- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Normaldir.git gel zor oluyor ama o yolu gidince de bu sefer okula dönmek zor geliyorLütfen beni kimse yargılamasın. Öyle vay zalim bir şey olursa onları çok ararsın falan demeyin.
Kıbrıstayım. Okullar kapandı. 17’sine kadar uçuşlar kapalı. YÖK başkanı da açıklama yapmış üniversiteler uzaktan eğitim olacakmış. Ama acaba Kktc de buna dahil midir? Sonuçta buranın yönetimi farklı.
Şimdi annem tutturdu 17’sinden sonrasına bilet bakalım diye. Tamam dedim ama... hiç dönmek istemiyorum. Niye böyle bilmiyorum. Hani oraya döndüğüm zaman burada yaptığımdan çok farklı bir şey yapmayacağım. Niye böyle hissediyorum? Yani burada öyle bırakmak istemediğim bi erkek arkadaş vs.de yok.. ama dönmek istemiyorum işte.
Size de oluyor mu bu? Yani memlekete dönmek istememek?
Dogdugunuz veya alistiniz yerden kopmak oyle kolay degilLütfen beni kimse yargılamasın. Öyle vay zalim bir şey olursa onları çok ararsın falan demeyin.
Kıbrıstayım. Okullar kapandı. 17’sine kadar uçuşlar kapalı. YÖK başkanı da açıklama yapmış üniversiteler uzaktan eğitim olacakmış. Ama acaba Kktc de buna dahil midir? Sonuçta buranın yönetimi farklı.
Şimdi annem tutturdu 17’sinden sonrasına bilet bakalım diye. Tamam dedim ama... hiç dönmek istemiyorum. Niye böyle bilmiyorum. Hani oraya döndüğüm zaman burada yaptığımdan çok farklı bir şey yapmayacağım. Niye böyle hissediyorum? Yani burada öyle bırakmak istemediğim bi erkek arkadaş vs.de yok.. ama dönmek istemiyorum işte.
lefkoşadayım, uçaklar yok ama gemi var. kktc de eğitim "resmi" olarak durduruldu. bahar dönemi yokLütfen beni kimse yargılamasın. Öyle vay zalim bir şey olursa onları çok ararsın falan demeyin.
Gelmek istersen gelNe diyor mesela? Ben annemle akşam konuştum aslında salgının durumuna göre ayarlanacak gelişim bakalım.
Ya benimki bu kadar değil ama haklı olarak yakında sitem etmeye başlayacak gelmiyorsun sen bizi istemiyorsun falan diye. Anladı gelmek istemediğimi ama ben kabul etmedim. Sonuçta orada da farklı bir şey yapmayacağım evde kapalı kalacağım. Hani her yer açık olur bir tek burada karantina olur tamam. Tamam annedir çocuğunu yanında ister ama benim çocuğum olsa gel gel diye zorlamam aksine gelmemesini isterim o riske atamam çocuğumu.Gelmek istersen gel
Gel
Gel
Gel
Gel
Okullar tatil napcaksın orda gel
Gel
Gel
Gel
Benim dediğim şey şu:Anne bu tatil değil,karantina ve bence herkes olduğu yerde kalsın.
Dediğimi hiç duymuyor. Hep böyle,benim hiçbir dediğime saygı göstermiyor diye düşünüyorum o yüzden telefonu sessize aldım
Yok zaten sebep vatan haini ilan edilmek değil de ailene niye gitmiyorsun ileride bir şey olursa onlara anlarsın vs.Burda ülkene dönmek istemediğin için seni vatan haini ilan edecek teyze ve amcalar da yok rahat ol.
17 Nisan’a kadar durduruldu uçuşlar. 17 Nisan’da tekrar başlıyor.Bugün kibristan gemi ile Taşucuna gelenleri İskenderun'da yurtlara yerleştirdiler.Karantinaya alinacaksin 14 gün en az annene bunu söyleyebilirsin Ucakla gelenleri de alirlar. Bu arada hala uçuş varmı ki?
açılacağı kesin mi? Belli olmaz falan diye oyalasan, sonra da biletler pahalı olur belki. Aileler çocuklarına biraz daha saygı gösterseler keşke.17 Nisan’a kadar durduruldu uçuşlar. 17 Nisan’da tekrar başlıyor.
Açılmayacak İşte ama millet isyan etmiş. İyi de cayır cayır paylaştılar her yerde. Annem onu bildiği için baskı yapıyor. Ya bakın haksız sayılmaz çocuğunu yanında istemekte ama buaçılacağı kesin mi? Belli olmaz falan diye oyalasan, sonra da biletler pahalı olur belki. Aileler çocuklarına biraz daha saygı gösterseler keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?