- Konu Sahibi Papatya129
-
Bugun arkadasimla bi mekanda otururken bi hanzo grup bize laf atti ben de donup isinize bakin dedim diye uzerimize yuruduler jiletci bicakci tayfa. Gidip mekan gorevlisine sikayet ettik o grubu disari cikarildi fakat bizi disarda beklemeye basladilar. Korkudan disari cikamadik iki kisiyiz onlar on kisiler kizli erkekli. Polisi aricam dedim ararsan ara dediler bana ya. Turkiyem de POLİSTEN KORKAN YOK! Resmen ne yapacagimi sasirdim arkadasim babasini aradi. Bu grup bize ordan bagiriyor olmayacak kavgayi olduracaksiniz baban gelsin de gorsun tarzinda. Hicbir sekilde korkutamadik. Hepimizden tek tek ozur dileyeceksiniz dediler. Canimizdan degerli mi Olay kapansin diye diledik. Ancak oyle dagildilar.Hala inanamiyorum ya elim ayagim titriyor dusundukce. İnsanlara rezil olduguma mi yanayim sucsuz yere ozur diledigime mi?
Bu nasil bir ulke bunlar nasil insanlar anlamiyorum gercekten cok yazik. Kizlar aklimdan cikmiyor resmen travma haline geldi. Lutfen bana bir yardim edin cok kotuyum
siz o kadar sindirmişinizki korkudan özür dilemişiniz. ayrıca kızlı erkekli grup diyosunuz. tamamen abaza erkek grubu değil. kızlı bir grup size aşırı sapıkça laf atamaz. galiba siz çok artistlendiniz sonra da dersinizi aldınız. ayrıca cevaplara bakıyorum da konu büyük ihtimalle fake. dağ başında yaşamıyoruz. dediğiniz gibi sözde grup dışarda size bağırırken beklerken muhakkak birisi polisi arardı kendi can güvenliği için. herkes herkesi tehditle korkutsaydı bu dünyada can güvenliği kalmazdıTabi haklısınız.
Bir grup faydasız iki kadına laf attığında kadınların susmaktan başka seçeneği yok.
O oksijen israfı tipler istediğini söylesin sen lafın arkasında duramayacakasan (nasıl duruluyorsa lafın arkasında) susup oturmalısın.
"Hırsızın hiç mi suçu yok?" diye sorarım o zaman ben de size. Adamlara tek laf yok bakıyorum da.
Bu kadar sindirmeyin içinize size laf atılmasını, hakaret edilmesini.
ayrıca diyelim sizi dövdüler. darp raporu alıp gidin bakayım polise noluyo ondan sonra. sallayında biraz inandırıcı sallayın fake konu sahibiTabi haklısınız.
Bir grup faydasız iki kadına laf attığında kadınların susmaktan başka seçeneği yok.
O oksijen israfı tipler istediğini söylesin sen lafın arkasında duramayacakasan (nasıl duruluyorsa lafın arkasında) susup oturmalısın.
"Hırsızın hiç mi suçu yok?" diye sorarım o zaman ben de size. Adamlara tek laf yok bakıyorum da.
Bu kadar sindirmeyin içinize size laf atılmasını, hakaret edilmesini.
Konu sahibi bence fake değil. Öğrencilik dönemimde ben de fena bir sopa yemiştim böyle. Kimse ağzını açıp bir şey demedi vallahi. Polisi aradım geldi götürmedi bile. Sonra o zamanki sevgilim şimdiki eşim dava açtı. Sonuç noldu 2000 liracık dolayısıyla şaşırılacak bir şey değil. Ne yazık ki bu ülkede böyle şeyler her gün yaşanıyor hanımlarayrıca diyelim sizi dövdüler. darp raporu alıp gidin bakayım polise noluyo ondan sonra. sallayında biraz inandırıcı sallayın fake konu sahibi
Dağ başında değil tarlabaşında yaşıyorum. İstanbul'un orta yeri ve emin olun kızlı erkekli grup aşırı sapıkça laf da atar, tehdit de eder, millet de izler. Keşke her yer bu her konuya fake yazan insanların yaşadığı yerler gibi olsa ama değil işte.siz o kadar sindirmişinizki korkudan özür dilemişiniz. ayrıca kızlı erkekli grup diyosunuz. tamamen abaza erkek grubu değil. kızlı bir grup size aşırı sapıkça laf atamaz. galiba siz çok artistlendiniz sonra da dersinizi aldınız. ayrıca cevaplara bakıyorum da konu büyük ihtimalle fake. dağ başında yaşamıyoruz. dediğiniz gibi sözde grup dışarda size bağırırken beklerken muhakkak birisi polisi arardı kendi can güvenliği için. herkes herkesi tehditle korkutsaydı bu dünyada can güvenliği kalmazdı
Ben de okulda yemiştim. Onca polis, akademisyen, güvenlik görevlileri, öğrenciler profesör bile izlemişti.Konu sahibi bence fake değil. Öğrencilik dönemimde ben de fena bir sopa yemiştim böyle. Kimse ağzını açıp bir şey demedi vallahi. Polisi aradım geldi götürmedi bile. Sonra o zamanki sevgilim şimdiki eşim dava açtı. Sonuç noldu 2000 liracık dolayısıyla şaşırılacak bir şey değil. Ne yazık ki bu ülkede böyle şeyler her gün yaşanıyor hanımlar
ararsan ara diyosa arayacaksın bunlara çanak tutmayacaksın.noldu özür mü diledin bundan sonra bu tiplere bol bol özür dileyerek geçirirsin günlerini..sonra polisten tabi kimse korkmaz adamları çağırmıyorsunuz kiYa adamlarin polisten korkusu mu var ki ararsan ara diyor bana. Hem arasam nolacak bu ulkede iki saat tutup salacaklar sonra tehdit altindayim b.k yoluna gidicem afedersiniz! Bi sokakta bekleyip bicak mi cekerler acaba yoksa tecavuze mi kurban giderim
tamam o zaman emniyeti tedavülden kaldıralım işe komple yaramıyorlarsa.başın ıza ne gelirse gelsin polisten medette ummayın zaten ummuyormuşsunuz..bir kavgaya müdahale etmiyorsa diğerine ediyordur ,bir karı kocayı barıştırıyorsa diğer kadına koruma çıkarıyordur illa işe yaradığı bir durum vardır ülkemin bir birliğini önüne gelenin gömmesine tahammül edemiyorum.Çok geçmiş olsun.
Polisi arasaydınız diyen arkadaşlara şaşırdım ben.
Eskiden Ankarada oturduğum evin yanında Ankara'nın en meşhur gece kulübü vardı. Bir gece çığlıklara kalktık saat gece iki, üç tane manyak bir sevgiliyi dövüyor, kızcağız yapmayın diye nasıl bağırıyor ama hemen 155i aradım ihbar aldık dediler, ben yine dayanamadım hemen bir alt sokaktaki karakolu da aradım ciddi bir kavga var diye. Gelen giden olmadı, bu arada o serseriler bagajdan bildiğiniz sopa çıkardı fln. Çocuğu mahvettiler ama. Araya bindiler gittiler. Çocuk on dakika yattı yerde on dakika sonra geldi polis. Ve bir alt sokak yani gelmesi beş dakika 40 dakika sonra geldi.
Daha sonra bir arkadaşla konuştum genelde bu tip durumlarda olaya müdahale etmemek için geç gitmeyi tercih ederlermiş. Olay bittikten sonra gelirlermiş.
Benim bir arkadaşım taksicinin tacizine uğradı mesela. Adam utanmadan evine bırakırken taciz etmiş arkadaşımın ters cevap verince de bavulları fırlatıp atmış falan, arkadaşım da o sinirle arabaya tekme savurmuş, araba hasar almış. Neyse ikisi de karakola gidip birbirinden şikayetçi olmuş. Polis ikinizde haksızsınız özür dileyin barışın demiş mesela. Arkadaşım hayret etmişti tacizciden özür diletti bana diye.
Yada kocasından düzenli dayak yiyen nice kadın barıştırılıp kocandır diye evine geri gönderildi mesela. Sonuçta bir kısmı hala dayak yiyor bir kısmı kocası tarafından öldürüldü bile.
Hoş ülkede adalet mi kaldı? Polisi çağırdınız ve hemen geldi diyelim ne yapacaklardı? En fazla iki saat tutup bırakacaklardı.
Sürekli yakalanan hırsızlarda ceza ödeyip dışarı çıkıyor tacizciler de, sapıklarda....
tamam o zaman emniyeti tedavülden kaldıralım işe komple yaramıyorlarsa.başın ıza ne gelirse gelsin polisten medette ummayın zaten ummuyormuşsunuz..bir kavgaya müdahale etmiyorsa diğerine ediyordur ,bir karı kocayı barıştırıyorsa diğer kadına koruma çıkarıyordur illa işe yaradığı bir durum vardır ülkemin bir birliğini önüne gelenin gömmesine tahammül edemiyorum.
tecavüzcüyü bile salıveriyorlar korkmayın diyenler bunu görmüyormu acaba şüpheli bombacıyı bile bilmem kaç kere yakalayıp bırakmışlar napsın kız ..ortalık o kadar kötü ki köpekleri bırakıp taşları bağlamışlar bu ülkede
bu kadar korkuyosanız neden tarlabaşında bir mekana gittiniz. ayrıca tarlabaşı artık eskisi gibi değil. tarlabaşı restore edildi ve o insanlar başka yerlere gönderildiDağ başında değil tarlabaşında yaşıyorum. İstanbul'un orta yeri ve emin olun kızlı erkekli grup aşırı sapıkça laf da atar, tehdit de eder, millet de izler. Keşke her yer bu her konuya fake yazan insanların yaşadığı yerler gibi olsa ama değil işte.
Tarlanaşında yaşıyorum dedim farkındaysanız. Orda mekana gittim demedim. Ayrıca korkmuyorum çünkü onlar manyaksa benim kocam onlardan manyak, o yüzden korkmuyorum. Yoksa korkardım. Bu arada argümanlarınız çok saçma. Ezelden beri burdayız, burda doğdum büyüdüm ve yaşıyorum. Bana söylüyorsunuz restore edildi vs diye. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.bu kadar korkuyosanız neden tarlabaşında bir mekana gittiniz. ayrıca tarlabaşı artık eskisi gibi değil. tarlabaşı restore edildi ve o insanlar başka yerlere gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?