• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memleketime gidemediimm offfff

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
malatyaya gidemedik bilet bulamayınca kaldık burada .. bayram burada hiç güzel geçmiyor.. eski bayramlar nerede :14:.. canım sıkılıyor..
artık çocuklar şeker bile toplamıyor.. bayram kutlamak diye bir şey kalmamışş her şey facebookta bir dizi söz yazmaktan ibaret gibi... :19:

işte herkesin derdi başka, ben de yolda araç bozulsa da memlekete gelemesek diye dua etmiştim :52:
bayramdan sonra falan gidemez misiniz?
geç olsun güç olmasın :34:
hasret giderirsiniz memleketinizle.

malatyaya gidemedik bilet bulamayınca kaldık burada .. bayram burada hiç güzel geçmiyor.. eski bayramlar nerede :14:.. canım sıkılıyor..
artık çocuklar şeker bile toplamıyor.. bayram kutlamak diye bir şey kalmamışş her şey facebookta bir dizi söz yazmaktan ibaret gibi... :19:

Büyük şehirde çocuklara şeker toplatmak cesaret ister. Bu sabah bizim mahallede davulcuyu bile azarladılar. Genç bir çocuktu. Davul çalıyor diye rahatsız oldular. Artık örf adet kalmadı maalesef.

Büyük şehirde çocuklara şeker toplatmak cesaret ister. Bu sabah bizim mahallede davulcuyu bile azarladılar. Genç bir çocuktu. Davul çalıyor diye rahatsız oldular. Artık örf adet kalmadı maalesef.
evet doğru ya cok haklısın hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

işte herkesin derdi başka, ben de yolda araç bozulsa da memlekete gelemesek diye dua etmiştim :52:
bayramdan sonra falan gidemez misiniz?
geç olsun güç olmasın :34:
hasret giderirsiniz memleketinizle.

bayramdan sonra işe başlıyorum gidemeyeceğim o yüzden, sizin durum da iyiymiş bu arada araba bozuldu mu bari :27:

Back
X