hava

karın yüksekliği 60 cm di dün
Eki Görüntüle 2992504 Eki Görüntüle 2992505 Eki Görüntüle 2992506 Eki Görüntüle 2992505 Eki Görüntüle 2992507
Bana içli köfte yappp ::D
Konu sahibi gerekirse montla otururum ama anamı görürüm.

Bana içli köfte yappp ::KK70:
Konu sahibi gerekirse montla otururum ama anamı görürüm.
bu siteden tanışıp arkadaş olduğum senelerdir görüştüğüm sonrasında da evime gelip kalmış insanlar var :)
belli mi olur gezmeye gelirsin kısmet bu ya elimden yemekler yersin istediğin ne varsa yaparım :KK68:

bu siteden tanışıp arkadaş olduğum senelerdir görüştüğüm sonrasında da evime gelip kalmış insanlar var :)
belli mi olur gezmeye gelirsin kısmet bu ya elimden yemekler yersin istediğin ne varsa yaparım :KK68:
Şu teklifi bir gün Nevreste Nevreste yapmadı :S yazıklar olsun onca oy kullandım :D

Back
X