Memnun değilm halimden

Essilam bence herkeste biraz biraz bu durum var yahu..canını hiç sıkma çok garip bir sürecin içine girdik çıkamıyoruzda..dünya düzeni degişti resmen kolay değil yaşananlar.iyi görünmüyorum diyorsun ama inan çoğuau bunu düşünüyor kendiyle ilgili,belki iki yıl boyunca kıyafet almadı insanlar çünkü eskimiyor nerde giyinecekki alsada:)

Teşekkürler cnm. Evet kolay değil gerçekten etkilendik süreçten.

Siz sosyalleşmezseniz çocuklarınız da sizin gibi olur içine kapanır, sürekli evde olan bir anne onlar için sıkıntılı süreç olmaz mı

Boşver içinizden gelmiyorsa konuşmayın bazen yalnız kalmak iyidir.Esiniz , cocuklariniz var yalnız değilsiniz.Onlarla ilgilenin kendinize bakım yapın

İkisi de insana bay getiriyor... bence kocam berbat her gün dayak atıyor, kazancım da b.k gibi Emrahı oynuyorum diyin kalsınlar öylece

Çocuklarım küçük 9 ve 2 yaşlarında. Tabiki evde çok işimiz oluyor ama ondan değil. Sorun olarak gördüğüm şey fazla asosyalleşmem.
biraz kendinizi zorlayıp dışarı çıkarsanız yavaş yavaş alışabilirsiniz. ben öyle yapıyorum yoksa hiç evden çıkmayabilirim.

Siz sosyalleşmezseniz çocuklarınız da sizin gibi olur içine kapanır, sürekli evde olan bir anne onlar için sıkıntılı süreç olmaz mı
Öyle tabi. Ama site içinde oturuyoruz. Kızım bahçeye çıkıyor arkadaşlarıyla. Pandeminin yoğun olduğu dönemde evdeydi ama ilkbaharda başladı çıkmaya. Ayrıca yaz kurslarına gidiyor şimdi.
Küçüğü de günde bir kere çıkarıyoruz. En azından babası bahçeye çıkarır oynatır.
İki kardeş olunca evde de oynuyorlar zaten birbirleriyle.
Ben kendi adıma asosyalleştim.
Sadece kendi çekirdek ailemle zaman geçiriyorum.
Bir de kendimden memnun değilim. Ne oldu bana birden yaşlandım sanki. Geçen böyle bir konu daha vardı D Dindirella açmıştı. Aynen kendimi buldum konuda.

eşiniz çıkmıyor mu yada hadi gideli. falan demiyor mu eşim sağolsun bıraksam hafta 7 o 8 dışarı çıkar beni de bırakmaz evde oturmaya
Çıkıyoruz öyle. Benim söylediğim şey çekirdek ailem dışında bi hayatımın kalmaması, bir yandan kendimi yalnızlaştırdığımı hissederken bir yandan da kafam böyle rahat. Çevremdeki diğer herkesle mesafe koydum arama. Uzaklaştım pandemi süresi içinde.

Bu hafta kafama takmayı bıraktım ama sağlıklı beslenme işlerine odaklandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…