Memleketimin insani neden bu kadar hanzo?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Bugun arkadasimla bi mekanda otururken bi hanzo grup bize laf atti ben de donup isinize bakin dedim diye uzerimize yuruduler jiletci bicakci tayfa. Gidip mekan gorevlisine sikayet ettik o grubu disari cikarildi fakat bizi disarda beklemeye basladilar. Korkudan disari cikamadik iki kisiyiz onlar on kisiler kizli erkekli. Polisi aricam dedim ararsan ara dediler bana ya. Turkiyem de POLİSTEN KORKAN YOK! Resmen ne yapacagimi sasirdim arkadasim babasini aradi. Bu grup bize ordan bagiriyor olmayacak kavgayi olduracaksiniz baban gelsin de gorsun tarzinda. Hicbir sekilde korkutamadik. Hepimizden tek tek ozur dileyeceksiniz dediler. Canimizdan degerli mi Olay kapansin diye diledik. Ancak oyle dagildilar.Hala inanamiyorum ya elim ayagim titriyor dusundukce. İnsanlara rezil olduguma mi yanayim sucsuz yere ozur diledigime mi?
Bu nasil bir ulke bunlar nasil insanlar anlamiyorum gercekten cok yazik. Kizlar aklimdan cikmiyor resmen travma haline geldi. Lutfen bana bir yardim edin cok kotuyum

Aksama kadar bekleriz gerekirse siz cikana kadar burdayiz dediler allahim islah et boyle insanlari

peki onlar beklerken mekandaki diğer insanlar ne yaptı

Hah iyi yaptınız polise haber vermeyip Özür dilemekle!! Artık istedikleri gibi at kosturacaklarini dusunmuslerdir memlekette!!

Ya adamlarin polisten korkusu mu var ki ararsan ara diyor bana. Hem arasam nolacak bu ulkede iki saat tutup salacaklar sonra tehdit altindayim b.k yoluna gidicem afedersiniz! Bi sokakta bekleyip bicak mi cekerler acaba yoksa tecavuze mi kurban giderim

Polis gelseydi bak nasıl kaçisirlardi. Kim uğraşmak ister bi laf için bunca seyle. Bu kadar da korkak olmayın daha çok gelirler üstünüze

Aynen oyle. Keske hic cevap vermeseydim nefret ediyorum boyle insanlardan ya allaha havale ediyorum sadece tez zamanda belalarini bulsunlar

polise haber verseydiniz hiçbir şey olmayacaktı.. daha bir kaç gece önce bulunduğum yerde bir olay çıktı.. bıçaklı-satırlı kavga çıktı hem de.. gelen polis dağılın dedi gitti :) bunlar bir kork, bir kork diyemem çünkü sallamadılar bile.. polise haber verseniz daha kötü bile olabilirdi.. takip ederlerdi, taciz ederlerdi neler duyuyoruz allah korusun..

Polis korumuyor değil. Maalesef yasalar korumuyor. Polis çok mu meraklı elin hanzosuyla ugrasmaya. Geçmiş olsun konu sahibi

Ne olursa olsun polisi aramalıydın. " Sonra beni bulup bir şey yapar" düşüncesinden dolayı bu kadar bu sapıklar it kopuklar türüyor çünkü kimse taşın altına elini sokmak istemiyor.
Ben lisede beni taciz eden sapığı hapse attırdım. O dönem insanlar karşıma geçip "neden yaptınız çıkınca gelip tecavüz ederse" dediler resmen. Tecavüze uğramadım ama bir çok kızı tacizden kurtardım.
Bu gün seni taciz ettiler, yarın başkasına yapacaklar aynı şeyi. Sen polise haber vermeliydin nolursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…