- Konu Sahibi ......Elmas......
-
sizin aileneizde orda özleminiz var gitmek istiyorsunuz haklısınız ama bu sene gitmeme gibi sansınız varsa gitmeyin biraz ortalık soğusun ailese bütçenize uygun baska bi tatil yapın yada simdiden esinizle yada ailesiyle konusun siz böle yaptığınız için gelmek istemiyorum gelmicem diyin belki tepkileri filan değisir...
klavyem bozuk kuusra bakma bıraz zor okunuyor bazn yazıyor bazen deyazmıyor
Nasıl insanlar varya onların oğullarını ana baba büyütmüşte seni ağaç kovuğundanmı aldılar Yazık gerçektende seninde hakkın sende gideceksin annene babana onlar hasret kalıyorlarsa seninkilerde hasret kalıyor iş eşinde bitiyor canım gitme sende bırak annenlere git bi tatil yapıcan burnundan geleceğine görmezsin yüzlerini olur biter
kaynanala annenler aynı yerdelermi yoksa memleketleri ayrımı bende gideceğim cuma günü bende senin gibiyim ama çare yok onları çekmek zorundayız hiç gidesim yok ama yanlız gitsem uğramam ama eşimde geliyor bizim memeleketler ayrı annemle başka yerde kaynna başka yerde yarım saatlik ara var
canım madem eşin senin sözünden çıkmıyosa ailesine bi dur desin artık.
canım seni çok iyi anlıyorum...
eşimin aileside pek görüştürmek istemez,ama ben gidip geliyorum yinede...
işin çok zor gerçekten allah yardımcın olsun...
ahhh elmascım canım benim neler yaşıyormuşsun çok üzüldüm. senin yerine koyarak cevap veriyim canım ben biraz asiyim dik kafalıyım pek kendime bunları yaptırmam aslında karşılığını kat ve kat görürler neden çünkü benim eşim onların bu tavrına asla razı gelecek biri değildir ve benim yanımda durur onları bizim iç işlerimize karıştırmaz yani açık söyleyim benim böyle kaynanam olsa selamı sabahı keserim kimse benim ailemle görüşmemi engelleyemez onlar kim oluyor yani bir de anlamadığım sebep ne görüşmeni istememelerinde. anladığım kadarıyla eşin biraz yumuşak başlı senin de elini kolunu bağlıyor canım iş eşinde biter canım bide sen nereye kadar bunların kahrını çekeceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?