Memnun değilm halimden

Essilaam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.353
2.202
133
Son bir buçuk yılda çok yalnızlaştım. Zaten evde olmayı biraz yalnız olmayı seven bi insandım.
İki çocuğum var uzun süredir de evden çalışıyorm. Herkesten uzaklaştım. Kimseyi arayasım kimseyle birşey konuşasım yok. Kimsenin özelini falan dinlemek bilmek istemiyorum. Akraba eş dost kimseyle konuşmaz oldum. Kendimden de hiç memnun değilim. Aynaya bakıyorum yaşlanmışım resmen 36 yaşındayım. Var mı benim gibi olan? Ya da ne yapmamı önerirsiniz. Eylülde yeni kapanmalar başlarsa bir de sonum hiç iyi değil.

Çocuklarınız kaç yaşlarında?
Yani ev işi, yemek, çocuklar derken vakit ve güç mü bulamıyorsunuz yoksa sebepsiz mi istemiyorsunuz?

Pandemi biraz bahane olmuş galiba. Insanlar normalleşmek için gün sayarken siz hala normallesme isteginde değilsiniz. Kısıtlamalar sizin uzerinize yapisip kalmış. Illa sosyallesmek eş akraba ziyareti değil illa birileriyle dertlesmek dert dinlemek değil. Sevdiginiz hobileriniz vardır mutlaka. Evin dışında yapmaktan zevk aldığınız şeyler. Çocuklarınızı da alın kafa dağıtın makul ölçüde.
Ayrıca bence kişisel bakima filan da ağırlık verin. Gerçekten iyi geliyor insana. Aylardır kuaför yüzü görmedik. Sacimizi bile kendimiz kesip kendimiz boy adık. Artık işin ehline teslim olma zamani gelmedi mi hala sizce?

Çocuklarınız kaç yaşlarında?
Yani ev işi, yemek, çocuklar derken vakit ve güç mü bulamıyorsunuz yoksa sebepsiz mi istemiyorsunuz?
Çocuklarım küçük 9 ve 2 yaşlarında. Tabiki evde çok işimiz oluyor ama ondan değil. Sorun olarak gördüğüm şey fazla asosyalleşmem.

Kuaföre gidiyorum. Kendime bakıyorum neler yaptım ama ne oldu bana böyle bir anda yaşlandım sanki. Beğenirdim kendimi ve beğenilirdim. Ama şimdi ne yapsam olmuyor sanki

Çocuklarım küçük 9 ve 2 yaşlarında. Tabiki evde çok işimiz oluyor ama ondan değil. Sorun olarak gördüğüm şey fazla asosyalleşmem.
Ben de aynı durumdayım. Benimkiler de yaklaşık olarak aynı yaşta.. Ben artık yorgunluğuma bağlıyorum bu durumu.
Zamanım yok hevesim yok çocukların düzeni bozulunca hicbir şey olmuyor..
Geçen gün çay bahçesine gittik arkadaşlarla sözde.. onlar oturdu çay falan içti ben de çocukların peşindeydim hep.. pişman oldum gittiğime.
Bir de sosyalleş azıcık iyi gelir diyorlar.
Valla ben sadece yoruluyorum ve çocuklarıyla her yere giden her şeyi rahat rahat yapan ve hiç sorun yaşamayan annelere de imreniyorum
Ben bir denize giderken bile taşınıyormuscasina hazırlık, bolca ağlama alelacele eve donme vs vs vs...
Ben beceriksizim galiba

Ben varim.. tamamen ayniyim sizin dediginiz gibi.. kirginim insanlara.. uzaklasmak istiyorum..

Evde bebegimle ilgilenmeyi seviyorum ve bu bana huzur veriyor.. aksamlarida genelde yuruyuse cikiyorum bebegimle en mutlu oldugum anlardan bir tanesi..

Kuaföre gidiyorum. Kendime bakıyorum neler yaptım ama ne oldu bana böyle bir anda yaşlandım sanki. Beğenirdim kendimi ve beğenilirdim. Ama şimdi ne yapsam olmuyor sanki
Sizin enerjiniz gitmiş. Insanda o enerji olursa kaz ayakları bile tatlı geliyor. Beyaz saçlarıyla dalga geçip eglenebikuyir. Ama içinde o enerji yoksa kusursuz bir makyajda bile kirisklarin arasina giren fondöten çarpıyor ilk gözüne. Bende öyle oluyor en azından. Kendini en iyi tanıyan sizsiniz. O enerjinizi tekrar ne yerine getirecekse onu yapın

Ben varim.. tamamen ayniyim sizin dediginiz gibi.. kirginim insanlara.. uzaklasmak istiyorum..

Evde bebegimle ilgilenmeyi seviyorum ve bu bana huzur veriyor.. aksamlarida genelde yuruyuse cikiyorum bebegimle en mutlu oldugum anlardan bir tanesi..
Ben de öyleydim mutluydum bebeğimle ama biraz büyüyünce ne hale geldiğimi farkettim

Çok güzel açıklamışsın

Bende ara ara öyle hissediyorum, olur boyle arkadaşım bu kovit yok şu, bu derken 2 yıldır neredeyse hepimiz bir dengesiz düzensiz garip haller aldık emin ol. Düzelecektir insallah. Haaa zaman boşa akıp gidiyormuş gibi geliyor ama yapacak bir şey yok.

Sanki arkadaşlar beni görse ne hale gelmiş diyecekler içinden gibi hissediyorum

Kimseyi arayasım kimseyle birşey konuşasım yok. Kimsenin özelini falan dinlemek bilmek istemiyorum. Akraba eş dost kimseyle konuşmaz oldum.

Herkesin derdini anlattığı kişi sizmisiniz akrabalar içinde , bu durumdanmı yoruldunuz acaba ?

Kişisel bakımlara yönelmeyi, ev içinde dahi olsa bir çay kahve köşesi~saati yapmayı, balkona çıkıp derin nefes almayı, gökyüzünü izlemeyi öneririm...

Çoğumuz aynı durumdayız yanlız değilsin..hiç bir şey mutlu etmiyor şahsen beni ne gezmek ne eğlenmek ne o ne bu..Kendi kendime düşünüyorum şu an ne olsa mutlu olurum diye ..cevap koca bir hiç..sadece gün doldurur vaziyetteyim

Akraba ve arkadaş ziyaretlerinde özel hayata ve kazanca dair sorular sorulmasa inanın ben de çok seveceğim, aynı frekansta insan bulmak arkadaş olmak hele 30lu yaşlarda daha zor oluyor tecrübe ettim. Sırf bu yüzden ben de uzak durmaya çalışıyorum.
Günlük hayattan dedikodu yapmadan atıyorum filmlerden kitaplardan ya da yeni açılan mekanlardan, arabalardan bilimsel toplumsal, spor gibi konulardan konuşan kişi bulamıyorum. Biraz samimi olunca iş ya eşe ya işe geliyor.
Eee kazancın nasıl, eee eşin nasıl sana iyi davranıyor mu... Birden mahreme burunlarını sokuveriyor insanlar...
Neyse sosyallik konusunda ben de sizin gibiyim, nadiren de olsa farklı konulardan konuşabilecek kişilere denk geliyorum elbette ama onlarla da nadir görüşüyoruz. Diğer muhabbetlere de ben girmek istemiyorum.

Diğer konular için de belli ki bunalmışsınız, yoksa hâlâ güzelsinizdir ama sadece bunaldığınız için can sıkıntısından kendinize dert ediyorsunuzdur.

Teşekkür ederim. Gerçekten aynı şekilde kimseyle konuşmak özelimden falan bahsetmek istemiyorum. Ama gerçekten iyi görünmüyorum . Ondan eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…