Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız beyaz eşya - küçük ev aletleri markaları

hangi markayı seçelimm

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .
cnm ya ben nedense çaycı pek istemiyorum ,onda yapılan çaylar iyi olmuyor diyyor herkes.ondan mi bilemem ısınamadım ..sadece kettle alıcam ama bunu ben gerçekten beğendim yaa bakalaım artık teşk ederima.s.
:uhm:canım valla ben çok memnunum çayıda lezzetli geliyor ama tabi zevk meselesi.mutluluklar dilerim.a.s.

melishcim bu arada alt kısmını cattle olarakta kullanabiliyorsun canım.

melishcim bu arada alt kısmını cattle olarakta kullanabiliyorsun canım.

hı hı doğru diyrosun ya ...benim karşı komşum bana hediye alcakmış kettle hehehhe ondan almıcam yaa ben ama bozulduğunda ise kesin çaycı alıcam bak.....şimdi kadına ya sen kettle alma da diyemem kiiiiiiiiiiiiiii :sm_confused:

ben çok karışık kuruşuk aldım ama aslında Tefal den şaşmamak lazım.
Onun dışında çamaşır makinesinde kesinlikle BOSCH
bulaşık önemli değil çok 2 program herkese yeter BEKO oldu benimki.
buzdolabında da tercihim BOSCH :hooray:

Arkadaşlar bazı yeni evlenecek arkadaşlarımız küçük ev aletlerinin pahalı olduğundan yakınıyorlar,çok da haklılar..
Benim büyük ve gösterişli mağazalarda baktığımda Tefal'in bütün ürünleri ateş pahasıydı,sonra yolum fotoğraf makinesinin yedek parçası için Doğubank'a düştü.Orada bütün Tefal,Braun ürünleri ve aklınıza gelecek bütün pahalı ve ucuz markaların ürünleri var.Ben Tefal'in Snack Oleoclean fritözünü oradan 140 ytl'ye aldım.Sonra evimin yakınındaki tefal bayiine sorduğumda 249 peşin 263 taksitle dedi şok oldum.Ayrıca Doğubank eski doğubank değil,yani yalnızca kaçak ve faturasız mallar yok.Ben fritözümü aldım oradaki satıcı fişi garanti belgesine zımbaladı bunu götürüp servise onaylatın 2 yıl garantisi var dedi,gittim onaylattım.Hiçbir sorun çıkmadı..Şimdi de mağazada 395 ytl olan Braun marka ütüyü almayı düşünüyorum,orada 210 ytl'ye buldum..

Arkadaşlar bazı yeni evlenecek arkadaşlarımız küçük ev aletlerinin pahalı olduğundan yakınıyorlar,çok da haklılar..
Benim büyük ve gösterişli mağazalarda baktığımda Tefal'in bütün ürünleri ateş pahasıydı,sonra yolum fotoğraf makinesinin yedek parçası için Doğubank'a düştü.Orada bütün Tefal,Braun ürünleri ve aklınıza gelecek bütün pahalı ve ucuz markaların ürünleri var.Ben Tefal'in Snack Oleoclean fritözünü oradan 140 ytl'ye aldım.Sonra evimin yakınındaki tefal bayiine sorduğumda 249 peşin 263 taksitle dedi şok oldum.Ayrıca Doğubank eski doğubank değil,yani yalnızca kaçak ve faturasız mallar yok.Ben fritözümü aldım oradaki satıcı fişi garanti belgesine zımbaladı bunu götürüp servise onaylatın 2 yıl garantisi var dedi,gittim onaylattım.Hiçbir sorun çıkmadı..Şimdi de mağazada 395 ytl olan Braun marka ütüyü almayı düşünüyorum,orada 210 ytl'ye buldum..

Beyaz eşya markası ve modeli söylemem gerekiyor hediye olarak alınacak. Yazılanları okudum genelde beyaz eşyada Arçelik tercih edilmiş. Bosh için dayanıklı ev aletleri reklamı veriliyor ya aklım karıştı arçelikten daha mı dayanıklı acaba. Kızlarrrr hangi markaaaaaayııı tercih edeyim ?

soylenenlere gore birkac yıldır arcelik urunleri iyi cıkmıyormus. ben bulasık ve camasır makinemi siemsten fırınımı profilo dan aldım. Ütüm tefal program 800. tost makinesi ve şarjlı el supurgem fakir. elektrik supurgesi siemens. valla mikser, narenciye sıkacağı bence pek onemli degil işlev aynı basit. o yuzden king ve sinbo aldım.

kızlar tşk ederim .ben bosch alıyorum kesin artık..herkes onu öneriyor..bi de arçelik eskiisi gibi dayanıklı diiiiiil ve çok pahalıııııııı..bosch daha ucuz yaa şaştım kaldım yane...herkese bol şans eşya işi şans işi bi bakıma..umarım ne markası alırsanız alın iyi çıkar....bu ayın sonunda alıyorum Allah nasip ederse...:) a.s.

Ya Kizlar Bir Yardim Edin Benim Ceyizde Sadece Kucuk Mutfak Aletleri Eksik Ben Ayni Renk Istiyorum Yani Ole Biri Mor Bir Penbe Olmasin Istiyorum Ayni Renk Olsun Arzumun Modelleri Var Ya Morrr Alacaklarim Ketil,blnadir,tost Makinasi,ütü Acaba Bunlarin Bildiginiz Bole Hepsini Ayni Renkde Alacabilecegim Bir Kanpanya Varmi Illa Mor Olmasi Gerekmiyor Tabiiiiiii Beyaz Olmasinda Ben Civil Civil Seviyorumda

Arkadaşlar Arnicanin Rünleri Nasil Dersiniiz ....bende çeyiz Tamamlama Telaşindayim Arnica Nin Su Hazneli Süpürgesini Beğendim Ama Hiç Arnica Kullanmadim...tavsiyelerinizi Bekliyorum

a.s.merhaba konu çok güzel teşekkür ederim bende kullandığım ve memnun kaldığım birkaç marka vermek istiyorum buzdolabında arçelik beko küçük ev aletlerinde kesinlikle tefal ütüde phılıps klimada hitaci televizyon ve müzik sistemlerinde sonyy ve en önemlisi ve en çok memnun kaldığım ev bakım sistemi kırby sentria yazdıklarımın hepsini kullanıyor ve memnunum görüşmek dileğiyle:teytey::teytey::teytey:

kızlar ben vesteli hiç tavsiye etmiyorum 3 yıllık evliyim zeta tv 2 kere bozuldu.bulasık m. ise hiç temiz yıkamıyo.bide roventanın toz torbasız süpürgesin aldım vestelden oda berbat

sağol canım......
bu arada ben evlendim hehehhe bosch aldım her şeyimii ve çok memnun kaldım yaa ne bilim hele ki çamaşır makinemeee bayılıyorum yaa , digital diye almaaaaa dediler bana ama inanın çok çok güzel rahat ...Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepmize:Saruboceq:

bende beyaz eşyalarımın hepsini ankastre arçelik aldımm,annemde arçelik ankstre fırın kullanıyor ve çok memnun, oyzden bende arçelik aldımm,tost makinasını,fritözü,buhar kazanlı ütümü,blender,mutfak robotumu tefal den aldım,çaycı yı,kahve mak.arzum,küçük el süpürgemi fakir aldım,şimdi bu ayda elektirk süpürgesini alıcam fakir prestıge duo ,annem çok memnun bende aynısından alcam...böylelikle bu işleri bitiricem :))) inşş.iyi çıkarlar...

küçük bir tost makinesi almayı düşünüyoruz. sadece tost yapmak için, mümkün olduğunca az yer kaplasın istiyoruz. eskiden hatırladığım kadarıyla plakaları çıkan-çıkmayan şeklinde çeşitleri vardı. bir de sanırım içleri teflon yüzey oluyor. çizilme sorunu yaşıyor musunuz?

kullanıp, memnun olan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. :enbuyukkk:

canım ben de hep küçük almak istedim aama sonra düşündüm ya tost makinesi alt tarafııı ...oyüzden hani eskiden böle vardı ekmekleri kızartmak için yaaa nasıl anlatsam böle uzun metal renktee..annen kesin kullanmıştır oonu..ondan ...onların teflonları da çıkmış onu almak istedim ama sonra komşumuzun biiri ekmekler yeri geliyor yapışlıyor dedi onları telle çıkartmak için o esksiinden al dedi ..ve ondan aldım ben de ..inan çooooooooook memnnum ondan ,verme boşunaa tost içinn..ama tabiii düyorsan ki biz tosta meraklıyız ve her gün yaparım diyeee al tabiii..benden tavsiye üstelik onlar 10,15tl kadar .......

yeni evliyim.bütün beyaz eşyalarım arçelik çok memnunum...Bosch un bulaşık makinesi kesinlikle önerilmiyo yakınımdaki kullananlar tarafından...ayrıca bosch daha pahalı daha kaliteli diye bişeye katılmıyorum...arçelikte de ürün seçeneği çok fazla ve çok kaliteli...küçük ev aletlerimde arçelik çaycım arçelik inox gusto...çok memnunum...kavveci olarak arzumu öneriyorum...çelik olanlarını tabikide...fritözün sağlıksın ve gereksiz olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…