- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
peki onlar beklerken mekandaki diğer insanlar ne yaptıBugun arkadasimla bi mekanda otururken bi hanzo grup bize laf atti ben de donup isinize bakin dedim diye uzerimize yuruduler jiletci bicakci tayfa. Gidip mekan gorevlisine sikayet ettik o grubu disari cikarildi fakat bizi disarda beklemeye basladilar. Korkudan disari cikamadik iki kisiyiz onlar on kisiler kizli erkekli. Polisi aricam dedim ararsan ara dediler bana ya. Turkiyem de POLİSTEN KORKAN YOK! Resmen ne yapacagimi sasirdim arkadasim babasini aradi. Bu grup bize ordan bagiriyor olmayacak kavgayi olduracaksiniz baban gelsin de gorsun tarzinda. Hicbir sekilde korkutamadik. Hepimizden tek tek ozur dileyeceksiniz dediler. Canimizdan degerli mi Olay kapansin diye diledik. Ancak oyle dagildilar.Hala inanamiyorum ya elim ayagim titriyor dusundukce. İnsanlara rezil olduguma mi yanayim sucsuz yere ozur diledigime mi?
Bu nasil bir ulke bunlar nasil insanlar anlamiyorum gercekten cok yazik. Kizlar aklimdan cikmiyor resmen travma haline geldi. Lutfen bana bir yardim edin cok kotuyum
nasıl olsun ki polis işini yapınca basıyolar yaygarayı orantısız şiddet diye millette bunlara çanak tutuyoTurkiyem de POLİSTEN KORKAN YOK!
Hah iyi yaptınız polise haber vermeyip Özür dilemekle!! Artık istedikleri gibi at kosturacaklarini dusunmuslerdir memlekette!!
Cok haklisiniznasıl olsun ki polis işini yapınca basıyolar yaygarayı orantısız şiddet diye millette bunlara çanak tutuyo
peki onlar beklerken mekandaki diğer insanlar ne yaptı
Ya adamlarin polisten korkusu mu var ki ararsan ara diyor bana. Hem arasam nolacak bu ulkede iki saat tutup salacaklar sonra tehdit altindayim b.k yoluna gidicem afedersiniz! Bi sokakta bekleyip bicak mi cekerler acaba yoksa tecavuze mi kurban giderim
Yerimi yurdumu bulup tehdit ederler diye korktum ki yaparlar da yaniPolis gelseydi bak nasıl kaçisirlardi. Kim uğraşmak ister bi laf için bunca seyle. Bu kadar da korkak olmayın daha çok gelirler üstünüze
Neden cevap verdiniz ki hiç muhatap bile olmayacaktınız. Zaten öyleleri kavga arıyor kaşınıyorlar. Olay sonrası polise haber verseniz bile hiç bir şey yapmaz malum ülkemizde poliste korumuyor bizi. Alıyolar 1-2 saate salıyolar.
Polis korumuyor değil. Maalesef yasalar korumuyor. Polis çok mu meraklı elin hanzosuyla ugrasmaya. Geçmiş olsun konu sahibiNeden cevap verdiniz ki hiç muhatap bile olmayacaktınız. Zaten öyleleri kavga arıyor kaşınıyorlar. Olay sonrası polise haber verseniz bile hiç bir şey yapmaz malum ülkemizde poliste korumuyor bizi. Alıyolar 1-2 saate salıyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?