canım ben de hep küçük almak istedim aama sonra düşündüm ya tost makinesi alt tarafııı ...oyüzden hani eskiden böle vardı ekmekleri kızartmak için yaaa nasıl anlatsam böle uzun metal renktee..annen kesin kullanmıştır oonu..ondan ...onların teflonları da çıkmış onu almak istedim ama sonra komşumuzun biiri ekmekler yeri geliyor yapışlıyor dedi onları telle çıkartmak için o esksiinden al dedi ..ve ondan aldım ben de ..inan çooooooooook memnnum ondan ,verme boşunaa tost içinn..ama tabiii düyorsan ki biz tosta meraklıyız ve her gün yaparım diyeee al tabiii..benden tavsiye üstelik onlar 10,15tl kadar .......
küçük bir tost makinesi almayı düşünüyoruz. sadece tost yapmak için, mümkün olduğunca az yer kaplasın istiyoruz. eskiden hatırladığım kadarıyla plakaları çıkan-çıkmayan şeklinde çeşitleri vardı. bir de sanırım içleri teflon yüzey oluyor. çizilme sorunu yaşıyor musunuz?
kullanıp, memnun olan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim. :enbuyukkk:
teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. bizde de şu anda kullanılamayacakj durumda hala var o dediğinden. çok küçükken ağır süt bölümü olan elektriklimiz vardı hatırlıyorum ama o zaman da dahil olma üzere kendimi bildim bileli hep oldu evde.
teflonunu da almıştık ilk çıktığında ama çok çabuk çizilip çöpe agitmişti kısa sürede. evdeki alüminyum rengi olanlardan ama içi çok kötü. ben ara öğün olarak (hipoglisemi rahatsızlığım var) tostu günlük hayatıma yerleştirmeye karar verdim. o yüzden de, tezgahın üstünde minik bir makine çok iyi olacak ama bilemiyorum işte, içi çok çabuk çizilirse çöpeatmış olacağım pararyı boşuna.
marketlerde20-30 liraya minik boy görüyorum ama güvenemiyorum. :uhm:
ben de nişanlıyım beyaz eşyam alındı hepsi vestel.çevremde kullananlar memnun.bende beyaz eşyanın şans işi olduğuna inanıyorum tabi kullanımda çok önemli.plazma tv de samsung.küçük ev aletlerimden sadece arzum mikser var oda hediyeydi.diğerlerini ne almamı tavsiye edersiniz.
amin canım sağol.evet eşya bahane haklısın.güzel günlerde kullanırız inş.:1hug:
samsung çamaşır makinesi alan var mı? samsungda yeni seramik rezistanslı modeli çok güzel gözüküyor. hem fiyatıda bosch ve arçelikle aynı nerdeyse. Birde kullanımına bakmak lazım..
benim çamaşır makinem bosch ..maşallah ki ben çok memnunum .. dijital olanlardan ..dokunmatik tuşları var ,saati var ,bitince düdüğü ötüyooor ..ayarlıyorsun kendin her şeyini ..görünüşü de hoş .. ama samsung u hiç bilmiyorum ben ..sen bildiklerden şaşma ama samsung da iyi marka diye düşünüyorum ..
Sanırım senin çamaşır makinesi benimkinden:)Benimkide bitince ötüyor ve tuşları dokunmatik.
slm arkadaşlar bende bugün bulaşık ve çamaşır makinemi aldım arçelikten :dance: ama ben silver aldım görünüş olarak daha çok beğendiğim için. inşallah memnun kalırım... gerçekten şans işikaydirigubbakcemile5
güle güle kullan şekerim ,dışı ha gümüşi ha beyaz ..içi aynı canım onların ,hadi bakalım inşallah iyi çıkar ..gerçekten çamaşır ve bulaşık makineleri insanın eli gibi :)) kullandıkça anlayacaksın ,iyi ki çıkmışlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?