Memlekete gitmek istemiyorum of! :((

canım kaynanan bu kadar paylaşamıyorsa oğlunu evlendirmeseydi...
hep dizinin dibinde olsaydı...
olan hep gelinlere oluyor....yazık....

canım kaynanan bu kadar paylaşamıyorsa oğlunu evlendirmeseydi...
hep dizinin dibinde olsaydı...
olan hep gelinlere oluyor....yazık....

paylaşamıyor ya anlayamıyorum bende diyorum açık açık kaynanaya sen niye evlendirdinki oğlunu diyorum bana diyorki yalnız kalmasın diye evlendirdim elini avcunu tut diye evlendirdim diyor yani eşim asker benim haliyle dışarıda ona göz kulak olmam için evlendirmiş

canım bu kadar uzuluyorsan yıpranıyorsan gıtme sen de..bak her sefernde aynı seylerı yasadgnı söyluyorsun deger mı..bıkere gelıyoruz dunyaya saygı dıye ıyı nıyet yolunda kendmzden oluyoruz..hem hangı ınsan evladnın hakkı bırını annesınden mahrum etmek..onlar evlatlarnı yanlarnda görmek ısterken böyle sık sık senın de bır aılen oldgu gercegne nasl kör kalabılrler kı anlamıyorm bır kadının bunu baska bı kadına yapabılmesnı..aynı yollardan gecmedık mı sankı..
bız de sık gıderdık esıme kalsa hep gıdelm ıster..ayrı sehırlerdeyız benm aılem de onunkıler de..bır ara ınada bınmstı resmen cetele tutar gıbı..benmklere gıdıldıyse bı hafta sonra annda oraya da gıdılecek..hem esımı de zorlamama tek gıtmeme ragmen aıleme..neler cektm ben de bu mevzudan esım de benm gıtmeme karsı cıkıyordu aıleme..ama ınat ettım yılmadım..bu benm hakkımdı..benı dunyaya getıren ınsanlar varken kocam dahı olsa yırmı kusur sene sonra hayatma gırmıs bı ınsan ıcın kopamzdm kanmdan canımdan..sırf baskları ıstıyor dıye boyun da egemezdm..kı esının yannda oldgnu söyluyorsn benm öyle bı sansm da yoktu..smdı uzunca bı suredır gıtmıyorm gıtmeyecegmı ıyı bıldgnden o da gıdemıyor..kı gıtsın asla karsmam karısamam da..ama o bensız gıtmeyı de yedıremedgnden smdılk ısı bahane edıyor ama yazın ızın mevzuu bızde de var..ıznının yarsnda onunkıler yarsnda bızımklere gıdıyordu ama bana ıskence gıbı gelıyordu ınan on gun orada cektgmı ben bılırım..her sefernde senın gıbı dagılmıs bı halde gel pskoljım yerlerde ne ıcın saygı ıcın(!)..saglıgımdan olacaktım nerdeyse..smdı bı karar verdm..söz verdm kendme..madem benı ınsan yerne koymuyorlar ben nıye saygı adı altnda ezıyet edeym kı kendme..sadece bayrmda gıdecegm bayramın hatrna o da..esım ıstedgı her an ıstedgı kadar gıtsn aılesne ben kendı adıma bunun mucadelesnı cok verdgm ıcın bu konuda asla engel olmam kendsne..ama kımse kusura bakmasn kendı kendme de bu ezıyetı cektrmeyecegm..hıcbısey benm huzurmdan saglıglmdan kıymetlı degl..gıtmeyecegm fıkrı bıle ruhumu dınlendrmeye yettı ınan..oturup sanıyelerı sayarak kafayı yıyecegme böyle kendıme sahıp cıkmak en guzelı..isteyen alınsn gucensın..bana ben lazımım önce..bence sen de dusun bunu..madem bu kadar rahatsz edıyor fıkrı senı de..gıtmemeyı dene bı de bakalm..belkı de böyle olması hayrlıdır..unutma arkdsm kmse kendnden daha degerlı degl..önce sen..

çok doğru söylüyorsun ya dört gözle ailemin taşınmasını bekliyorum sinir hastası oldum resmen
benim diyete falan gerek yok bir gelirler yada giderim hemen kilo veririm 49 kiloya düşerim vücudumdan yaralar çıkar bşr ara saçımda sıkıntıdan ve stresten açılmalar oldu benim sağlığımdan gitti

ailene söyle seni ziyarete gelsinlerrrrrr
annenle kirmadan esinin ailesini kötülemeden deki anne böyle böyle
annen babanla konusur sonra geri dönüste esinin ailesine git hic annemgile gidecem deme bakim annene niye gitmiyorsun diyeceklermi komsulara felanda de gitmemi istemiyorlar yani mahalle baskisi anlayacannnnn komsular dei koduya baslayinya kaynanan ne diyecek bakimmkötükedihüsokötükedihüso

komşuları zaten hep dedikodudalar ne açık yakalasak diye uğraşıyorlar

Elmascım senin durumunu az buçuk biliyorum canım o zamanda söylemiştim sana.
Acaba kendi kızları böyle bir durumda kalsa ne tepki verirler acaba hiç düşünmüyorlarmı.
Ne demek ya kendi ailenle seni görüştürmemek eşin burada biraz yumuşak davranıyor sana bana öyle geliyor.
Eğer onları kırmadan bu sorunları anlatırsa ne ala.
Gitmeyin sizde her sene oraya gidin başka yerlere tatilinizi yapın gelin mecburmusunuz devamlı gitmeye.
Bunları anlasalar bütün bu sorunlar ortadan kalkar aslında allah yardımcın olsun güzel kardeşim zordur böyle insanlarla uğraşmak.

nasılsınız geçmişi okuyordum bende allah yardımcın olsun canım sana hayranım aslında ben mirmirmirmir ben bir hayranınım canım

kendi kızları bu durumda değil çünkü hepsi çok dik kafalı kimse laf söyleyemez kendi dedikleri olur eşlere laf düşmez pek anneleri bile laf konuşamaz kızları öyle
evet abla ya eşim çok yumuşak huylu bişey diyemiyor dediği an kavga çıkıyor çok ağır konuşuyorlar oda duymak istemiyor artık bıktı laf duymaktan
memlekete eşim çok gitmek çok istiyor ailesi olduğu için değil çok anısı olduğu için 14 yaşında dışarı okula gidince özlemi var oraya gittiğindede doyamıyor onun için gidiyoruz sorun çıkıncada 1 yada en fazla 2 hafta kalıp geliyoruz senağlama

ya biride desin ben çok mutluyum eşimlede ailesiylede hiç bir derdim yok imkansızmı bu :çok üzgünüm:

eşinin ailesinin yaptıklarına eşin son verebilir ancak seni kaybetmek hayatının hatası olur bunu anlamalı

ya anlatamam o kadar farklı bir annesi babası varki annesi babasını falan çok doldurur eşim daha doğrusu annesine çok düşkün işet birazda bu yüzden yaşaıyorum herşeyi biraz rest çekse fazla üstüme gelmezler belki ama resti çekemiyor işte babasına diyor herşeyi ama annesine diyemiyor tam bir anacı nefret ediyorum hepsinden senağlama

bir formülü olsaydı herhalde herkes mutlu olurdu canım benim :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm: inan artık biran önce tatil olsun oğlumla kaçıyım istiyorum herkes birbirini yesin ben oğlumla oluyum hayatıma kimseyi sokmıyım diyorum yeter artık diye bağırmak geliyor aklımda güya herkes beni düşünüyor ama kimse aslında bu kız nasıl katlanıyor demiyorum babamla eşim arasındayım bende kaybolsam kimse bulamasa ne güzel olur hee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…