Memleketimin insani neden bu kadar hanzo?

Böyle guruplar her yerde var, ülkemize has değil
Korktuğunuz için sıkıştırmışlar sizi
Onlar polisten korkmayabilir ama aramalıydınız polisi
Yerinizde olsam o dayağı yer ama o özürü dilemezdim
Bir daha başınıza böyle bir şey gelirse sakın geri adım atmayın, insanların korkusundan besleniyor bu tayfa

siz o kadar sindirmişinizki korkudan özür dilemişiniz. ayrıca kızlı erkekli grup diyosunuz. tamamen abaza erkek grubu değil. kızlı bir grup size aşırı sapıkça laf atamaz. galiba siz çok artistlendiniz sonra da dersinizi aldınız. ayrıca cevaplara bakıyorum da konu büyük ihtimalle fake. dağ başında yaşamıyoruz. dediğiniz gibi sözde grup dışarda size bağırırken beklerken muhakkak birisi polisi arardı kendi can güvenliği için. herkes herkesi tehditle korkutsaydı bu dünyada can güvenliği kalmazdı

ayrıca diyelim sizi dövdüler. darp raporu alıp gidin bakayım polise noluyo ondan sonra. sallayında biraz inandırıcı sallayın fake konu sahibi

Bu kadar korktunuz nasıl polisi aramadınız? En azından polis oradan güvenle ayrılmanıza yardımcı olurdu. Korktuğunuz o kadar bariz ki polisi ararım blöfünüzü görmemişler. Bugün sizin yapmadıklarınız için yarın başkalarına saldırma gücü egosu vermişsiniz. Birde özür dilemek? Neyse.

ayrıca diyelim sizi dövdüler. darp raporu alıp gidin bakayım polise noluyo ondan sonra. sallayında biraz inandırıcı sallayın fake konu sahibi
Konu sahibi bence fake değil. Öğrencilik dönemimde ben de fena bir sopa yemiştim böyle. Kimse ağzını açıp bir şey demedi vallahi. Polisi aradım geldi götürmedi bile. Sonra o zamanki sevgilim şimdiki eşim dava açtı. Sonuç noldu 2000 liracık dolayısıyla şaşırılacak bir şey değil. Ne yazık ki bu ülkede böyle şeyler her gün yaşanıyor hanımlar

Dağ başında değil tarlabaşında yaşıyorum. İstanbul'un orta yeri ve emin olun kızlı erkekli grup aşırı sapıkça laf da atar, tehdit de eder, millet de izler. Keşke her yer bu her konuya fake yazan insanların yaşadığı yerler gibi olsa ama değil işte.

Ben de okulda yemiştim. Onca polis, akademisyen, güvenlik görevlileri, öğrenciler profesör bile izlemişti.

Çok geçmiş olsun.
Polisi arasaydınız diyen arkadaşlara şaşırdım ben.
Eskiden Ankarada oturduğum evin yanında Ankara'nın en meşhur gece kulübü vardı. Bir gece çığlıklara kalktık saat gece iki, üç tane manyak bir sevgiliyi dövüyor, kızcağız yapmayın diye nasıl bağırıyor ama hemen 155i aradım ihbar aldık dediler, ben yine dayanamadım hemen bir alt sokaktaki karakolu da aradım ciddi bir kavga var diye. Gelen giden olmadı, bu arada o serseriler bagajdan bildiğiniz sopa çıkardı fln. Çocuğu mahvettiler ama. Araya bindiler gittiler. Çocuk on dakika yattı yerde on dakika sonra geldi polis. Ve bir alt sokak yani gelmesi beş dakika 40 dakika sonra geldi.
Daha sonra bir arkadaşla konuştum genelde bu tip durumlarda olaya müdahale etmemek için geç gitmeyi tercih ederlermiş. Olay bittikten sonra gelirlermiş.
Benim bir arkadaşım taksicinin tacizine uğradı mesela. Adam utanmadan evine bırakırken taciz etmiş arkadaşımın ters cevap verince de bavulları fırlatıp atmış falan, arkadaşım da o sinirle arabaya tekme savurmuş, araba hasar almış. Neyse ikisi de karakola gidip birbirinden şikayetçi olmuş. Polis ikinizde haksızsınız özür dileyin barışın demiş mesela. Arkadaşım hayret etmişti tacizciden özür diletti bana diye.
Yada kocasından düzenli dayak yiyen nice kadın barıştırılıp kocandır diye evine geri gönderildi mesela. Sonuçta bir kısmı hala dayak yiyor bir kısmı kocası tarafından öldürüldü bile.
Hoş ülkede adalet mi kaldı? Polisi çağırdınız ve hemen geldi diyelim ne yapacaklardı? En fazla iki saat tutup bırakacaklardı.
Sürekli yakalanan hırsızlarda ceza ödeyip dışarı çıkıyor tacizciler de, sapıklarda....

Ben apartmanımızın önündeki yavru kedilere eziyet eden bir serseriye bağırdım yapma diye pislik 1 hafta boyunca hergün gelip kapının önünde küfretti, bağırdı. Her geldiğinde aradım polisi hiç bir şey yapmadılar. Geldiler göründüler gittiler. Polisler gittikten sonra geri geliyordu adam. Bir akşam yine aradım savcılığa bu pislikle birlikte sizi de şikayet edicem onu koruduğunuz için dedim. Başıma birşey gelirse tek sorumlusu sizsiniz dedim. Karakol yürüyerek 5dk mesafedeydi çünkü. O gün ilk defa karakola götürdüler birdaha da gelmedi. Bu ülkede senin hakkını senden başka koruyan yok. Sağlam durun. O akşamki konuşmada işin ucunu bırakmayacağımı anlatmasaydım o polislerin beni korumak adına birşey yapmayacağı gün gibi ortada.

ararsan ara diyosa arayacaksın bunlara çanak tutmayacaksın.noldu özür mü diledin bundan sonra bu tiplere bol bol özür dileyerek geçirirsin günlerini..sonra polisten tabi kimse korkmaz adamları çağırmıyorsunuz ki

tamam o zaman emniyeti tedavülden kaldıralım işe komple yaramıyorlarsa.başın ıza ne gelirse gelsin polisten medette ummayın zaten ummuyormuşsunuz..bir kavgaya müdahale etmiyorsa diğerine ediyordur ,bir karı kocayı barıştırıyorsa diğer kadına koruma çıkarıyordur illa işe yaradığı bir durum vardır ülkemin bir birliğini önüne gelenin gömmesine tahammül edemiyorum.

İyi de şikayet edeceğiz ki değişsin bir şeyler? Benim yorumumun bir altındaki yorumdaki arkadaşın yazdığını da okumuşsunuzdur. Herkesin yaşadıkları var. Bunları dile getireceğiz ki değişsin bir şeyler. Yoksa sokakta hiç kimseden korkmayan it kopuk serseri can güvenliğimizi tehdit etmeye devam edecek. Polis ilgilenmiyor çoğu zaman, ilgilense dahi ceza yok, hukuk mu var sizce?
Tecavüzcüler dahi iki üç yıla serbest kalıyor.
Hiç bir kurumu bence gözü kapalı korumamalıyız. Ben polislere küfür mü ettim?
Yaşadıklarımı ve en yakınlarımın yaşadıklarını yazdım.
Sokaklarda hepimizin can güvenliğinin olmasını istiyorum sadece. Bunun içinde evet eleştiriyorum. Toz pembe mi görseydim?
Gece sokakta başıma gelse ama o saatte ne işi vardı denmesin istiyorum. Biri beni öldürürse cezasını çeksin istiyorum. Ben zaten polise ve adalete güvenmek istiyorum. Ne yazık ki ülkemde polise de adalete güvenemiyorum. Keşke güvensem ben istemez miyim sizce?
Yeşil ışıkta geçerken üstüme araba süreni beş metre ileride duran trafik polisine şikayet ettiğimde plakasını almadım diye geçiştirmesin istiyorum, gözünün önünde olan bir olayda adamın peşine düşüp yaya canını tehlikeye attığı için en azından bir işlem yapsın istiyorum. En ufak suçu olanla ilgilenilsin istiyorum. Trafikle ilgili şikayetlerim bile işleme alınmıyor ki? Vergi verdiğim ülkede korunmak istemem en doğal hakkımken neden suçluyorsunuz ki beni?
Ne güzel demek ki bu tip durumlarla karşılaşmamışsınız dilerim karşılaşmazsınız da.

tecavüzcüyü bile salıveriyorlar korkmayın diyenler bunu görmüyormu acaba şüpheli bombacıyı bile bilmem kaç kere yakalayıp bırakmışlar napsın kız ..ortalık o kadar kötü ki köpekleri bırakıp taşları bağlamışlar bu ülkede

Evet bildiğimiz canlı bombalar var ama harekete geçmeden yakalayamayız dendi.
Hala Ankara'da metroya bindiğimde anonslar duyuyorum şüpheli paketi hemen bize bildirin diye. Emniyet bombacıları yakalayamıyor metroda karanlık tünellerde bizden ihbar bekleniyor. Gel de korkma, o tünellerde o anonslar bile insanı korkutmaya yetiyor ki. Metroya binmeye ve ailemi bindirmeye korkar oldum.
Devlet benim emniyetimi sağlamak için can güvenliğimi sağlamak için var, ama bunu sağlayamadığında benim eleştirmeye hakkım yok demek ki...

Hata yapmışsınız Özür dilemekle şimdi nerde ne yaparsam yapayım yanıma kar kalacak diye düşünüyorlar.

Polisi çağırsaydınız polis onları ya yanlarında götürürdü ya da uzaklaştırırdı siz de o sıra çıkardınız mekandan evinizi nereden bilip zarar vereceklerdi ki size? Bir daha bulmaları çok zor. Karşılaştınız diyelim, emin olun tekrar rahatsız edecekler şimdi de.

bu kadar korkuyosanız neden tarlabaşında bir mekana gittiniz. ayrıca tarlabaşı artık eskisi gibi değil. tarlabaşı restore edildi ve o insanlar başka yerlere gönderildi

bu kadar korkuyosanız neden tarlabaşında bir mekana gittiniz. ayrıca tarlabaşı artık eskisi gibi değil. tarlabaşı restore edildi ve o insanlar başka yerlere gönderildi
Tarlanaşında yaşıyorum dedim farkındaysanız. Orda mekana gittim demedim. Ayrıca korkmuyorum çünkü onlar manyaksa benim kocam onlardan manyak, o yüzden korkmuyorum. Yoksa korkardım. Bu arada argümanlarınız çok saçma. Ezelden beri burdayız, burda doğdum büyüdüm ve yaşıyorum. Bana söylüyorsunuz restore edildi vs diye. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…