Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız beyaz eşya - küçük ev aletleri markaları

hangi markayı seçelimm

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. bizde de şu anda kullanılamayacakj durumda hala var o dediğinden. çok küçükken ağır süt bölümü olan elektriklimiz vardı hatırlıyorum ama o zaman da dahil olma üzere kendimi bildim bileli hep oldu evde.

teflonunu da almıştık ilk çıktığında ama çok çabuk çizilip çöpe agitmişti kısa sürede. evdeki alüminyum rengi olanlardan ama içi çok kötü. ben ara öğün olarak (hipoglisemi rahatsızlığım var) tostu günlük hayatıma yerleştirmeye karar verdim. o yüzden de, tezgahın üstünde minik bir makine çok iyi olacak ama bilemiyorum işte, içi çok çabuk çizilirse çöpeatmış olacağım pararyı boşuna.

marketlerde20-30 liraya minik boy görüyorum ama güvenemiyorum. :uhm:

bizimki de küçük boy fakirin teflon veplakası çıkmıyo fakat teflon olduğundan temizliği çok kolay özellikle de ılıkken sıcak olmayacak ve soğuk da oşmayacak yani temizlemesi çok kolay demiz sürmezsen ve temizşerken yumuşek birşeyle temizlersen çok kolay oluyo.üstelik tostları bi harika ve de diğerlerinden daha hılı gibi geliyo bana

bir şey değil canım. bu arada geçmiş olsun ,iyilerinden al bu ara çok indirimde hele ki büyük mağazalarda..alınca yaz yine ,öpüyorum..:1hug:

ben de nişanlıyım beyaz eşyam alındı hepsi vestel.çevremde kullananlar memnun.bende beyaz eşyanın şans işi olduğuna inanıyorum tabi kullanımda çok önemli.plazma tv de samsung.küçük ev aletlerimden sadece arzum mikser var oda hediyeydi.diğerlerini ne almamı tavsiye edersiniz.

eşya bahane ,onları güzel sohbetlerde kullanmak önemli olan...hayırlı günlerde kullan canım...

Bütün beyaz eşyam BOSH.Hepsinden de çok memnunum.Sadece kurutma makinesinden fazla memnun kalmadım. Küçük ev aletlerinde ise hepsi TEFAL ve Braun.Tefal'in çay makinesini kesinlikle önermiyorum.

arkadaşlar 2-2,5 ay önce Sinbo 3 in 1, plakaları çıkan tost makinesi aldık. Ortalama 2 günde 1 tost yapılıyor evde. Metal maşa vb kullanmıyoruz. Hiçbir çiziği yok. Kağıt havluyla temizliyoruz soğuduktan sonra zaten pis olmuyor böylece. Arada da çıkarıp süngerle ıslatıp yıkayabiliyoruz. Plakaları çıkan almışız iyi ki.

samsung çamaşır makinesi alan var mı? samsungda yeni seramik rezistanslı modeli çok güzel gözüküyor. hem fiyatıda bosch ve arçelikle aynı nerdeyse. Birde kullanımına bakmak lazım..

benim çamaşır makinem bosch ..maşallah ki ben çok memnunum .. dijital olanlardan ..dokunmatik tuşları var ,saati var ,bitince düdüğü ötüyooor ..ayarlıyorsun kendin her şeyini ..görünüşü de hoş .. ama samsung u hiç bilmiyorum ben ..sen bildiklerden şaşma ama samsung da iyi marka diye düşünüyorum ..

samsung çamaşır makinesi alan var mı? samsungda yeni seramik rezistanslı modeli çok güzel gözüküyor. hem fiyatıda bosch ve arçelikle aynı nerdeyse. Birde kullanımına bakmak lazım..

canım bende ilk,çamaşır makinamı samsung alacaktım ama dedilerki samsung daha bu piyasaya yeni girdi ve parça probleminz olursa nayapacaksınız düşündüm ve bosch ta karar verdim daha kullanmadım ama boschun kalitesinden kuşkum yok.

Sanırım senin çamaşır makinesi benimkinden:)Benimkide bitince ötüyor ve tuşları dokunmatik.

slm arkadaşlar bende bugün bulaşık ve çamaşır makinemi aldım arçelikten :dance: ama ben silver aldım görünüş olarak daha çok beğendiğim için. inşallah memnun kalırım... gerçekten şans işikaydirigubbakcemile5

güle güle kullan şekerim ,dışı ha gümüşi ha beyaz ..içi aynı canım onların ,hadi bakalım inşallah iyi çıkar ..gerçekten çamaşır ve bulaşık makineleri insanın eli gibi :)) kullandıkça anlayacaksın ,iyi ki çıkmışlar :))

tşk ederim canım yerimseniben

bizim bulaşık makinesi bosch ama en az 10 yıllık memnunuz.
gecen hafta buzdolabını aldık ama hiç memnun değiliz. buzdolabını tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…