MEMLEKETE TAYİN EŞİMİN AİLESİ YÜZÜNDEN ÇOK PİŞMANIM NASIL YAPTIM BUNU

Benim de eşim tayin olmak istedi ben istemedim.Cok sorunlar yaşadık, yaşıyoruz.Ben terapiye başladım.Esimi çok sucladim.Esim egzamaya yakalandı.Simdi biraz daha toparladık.Tavsiyem terapiye başlamanız bu bir.İkincisi eşinizle boşanmak istemiyorsanız salın gitsin anasını evine.Siz oglunuzla olun.Takilin.Zaten öyle de gidiyor böyle de gidiyor.Ya da bosanacaksiniz

Eşiniz sizin bunaldığınız için tayin alacağınızdan emindi. O yüzden " gitmeyelim" dedi şimdi sizi çok güzel suçluyor. Ben en azından eşinizin yaptıklarından bunu hissettim.

Babası hayatta, kör değil topal değil. Tansiyon, şeker olmayan insan mı var? Bir ihtiyaç durumunda ilgilenir ama suyu çıkmış artık bu işin. eşiniz değişmeyecek bence ya katlanmayı öğrenin, kavga edip kendinizi üzmeyin yada boşayın gitsin annesi ile yaşasın.

Esiniz herseyin bu kadar farkinda olup gitmeyelim derken nasil her aksam orada olup sizi ve cocugunu ihmal edecek hale geldi o kisma kadar adam sizi ezdirmeyecegini soylemis elinden geleni yapiyorsa sizde es ailesi ile gorusmeyin takmayin duymayin diyecektim ama o kisma gelince ne soyleyecegimi bilemedim alin karsiniza konusun tabi ki annesi ilgilenmek isteyebilir ama bunu sizden calarak yapamaz

Şeker ve tansiyondan başka bir hastalığı yoksa kayınvalideniz numara yapıyor. Şu devirde o yaşlarda şekeri tansiyonu olmayan yok gibi bir şey.
İşini yapmasına hiç bir engeli yok, yediğine içtiğine dikkat edecek, ilaçlarını düzenli kullanacak o kadar.
Tansiyon hastasının böyle ölecekmiş gibi başında beklendiğini, iş güç yapamadığını ilk defa duydum.
İnanmayın lütfen ve hasta diye hiç vicdan yapmayın. Kadın resmen hepinizi kandırıp, parmağında oynatıyor.
O şehre geldiniz diye kendinizi de suçlamayın. Sırf daha ucuz olduğu için bile tercih ederdi herkes.
Eşinizle konuşun, haftada bir kaç gün 1 saat uğrasın. Alışveriş falan yapsın ama o kadar. Öncelikli ailesi siz ve oğlunuz, bunun bir farkına varsın

Başka bir şehre tayin isteme şansınız yok mu? Soranlara zorunlu görevlendirme falan bir şey uydurursunuz

Onca çileden sonra ( bir de eşinin uyarmasına rağmen) memlekete tayin almak hiç akıl kârı değil. Geçimi daha kolay başka bir şehre taşınmanız daha mantıklı imiş. Eş ailesi bu kadar sorunlu iken oraya gitmek ateşe atlamak gibi olmuş. Çocuğunuzun gurbette iken mutsuz olmasının nedeni ise sizinle vakit geçirememesinden ve anne çocuğu olduğu için olmuş. Tüm zorluklardan sonra gelmiş 7 yaşına... Yaşamınızı çocuğunuzun mutlu olabileceği bir ile göre belirlemeli idiniz.
Eşinize hiçbir şey diyemiyorum. Annesi numara da yapsa yaşlı olduğu için elini üzerinden çekemez. Sorumluluk sahibi evlat böyledir. Ama öbür türlü gözden ırak olunca bu problemi yaşamamışsınız.
Ben olsam Anadolu şehrine ( eğitim ve sağlık olumlu olan) tayin ister giderdim.
Yok anası yok danası uğraş dur.

İyi de akşamlara kadar kalmasını gerektiren bir durum yokmuş ki annesi şeker hastasıymış, e eşi de yanındaymış. Kocanız doktor, hemşire ya da hasta bakıcı değilse gidip ne gibi bir yardımı dokunabilir ki? Hani hastaneye götürülecektir anlarım, ama orda geç saate kadar durmayı kendi de istiyor demek ki. Sizin suçunuz yok hem maddi açıdan nefes almışsınız hem de çocuğunuz o yoğun tempodan kurtulmuş. Sorun eşinizde dolduruşa gelmemeyi öğrensin. Herkesin evi, kapısı ayrıdır bi bunu öğrensin.

Bugün tekrar konuşmayı deneyeceğim

Nasıl yapabilir di mesela ona ne demeliyim bu dengeyi nasıl kurabilir di

E madem oyle acin bi bosanma davasi diyin ki her gun git ustune yatiya da orda kal artik gelmene gerek yok. Adam ortada yokmus zaten kendisi de cok yorulmamis olur anasinin yaninda dursun paketleyin bunu

Artık başka şehire gidemiyorum ne yazık ki tayin çok zor bir bakanlığa Bağlıyım ancak ilk görev yerime dönebilirim yada burada kalabilirim

Bugün tekrar konuşmayı deneyeceğim ama beni hep bastırıyormuş meğer sizlerle konuştukça bunun farkına vardım ve ne kadar psikolojik olarak kötü olduğumu bir kez daha net görebildiğim kendi mi suçlayarak ne hale gelmişim.

Her gun gitmesine gerek yok mesela gec saatlere kadar kalmasinada sonucta sorumlu oldugu bir ailesi var Allah gostermesin baska bir hastalik olsa doktorlar cok vakit yok dese tabi ki gidecek destek olacak gunumuzde sekeri tansiyonu olmayan mi var

Aslinda ulkecek ne kadar sansliyiz farkinda degiliz erkek ailelerin hepsi ne kadar da sakaci sen sakrak insanlar bizler kiymet bilmiyoruz benimkide hep aynisini soyler sakayi anlayacak kapasite yoksa bizde demek ki

Önce karşınıza alın hiç kavga dili olmadan, annesiyle ilgilenmesiyle hiçbir sorununuz olmadığını, evladısın tabiki bakıcaksın ilgileneceksin bende bi anneyim diyerek konuya gireceksin başta böyle gir. Sonra buraya gelme sebebinin çocuğunuz olduğunu maddi durumlar olduğunu bu şekilde kendi ailesinin zarar görceğini hesaba katmadığınızı ekleyin sonuçta seneler geçti ben bu şekilde olacağını düşünmedim beni bu konuda suçlamamalısın diyin. Her gün 1 saatse 1 saat yada haftada bi kaç gün gitsin gelsin hergün böyle geç saatlere kadar eve gelmeyecek eviyle ilgisi olmayacaksa ben bu evlilikte yokum çünkü bu evlilik değil diyin. Bi evlat olduğun kadar bir baba bir eş olarakta ölç tart ona göre bakalım böyle gitmez diyin.
Sizi arayıp sürekli şöyle kötü böyle kötü dediklerinde he kötü mü arayın 112yi alsın götürsünler doktor değiliz hemşire değiliz evde ne yapacaz diyeceksiniz. Yani hem ilgili hem ondan taraf gibi ortadan konuşun. Ciddi olduğunuzu gösterin

Ayrıca konuşmada anam babam diye atarlanırsa x şehirde anan babanda eski yaşadığınız x şehrinde değiller miydi bu ne demek nasıl mantıksızlık anlamıyorum ne diyosun diyin. Asla ailesini kötüleyecek eski defterleri falan açmayın sürekli hastalık demogojisi yersiniz, o yüzden tabiki ilgileneceksin herkes evladını düşünücekse bende anneyim bunu unutma diyeceksiniz. Gerekirse çocuğumu alırım annende seni alsın yanına madem aile olamıyoruz herkes mutlu olur diyin.

Aslinda ulkecek ne kadar sansliyiz farkinda degiliz erkek ailelerin hepsi ne kadar da sakaci sen sakrak insanlar bizler kiymet bilmiyoruz benimkide hep aynisini soyler sakayi anlayacak kapasite yoksa bizde demek ki
Küçük kızım bile farkında anne halamlar herşeyle dalga geçiyor diyor.erkekler de farkında ama toz kondurmuyor.onlarin söylediklerini biz söylesek demediklerini birakmazlar

Tekrar tayin isteyin birşey olmaz.

Tekrar tayin isteyin birşey olmaz.
Yoo niye tayin istesin ki? Ne güzel ucuz bir şehirde uyguna kirada oturuyor. Tekrar eski şehre tayin isteyebilirmiş sadece. 25 bin kira verecekmiş en son. Niye çocuğunun geleceği için birikim yapabilecekken kayınvalide yüzünden gitsin ki tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…