- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Papatya129
-
aynen yasalarımız da iş yok hoş yasalarımızın kadının yanın da olduğundan bile şüpheliyim geçen gün çıkan yargıtay kararında sonraPolis korumuyor değil. Maalesef yasalar korumuyor. Polis çok mu meraklı elin hanzosuyla ugrasmaya. Geçmiş olsun konu sahibi
Bugün de serbest bırakılmış Cansel ın ölümüne sebep olan insan görünümlü yaratık. Bu mu adalet ? Diye düşünüyor insanaynen yasalarımız da iş yok hoş yasalarımızın kadının yanın da olduğundan bile şüpheliyim geçen gün çıkan yargıtay kararında sonra
evet öyle yapmışlar şaşırdım mı tabiki hayırBugün de serbest bırakılmış Cansel ın ölümüne sebep olan insan görünümlü yaratık. Bu mu adalet ? Diye düşünüyor insan
Aramalarına gerek kalmazdı ki. İş savcılığa ulaşsaydı, adresinizi ve kimlik bilgilerinizi adamların adresine celbin içinde bir güzel gönderirlerdi.Yerimi yurdumu bulup tehdit ederler diye korktum ki yaparlar da yani
Tabi haklısınız.Hata yapmışsın 'işine bak' cevabını vermişsin bu gel hadi bakalım kim kime demektir laf ediyorsan arkasında duracak sın duramazsan böyle eğilip özür dilersin karşılık veremeyeceğini biliyorsanda en başta görmezden gelecektin
ya ne bulacaklar sanki amerikan ajanımı hepsi. sapsız apaçi takımı işteYerimi yurdumu bulup tehdit ederler diye korktum ki yaparlar da yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?