- Konu Sahibi ......Elmas......
-
ya biride desin ben çok mutluyum eşimlede ailesiylede hiç bir derdim yok imkansızmı bu :çok üzgünüm:
ya anlatamam o kadar farklı bir annesi babası varki annesi babasını falan çok doldurur eşim daha doğrusu annesine çok düşkün işet birazda bu yüzden yaşaıyorum herşeyi biraz rest çekse fazla üstüme gelmezler belki ama resti çekemiyor işte babasına diyor herşeyi ama annesine diyemiyor tam bir anacı nefret ediyorum hepsinden senağlama
:çok üzgünüm: inan artık biran önce tatil olsun oğlumla kaçıyım istiyorum herkes birbirini yesin ben oğlumla oluyum hayatıma kimseyi sokmıyım diyorum yeter artık diye bağırmak geliyor aklımda güya herkes beni düşünüyor ama kimse aslında bu kız nasıl katlanıyor demiyorum babamla eşim arasındayım bende kaybolsam kimse bulamasa ne güzel olur hee kaydirigubbakcemile3
annelerine düşkün oldukları kadar eşlerinede düşkün olsalar nerdeeeee
ben pek inanmıyorum canım benim kaynana kaynanalığını yapıyor eşte eşliğini yapıyor işte hayat insana neler sunuyor biz oyuncularız hayat bize rolü veriyor bizde oynuyoruz
bazı erkeklere işte anne önce geliyor eş daha sonra erkekler bizler gibi düşünmüyor hiçbir zaman öncelik anne ve babaları sonraeş ve çocukları araya başkalarını katarlarsa bilemem kaydirigubbakcemile3
bu kadar çok olmasada bende yaşadım yani eşim çok anneciydi benden önce geliyordu annesi...
bir gece aldım karşıma ağlaya ağlaya konuşa konuşa anlattım annen benden önce gelecekse bu evlilik burda bitsin çünkü ben bunları kaldıramıyorum şu 1 ay içinde herşeyi düzeltmezsen herşeyimi alıp gidiyorum seni terk ediyorum haberin olsun sana deli gibi aşık olsamda bu durumu kabullenemem en azından ikimiz aynı kefede olmalıyız..işi bana bırakırsan bende hallederim konuşurum annenlerle ama bunu istemezsin heralde kusura bakma seni biraz arada bırakıcam ama bu senin işin.... dedim yüzümü yıkadım yattım gayet normal bi şlekilde ciddi olarak konuştum ağladım bve yattım....1ay içinde gerçekten tavırları fazlasıyla dzeldi...şu an bana seni evliliğimizin ilk zamanları bu konuda çok üzdüm özür dilerim diyor....
sağlığından olacağına bırak kocandan ol....alla alla be
gitme desem sana yazık,çünkü orası senin memleketin...
buna göre tek seçeneğin kalıyor geriye,pasif olma,madem sakinliğini suistimal ediyorlar ,ettirme,
zaten eşin senin yanında,ben öyle anladım,korkma,bildiğini yap,kimseyide takma,
seni sindirdikçe dahada üste geçecekler,iyisimi sesin çıksın biraz.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden abowww cuk oturdu kısss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatın gerçekleri bu canım benim ama varya bilmiyorum çok hırslanıyorum :mymeka:
benim kayın validem bana işte bizim çaylarımız falan oluyor biliyorsun birde çocuk tedavisi için sıksık doktora gidiyorum dedi ne malum senin çaya yada doktora gittiğin dedi nerden bileyim başka yere gitmediğini dedi okadar kötü oldumki anlatama günlerce ağladım eşime anlattım ben dedi senein neye gittiğini biliyorum dedi boşuna üzme kendini dedi bilmedikleri için konuşuyorlar ama çok ağladım senağlama
hırsın sana yararı olsun zararı olmasın ben bir hırsla üniversiteyi bitirmiştim şimdiki hırsımında bana çok şey yaptıracağını biliyorum benim hırsım nefretimle birleşti korksun benden korkmayanlar öyle bi oldumki ıp numarasından adres bulur oldum büyüyünce hacker olcam :)
hırsın sana yararı olsun zararı olmasın ben bir hırsla üniversiteyi bitirmiştim şimdiki hırsımında bana çok şey yaptıracağını biliyorum benim hırsım nefretimle birleşti korksun benden korkmayanlar öyle bi oldumki ıp numarasından adres bulur oldum büyüyünce hacker olcam :)
ya elmas bu lafın üzerine hala eşin gitmek mi istiyor ben olsam elimden kimse alamazdı o kadını ne olursa olsun herşeyi bıçak gibi keserdim be güzel kardeşim
pcden anlamazdım pek anca işimi görücek kadar exell world falan ama şimdi :)
geçen sene eşimin ailesi 5 ay bende kaldılar neyse kıbrıstaydık o zaman her yere ulaşım çok zor arabayla gidip geliyorsun işleri hallediyorsun eşim işte olduğundan her işe ben koşuyorum bir gün arabaya biniyorum alışverişe gidecem kayanan arkamdan bir elinde oğlumun kesesi diğer elin anahtar ora benim bura benim geziyor ben o oğlanı ne hallerle büyüttüm bilmiyor oğlumun kesesini yiyor diye çok konuştu bende bir hırs yaptım tabi çocuğum küçük daha para biriktirdim bozuklukları aradım topladım para biriktirdim sonra kendime bir hesap açtım bütün parayı oraya koydum el işi yaptım sattım para biriktirdim ailesi gittikten sonra eşime gösterdim cüzdanı şaşırdı şimdi orya kendi eliyle para koyuyor eşim kızımın biraz büyümesini bekliyorum bişeyler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?