Memlekete dönmek istememek

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.917
3.295
133
Lütfen beni kimse yargılamasın. Öyle vay zalim bir şey olursa onları çok ararsın falan demeyin.

Kıbrıstayım. Okullar kapandı. 17’sine kadar uçuşlar kapalı. YÖK başkanı da açıklama yapmış üniversiteler uzaktan eğitim olacakmış. Ama acaba Kktc de buna dahil midir? Sonuçta buranın yönetimi farklı.
Şimdi annem tutturdu 17’sinden sonrasına bilet bakalım diye. Tamam dedim ama... hiç dönmek istemiyorum. Niye böyle bilmiyorum. Hani oraya döndüğüm zaman burada yaptığımdan çok farklı bir şey yapmayacağım. Niye böyle hissediyorum? Yani burada öyle bırakmak istemediğim bi erkek arkadaş vs.de yok.. ama dönmek istemiyorum işte.
Size de oluyor mu bu? Yani memlekete dönmek istememek?

alıstıgınız duzenden kopmak ıstemıyorsunuz bunu anlarım
zaten bence yolculuk yapmakta suan dogru degıl o kadar ınsanla ıc ıce bılemedım ben olsam zaten kalırdım yerımde

alıstıgınız duzenden kopmak ıstemıyorsunuz bunu anlarım
zaten bence yolculuk yapmakta suan dogru degıl o kadar ınsanla ıc ıce bılemedım ben olsam zaten kalırdım yerımde
Bana göre de doğru değil sonuçta 17’sinde uçuşlar açılıyorsa demek ki okullar da başlamış olacak.. o kadar insan gelecek. Bilmiyorum.
Zaten yapı gereği aileme asla düşkün birisi olamadım. Eskiden yaşanan şeyler yüzünden. Ama kendimi suçluyorum

evden cıktıgımız anda herkesın kendı duzenı oldu o rahatlıga alısıp da baba evıne donmek bence herkesı zorluyordur sankı hıc o baba evınde buyumemıs gıbı psıkolojık sanırım bence bunu herkes yasıyordur

gecmıste ne yasadınız bılmıyorum ama dedıgınız gıbı zaten rısklı bunu soylersınız burda bu sureyı ders calısarak degerlendırecegım dersınız

Ben de Şırnak’ta öğretmenim gitmek istemedim ailemin yanına ama okullar baya bi uzadı mecburen tedbir alıp gideceğim dediğiniz gibi evde de aynı şeyler olacak ben de gitmek istemiyorum ama burda sıkıntıdan patlarım

Alıstıgın düzeni bozmak istemiosun hani herkese kendi evi rahat misali

Özelden yazmaya çalışıyorum ama yazamıyorum

Yollar viruslu anne, simdi gelmem olmaz size de bulastiririm dersin olur biter kiz
Bana uçak bileti atıp duruyor. Ona yazdım demek ki iş seyahatleri de açılacak ben kalabalık olacağını düşünüyorum uçuşların sonuçta öğrenciler için değildir sadece dedim. Cevap gelmedi.

Hey allahım tarifeli uçuş olduğundan kağıt imzalatıp eve yolluyorlarmış her türlü o kazanacak galiba

Ben de gitmek istemiyorum.Ama benim sebeplerim farklı. Ülke disinda uzaktan egitim icin sunucu cekmiyor deyin

Gelmek istemıyorum desen ne olacak ayrıca yurtdısından kimse gelmesin zaten yurtiçi de seyahat etmeyelim
Bu kadar basit şu durumda gelmek yanlış zaten

Kıbrıs candır ya. Sokağa çıkma yasağı olmasa glapsides beach e gidip güzel vakit geçirilirdi. Kozmopolit olduğu için annen bundan dolayı endişeli sanırım

Yani burada üçüncü yılım, daha neyin endişesi
Farklı ülkeden gelen bir sürü öğrenci var. En çok virüsün olması gereken yer olarak görüyordur kadın. Orda ölüm kalım olaylarını bilmiyorum yasak ilan edildiyse ciddi durum sanırım. Hemde sokağa çıkma yasağı kalkmadan bilet almak boşa masraf olur de bari

Tamam İşte annem diyordu yine de daha güvenli vaka sayısı az diye. Şimdi tutturmuş 15 gün sonrasına bakalm bilet diyor. İstemiyorum işte.
Babam dün babaanneme gitmiş niye gittin diyorum e arabayla geldik bir şey olmaz diyor. Şimdi bu adam sizce bana karantinada diye anlayış gösterir mi? Göstermez

Ben olsam dönerdim eğer imkan varsa.okulların mayıstan önce açılacağını sanmıyorum.ailenizle sorununuz varsa bilemem tabi ama süreç uzarsa yalnız olmak istemezdim öğrenci olsam hemde başka bir ülkede.

Şahsen ben olsam bir an önce yolculuklar vs. yasaklanmadan ailemin yanıma dönmek isterdim. Allah korusun ne olacağı belli değil. Yalnız ölmek en büyük korkum Veya aileden biri de ölebilir onları son anında görememek vs. Allah korusun diyorum. Allah kimseyi annesiz babasız evlatsız bırakmasın.

baklavacheesecake bugün bunun bir konusunu açmayı düşünüyordum ama tam da benim derdimi almışsın. Sürekli annem arayıp arayıp duruyor. Bazı bahaneler öne sürerek eve gelmemi istiyor. Ben de yaşanan bazı şeylerden dolayı koptum artık. Olduğum yerde daha mutluyum. Ve 3 farklı otogar ve otobüste olcam. Bundan da huylanıyorum. Sinirlerim bozuldu

Ne diyor mesela? Ben annemle akşam konuştum aslında salgının durumuna göre ayarlanacak gelişim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…