Teşekkürler cnm. Evet kolay değil gerçekten etkilendik süreçten.Essilam bence herkeste biraz biraz bu durum var yahu..canını hiç sıkma çok garip bir sürecin içine girdik çıkamıyoruzda..dünya düzeni degişti resmen kolay değil yaşananlar.iyi görünmüyorum diyorsun ama inan çoğuau bunu düşünüyor kendiyle ilgili,belki iki yıl boyunca kıyafet almadı insanlar çünkü eskimiyor nerde giyinecekki alsada:)
Boşver içinizden gelmiyorsa konuşmayın bazen yalnız kalmak iyidir.Esiniz , cocuklariniz var yalnız değilsiniz.Onlarla ilgilenin kendinize bakım yapınSon bir buçuk yılda çok yalnızlaştım. Zaten evde olmayı biraz yalnız olmayı seven bi insandım.
İki çocuğum var uzun süredir de evden çalışıyorm. Herkesten uzaklaştım. Kimseyi arayasım kimseyle birşey konuşasım yok. Kimsenin özelini falan dinlemek bilmek istemiyorum. Akraba eş dost kimseyle konuşmaz oldum. Kendimden de hiç memnun değilim. Aynaya bakıyorum yaşlanmışım resmen 36 yaşındayım. Var mı benim gibi olan? Ya da ne yapmamı önerirsiniz. Eylülde yeni kapanmalar başlarsa bir de sonum hiç iyi değil.
Valla benim annem hiç sosyal degil bende öyle oldum.Hemde icine kapanık.Bende aynıyımSiz sosyalleşmezseniz çocuklarınız da sizin gibi olur içine kapanır, sürekli evde olan bir anne onlar için sıkıntılı süreç olmaz mı
Akraba ve arkadaş ziyaretlerinde özel hayata ve kazanca dair sorular sorulmasa inanın ben de çok seveceğim, aynı frekansta insan bulmak arkadaş olmak hele 30lu yaşlarda daha zor oluyor tecrübe ettim. Sırf bu yüzden ben de uzak durmaya çalışıyorum.
Günlük hayattan dedikodu yapmadan atıyorum filmlerden kitaplardan ya da yeni açılan mekanlardan, arabalardan bilimsel toplumsal, spor gibi konulardan konuşan kişi bulamıyorum. Biraz samimi olunca iş ya eşe ya işe geliyor.
Eee kazancın nasıl, eee eşin nasıl sana iyi davranıyor mu... Birden mahreme burunlarını sokuveriyor insanlar...
Neyse sosyallik konusunda ben de sizin gibiyim, nadiren de olsa farklı konulardan konuşabilecek kişilere denk geliyorum elbette ama onlarla da nadir görüşüyoruz. Diğer muhabbetlere de ben girmek istemiyorum.
Diğer konular için de belli ki bunalmışsınız, yoksa hâlâ güzelsinizdir ama sadece bunaldığınız için can sıkıntısından kendinize dert ediyorsunuzdur.
Teşekkür ederim şu an aynen öyle yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye kendime bakmaya çalışıyorum.Boşver içinizden gelmiyorsa konuşmayın bazen yalnız kalmak iyidir.Esiniz , cocuklariniz var yalnız değilsiniz.Onlarla ilgilenin kendinize bakım yapın
biraz kendinizi zorlayıp dışarı çıkarsanız yavaş yavaş alışabilirsiniz. ben öyle yapıyorum yoksa hiç evden çıkmayabilirim.Çocuklarım küçük 9 ve 2 yaşlarında. Tabiki evde çok işimiz oluyor ama ondan değil. Sorun olarak gördüğüm şey fazla asosyalleşmem.
Öyle tabi. Ama site içinde oturuyoruz. Kızım bahçeye çıkıyor arkadaşlarıyla. Pandeminin yoğun olduğu dönemde evdeydi ama ilkbaharda başladı çıkmaya. Ayrıca yaz kurslarına gidiyor şimdi.Siz sosyalleşmezseniz çocuklarınız da sizin gibi olur içine kapanır, sürekli evde olan bir anne onlar için sıkıntılı süreç olmaz mı
Aynen ben de hiç çıkmasam daha iyi sanki . Herkes normalleşti ben kaldımbiraz kendinizi zorlayıp dışarı çıkarsanız yavaş yavaş alışabilirsiniz. ben öyle yapıyorum yoksa hiç evden çıkmayabilirim.
eşiniz çıkmıyor mu yada hadi gideli. falan demiyor mu eşim sağolsun bıraksam hafta 7 o 8 dışarı çıkar beni de bırakmaz evde oturmayaAynen ben de hiç çıkmasam daha iyi sanki . Herkes normalleşti ben kaldım
Çıkıyoruz öyle. Benim söylediğim şey çekirdek ailem dışında bi hayatımın kalmaması, bir yandan kendimi yalnızlaştırdığımı hissederken bir yandan da kafam böyle rahat. Çevremdeki diğer herkesle mesafe koydum arama. Uzaklaştım pandemi süresi içinde.eşiniz çıkmıyor mu yada hadi gideli. falan demiyor mu eşim sağolsun bıraksam hafta 7 o 8 dışarı çıkar beni de bırakmaz evde oturmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?