Memleketimin insani neden bu kadar hanzo?

Yaninizda demirden oyuncak bir silah taşıyın. Çıkartıp tutarsiniz boyle durumlarda. Zaten kacarlar. :))))

Neyse polisi aramaliydiniz. Bizim burada bir kavga oldu cok büyük hemen aradik 3 4 ekip geldi olayi dagittilar. Sabaha kadar da beklediler yani.
Bu olaylar dünyanın her tarafinda var. Sadece ulkemize has degil.
Boylelerinden Özür dileyip egolarini tatmin etmeyeceksiniz. Gereken neyse yapacaksiniz, gerek polis gelsin, gerek ananiz babaniz tüm sulaleniz gelsin.
Ayrica ne bicim bir yermis orasi. Kimse mi mudahale etmedi, saka gibi resmen.

Bizim de restoranimiz var gecenlerde bi kac kız gelmisler iste bizi takip ediyorlar burda durabilir miyiz diye, esim hemen almis onlari iceri, kosmus tehdit etmis defetmis o sapıklari. Kizlari da bi kac saat sonra göndermiş..

Iste insanimiz korkak olmus, orada hicbir sey demeden oturan hayvanlarda sorun var..

Yazım Dilim size sert gelmiş olabilir şahsınıza yönelik bir suçlama değil yazdıklarım ülkem insanlarının genel politikası ve kanıma dokunuyor,rütbeli kızıyım polis eşiyim kendim senelerce çok ücra yerlerde görev yapmış bir kamu görevlisiyim emin olun çok sıkın tılar yaşadım ve başvurulması gereken yerelere başvurdum karşılığını aldım,bu meslekler o kadar alaşağı edildi ki artık fayda görülmemesi bundan zaten..o güveni kaybetmeyim kaybettirmeyin ki ,kolluklarımız güçlensin bize daha da faydaları dokunsun.gerçi içimizde hain bol ama biz yinede çabalayalım.

Son düzenleme:
Polis iş yapmıyor. Geçen gün para çekecektim atm den. Suriyeli garip tipler atm nin önüne yayılmış. Çekmedim para. P sırada polisleri gördüm üç tane. Durumu anlattım. Ağzını yaya yaya "Her atm başında bekleyemeyiz." E sen hesapta benim güvenliğim için maaş alıyorsun ya... Polislere güvenim sıfır...

Muhatap alip cevap vermeyecektin..
Madem olay cikti, polisi arayacaktin.. Nerden bulacak seni izini surecek de? Hem gorunmeye calistiklari kadar guclu olduklarini hic sanmiyorum..
Velev ki oyleler, polisi arasan da aramasan da musallat olurlar zaten Allah korusun..

hmmm o zaman biz gerçek olmayan haberler izliyoruz neyse... tarlabaşında yaşıyosunuz tehlikeli diyosunuz o zaman sizin de o insanlar gibi olmanız lazım. siz önce dönün kendi yazdıklarınıza bakın. madem tarlabaşında bir mekana gitmediniz o zaman ne diye tarlabaşını karıştırıyosunuz. ne diyeceğinizi şaşırdınız

Yahu tarlabaşında YAŞIYORUM diyorum siz anlamıyor musunuz ? EVİM burda. Burda İKAMET EDİYORUM. Yani daha nasıl açıklayabilirim ?

kusura bakmada bizdende yanından geçip giderken telefon no isteyende laf atanda oluyor ben durup cevapmı vereceğim? yoluma devammı edeceğim? küfür mü edeceğim? bunlar normal insan olsa zaten bu şekilde davranmazlar iki tokat atsa ne yapacağın malum kızın başına gelenlere bak şekil a tanımadığın birine kendine güvenmiyorsan cevap vermeyeceksin iş uzarsa polisi arayacaksın bu kadar basit siz her laf atanla kavgaya giriyorsunuz heralde

Kimseyle kavgaya girmiyorum.
Ama durumu sizin kadar da normalleştirmiyorum çünkü normal bulmuyorum.
Sadece sizin konu sahibine yüklenip karşı tarafa tek bir eleştiride bulunmamanıza tepki verdim.
Anlaşıldı mı acaba?

Polis gelseydi bak nasıl kaçisirlardi. Kim uğraşmak ister bi laf için bunca seyle. Bu kadar da korkak olmayın daha çok gelirler üstünüze

Bakın Almanya gibi ortadoğu ya nazaran hiç suçun olmadığı bir ülkede ,geçen yıl bir Türk kızı korkak olmadığı için,laf atanlar tarafından öldürüldü...Bende hep çok cesur ve atağımdır ama artık dünya öyle bir hale geldi ki bencede konu sahibi iyi yapmış,canından değerli mi?

Cahil kıza akıl veriyorum tatlım kaptınmı? Elbette cevap vermeyecekti balici si çıksa onada işine bak derse işi yaş bu arkadaşın sonra özür diledim diye ağlanır sende sokakta öyle insanlara karşılık verme aynısı başına gelir gömerler adamı demedi deme

Kusura bakmayin ama avatar resminizi değiştire bilirmisiniz?
Biliyorsunuzdur uzun zamandir bizim memlekettimizde özellikle savunmasis
küçük çocuklara tacizler ve tecavüzler çoğaldi.
Lütfen duyarli olalim ve çocukarimizin
resimlerini(ciplak/yari ciplak ) internette yayinlamayin.
Belki o sizin cocuk değildir herhangi bir resim fark etmez afiniza siğinarak yazdim.

hiç önemli değil aksine memnum oldum yazdıklarınıza.aslında bunu daha öncede biri söylemişti ama üslübündan çok rahatsız olduğum için değiştirmemiştim. ama haklısın konu çocuk tacizleri ve tecavüzcüler olduğu için değiştiricem. ne yazık ki böyle insanlar var. benim gözlerimle bakmayanlar olduğu sürece artık bende doğru bulmuyorum. teşekkür ederim.

abartmayın . bir daha yolunuza çıkamazlardı . direkt şüpheli olurlardı . emin olun orda korkuturlardı .

o olay çok istisnai bir olaydı ve basına yansıdı . korkarak bir sonuç elde edilmez ki . şu kısıma katılıyorum onlarla kavga etmemeli . ama polise haber verilmesi gerekir. özür dileyince onlar yine devamında aynısını ya da fazlasını başkasına yapacak . büyük mücadeleler sonucunda ancak bir şeyler elde edilebilinir . o insanlar bu kadar tehdite meyilli ise polisle muhattap olmaları gerekir diye düşünüyorum. en azından sabıkaları olmalı .

e polisten korkmasalarda polis onları eşşek gibi dağıtıcaktı orada duramicaklardı sizde hiç bu durumlara gelmeden özürdileme boyutlarına yani ayrılıcaktınız bulunduğunuz yerden olucaktı biticekti.Korksalarda korkmasalarda oradan gitmek zorunda kalıcaklardı çünkü.

Bende bu berbat üsluba ve yerle bir seviyeye verecek bir karşılık yok.
Siz aynen böyle devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…