Memlekete gitmek istemiyorum of! :((

......Elmas......

bebeğim küçük kuzum
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
1.659
2
116
Edirne
merhaba arkadaşlar 6 yıllık evliyim eşimin ailesiyle çok sorunlarımız var 6 yıldır bitmedi bir türlü ilk başta çok istediler beni sonra baktılar oğlu benim sözümden falan çıkmıyor kaynana herşeye el atmaya kalkıştı ben izin vermedikçe üstüme gelmeye başladılar yazları memelekete izine gideriz ailemin yanına gitmeme izin vermezler inatlaşır giderim ailemin yanına bu sefer evlerine geldiğim zaman kavga çıkarırlar ağlarım çok ağlarım senağlama
memelekette ailemin hakkında dedi kodu yaparlar duyarım bunları ama annemle babam kalp hastası benim bişey belli etmemeye çalışırım onlara üzülmesinler diye ben gurbetteyim ailem yanıma gelmek ister onların yüzünden gelemezler geldikleri zaman telefonda eşimin burnundan getirir ailesi benim ailemde anlar hemen geri giderler fazla kalmadan
her izine gidişim bir kavgayla sonuçlanır çok üzülüyorum senağlama beni herkese kötülerler ama bunlara rağmen hiç ses çıkarmam gelirler yanımda 5 ay kalırlar ve kaldıkları sürece hep laf sokmalar işte oğlumun parasını yiyorsunda ben nasıl büyüttüm onu biliyormusun bunun gibi saçma konuşmalar ya daha neler neler analatamam arkadaşlar
şimdi yaz geliyor haliyle memlekete gideceğiz şimdiden stresi bastı beni aklıma geldikçe çok üzülüyorum ne yapacağım bilmiyorum senağlama
artık dayanacak gücüm kalmadı :1no2:

sizin aileneizde orda özleminiz var gitmek istiyorsunuz haklısınız ama bu sene gitmeme gibi sansınız varsa gitmeyin biraz ortalık soğusun ailese bütçenize uygun baska bi tatil yapın yada simdiden esinizle yada ailesiyle konusun siz böle yaptığınız için gelmek istemiyorum gelmicem diyin belki tepkileri filan değisir...

off offf ... zor işler bu işler. ama şunu da anlamam neden erkekler hep eşlerını yaz tatıllerınde memlekete götururler kı. 2 hafta ızın mı var bır haftası tatıle gıdın bır hafta sonra memlekete gıdın. hem sıze moral olur hem de eşiniz tatılde rahatlar huzur bulur, oraya daha mutlu gıdersınız.

sana tavsıyem bu konuşan ınsanların hepsı cahıl ınsanlar bunu bılıyorsun, laf ıle degışmez bu tıp ınsanlar, ne yazık kı kendını yıpratmaman lazım, kafana takmadan yaşa gıtsın o gunlerı.uzulmeye bıle degmez, cunku agzı olan konuşur oyle yerlerde. karşına muhattap alıp cevap bıle verme dedıkodunuzu yapanlara.

canım yaa zor
aa sunu soyle sıne sen annene ben annme onlarla gorusmesen dahada mı kotu olur
bırde altta kalma ver cevabını
ezemeyecekmerını anlasınlar send ınsan ewladısın
ben kucukum babannem anneme dedıkı annee gıt gıt ogluma gelecek kız mı yok
anemde dedıkı sen kızını bılet alıp yanına taıle getırıyorsun damadın ewe kactane getirmıs dedı babannem bısı dıyemedı
tabı annem bu lafı 20 senelık ewlıyken yaptı bence ezdırme kendını

sende annenı goreceksınolurmu takma kafana esınle konus vey senınaılen gelsın sana klsın oyle ozlem gıder gıtme memlekete ama sudaolabılır oglumuzu gostermıyor derler bunuda ddirttirmemek için esın anasına sen annene gıdersın orun bıter

gelmiycez artık diyoruz biraz yumuşuyorlar sonra tekrar yapıyorlar

Nasıl insanlar varya onların oğullarını ana baba büyütmüşte seni ağaç kovuğundanmı aldılar Yazık gerçektende seninde hakkın sende gideceksin annene babana onlar hasret kalıyorlarsa seninkilerde hasret kalıyor iş eşinde bitiyor canım gitme sende bırak annenlere git bi tatil yapıcan burnundan geleceğine görmezsin yüzlerini olur biter

evet canım iş eşimde bitiyor eşim hep yanımda oluyor ama öyle felaket ailesi varki oda uğraşmaktan bıktı artık onunda annesi atsa satılmıyor satsa satılmıyor onada bişey diyemiyorum
tatile gitsek burnumuzdan getirecekler maddi yönden bize o kadar çok karışıyorlarki artık laflarını duymak istemiyoruz

Canım benim.tabıkı atsa atılmaz anne bu ama atsın demıyorum,sadece bu konuda tepkısını bellı etmelı eşin,cunku sen ne yapsan etsen bısey değişmeyecek.Ama eşin annesıne bişekılde senınde bir aılenın oldugunu ve onları bır kız cocugu olarak görmeye hakkın oldugunu ve ıhtıyacın oldugunu belirtmesı ve kesin olarak tepkısını koyması lazım canım...
Nerde duyulmus yahu annenı babanı görmene müsade etmemek,onlara bu hakkı kımse veremez...Kendı nasıl anneyse senın annende anne... Bencıllık yapmamalılar... Kım ne derse desın sen duyma tatlışım,aılen geldıgı zamanda sölemeyın sızde... Adam olsunlarda herseyden guzelce haberlerı olsun...

allah sana sabır versın. dayanamaya calış ebnce. sonucta eşinin ailesi. atsan atılmıyo satsan satılmıyor. ama ezdırme kendını ne olursa olsun..

canım madem eşin senin sözünden çıkmıyosa ailesine bi dur desin artık.

kaynanala annenler aynı yerdelermi yoksa memleketleri ayrımı bende gideceğim cuma günü bende senin gibiyim ama çare yok onları çekmek zorundayız hiç gidesim yok ama yanlız gitsem uğramam ama eşimde geliyor bizim memeleketler ayrı annemle başka yerde kaynna başka yerde yarım saatlik ara var

aynı yerde oturuyorlar canım çokta yakınlar birbirlerine

canım seni çok iyi anlıyorum...
eşimin aileside pek görüştürmek istemez,ama ben gidip geliyorum yinede...
işin çok zor gerçekten allah yardımcın olsun...

gece eşim yanlarında yatar tv izlerken uyuya kalır ben erkenden odama geçtiğim için odamda uyuya kalırım gece bir uyanırım eşim yok yanımda kaynana yanıma yollamaz eşim o kadarda kıskanır oğlunu eşimle dışarı çıksak geldiğimiz de suratlar beş karış asık bir halde bizi karşılarlar offfff ALLAH'ım offff kavga çıkarırlar artık eşimde bende çok yorulduk

ahhh elmascım canım benim neler yaşıyormuşsun çok üzüldüm. senin yerine koyarak cevap veriyim canım ben biraz asiyim dik kafalıyım pek kendime bunları yaptırmam aslında karşılığını kat ve kat görürler neden çünkü benim eşim onların bu tavrına asla razı gelecek biri değildir ve benim yanımda durur onları bizim iç işlerimize karıştırmaz yani açık söyleyim benim böyle kaynanam olsa selamı sabahı keserim kimse benim ailemle görüşmemi engelleyemez onlar kim oluyor yani bir de anlamadığım sebep ne görüşmeni istememelerinde. anladığım kadarıyla eşin biraz yumuşak başlı senin de elini kolunu bağlıyor canım iş eşinde biter canım bide sen nereye kadar bunların kahrını çekeceksin?

evet canım ya eşim yumuşak başlı büyüklerimiz diyor kırmak istemiyor birde benim aileme o kadar iyi davranıyor ki kıramıyorumda eşim
bende çok dik kafalıyım çok fazla asiyim işte bu yüzden hep inatlaşamalar oluyor aynı yerde oldukları için ailem duymasın diye ses çıkarmıyorum çünkü ailem kahroluyorlar ailemle görüştürmeme sebepleri biraz geri çağdan kalma bir aile kayınvalidemler diyorlar evlendikten sonra sen çıkmışsındır o evden bizim oldun artık bitmiştir diyorlar ne kadarda bunun yanlış olduğunu söylesekte eşimle anlamıyorlar aileme gittiğimde ben izinden döndükten sonra aileme beni kötülüyorlar işte bizi hiç dinlemiyor kendi kafasına göre hareket ediyor falan işte bu tarz şeyler ailemde üzülüyor başkalarına anlatıyorlar ailem duyuyor benim ailem onların yüzünden memeleketi terke diyorlar ankaraya taşınacaklar sırf benimle rahat görüşebilmek için dayanamıyorlar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…