- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
Müsait olmadıkları içindirBen davet ediyorum hep uzak diyolar, yazın iş var diyolar kışın soğuk diyolar öyle işte
Kasıtlı değildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müsait olmadıkları içindirBen davet ediyorum hep uzak diyolar, yazın iş var diyolar kışın soğuk diyolar öyle işte
Ben davet ediyorum hep uzak diyolar, yazın iş var diyolar kışın soğuk diyolar öyle işte
Arkadaşlar merhabalar. Ben ailemden 10 saat uzakta eşimn memleketinde yaşıyorum. Öğretmeniz eşimle her yarı yıl her yaz tatilinde hep gideriz memleketime eşimde benle kalır 1 ay dahi kalsam. Ailem gelmez pek arayıp sormazlar. Hep ilgisizlerdi. Kız çocuk olma sebebiyle de değer vermezlerdi. Zaten babam özellkle problemlidir öyle kızım gurbette diyip merak etmez aramaz, diğer kız kaderşimde başka şehirde ona karşı da öyle. Erkek kardeşlerimde öyle 10 yılda 1 kere gelmiştir abim. Erkek kardeşm hiç gelmedi. Babam 2 kere birer gün gelmiştir sadece.Annem her sene gelirdi babam surat astığı için gelmiyor artık. Eşimdn kaynaklı sorunları yok her zaman iyidir onlara karşı.
Bu sene eşim biz gidiyoruz kalıyoruz kardeşlerin vs hiç gelmiyor filan demeye başladı işin kötüsü haklı. İstediğin zaman gidelim desede bu sene gitmesem mi hem virüste var mantığım yanlış mı sizce![]()
Yengeyi niye götürmüyordunuzBabam bi hoşgeldiniz der yanımzda filan oturmaz iletişimimiz yok zaten hiç surat genelde asıktır. Gelin faktörü de var kız kardeşmle tatile gidince afra tafra yapar bi de onu çekeriz amann bıktım artık. Annem akrabalarım iyiler sadece
Yengemn evi annemlerle yan yana. Heryere götürüyoruz bu nerden çıktı ki canm :) bn özel şöforleri oluyorum hattaYengeyi niye götürmüyordunuz
Bence biraz daha kısa süre kalabilirsiniz. Eşinizin haklı olduğunu düşünmüyorum. Siz size düşeni yaparsınız. Özlüyorsaniz gidersiniz. Eşiniz de geliyorsa sizin için geliyor. Kardeşlerinizden eşinize ne? Ne diye karışıyor ki?Özlüyorum ama değer görmeme durumu canımı sıkıyor artık