bizim bulaşık makinesi bosch ama en az 10 yıllık memnunuz.
gecen hafta buzdolabını aldık ama hiç memnun değiliz. buzdolabını tavsiye etmem.
iyi çalışmasına sevindim melish :)
seninki iyisiymiş heralde bizimki en kötü dolabı.
çok ses çıkarıyor, eskisi general electiricti bunun kadar ses çıkarmıyor, daha kullanışlı..
iyi çalışıyosa ve senin için kullanışlıysa boşver deforme olan yere süs falan takarsın
buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi ve fırınım:VESTEL
ütü fritöz:TEFAL
su ısıtıcım:MOULİNEX
tost makinem mikser blender ve doğrayıcı setim:ARZUM
su filtreli süpürgem:ARNİCA JUMBOdaha kullanmadım ama hepsini büyük bi keyifle aldım daha yeni.ekimde kullanıcam imşopuyorumnanaktan
güle güle kullan şekerimyazmayı unuttum
plazma tv de samsung 82 ekran
hadi bakalım kullan yorumlarını bekleriz yine..güle güle kullan sen deKızlar ben bütün beyaz eşyalarımı (buzdolabıda dahil) BOSCH dan aldım. Sanırım bütün beyaz eşyacılar yapıyordur "çeyizlik" olarak aldım beyaz eşayalarımı. Yani parasını ödedim ama henüz teslim almadım. Evime çıkacağım zaman eğer istersem modellerini farkını verip yükseltebiliyorum. (Hatta aldığım yer bulaşık makinamı fark almadan şimdiden modelini yükseltti.)
Elektrikli mutfak eşyalarımı ESSE den aldım. Delonghi ve Esse karşımı siyah ve inoks rengte hepsi birbiri ile uyumlu.
Ütümde Esse ama ütüyü ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM. Uzay makinası gibi bi görüntüsü var. Dokunmatik kontrol paneli ve belli bir süre ütü kullanılmadığı zaman otomatik kapanıyor. Bu çok önemli bence. Ütüyü fişte unuttum derdi yok. Denedim süperrrr bişi. İzmirde forum bornova ve konak pierde mağzası var essenin.
bosch için de öyle şeyler duymuştum zamanında ama inan servisi bi hayli çok ve hemen geliyorlar ..üstelik servis gittikten sonra işçimizden memnun kaldınız mı diye de tlf bilem ediyorlar...:)) her marka bir olmuyor sen şansızmışsınbeyaz eşyada size tavsiyem whirlpool marka bişi alırken bi daha düşünün tmm kaliteli kullanışlı mükemmel de program seçenekleri de çook fakat yabncı marka ve türkiyeye henüz yeni geldii sayılır servis bulmakta artı onu anlayan adam bulmakta zor arıza yaptığında bizim fırın meselakullanamıorm doğru dürüst AKZ669/IX (
arkadaslar çaycı olarak ne düşünüyorsunuz...ben daha karar veremedımde....
kızlar bosh tavsiye ederim beyaz eşyada ben çok memnunum..servis hizmeti süper.
aldığım ürünler aşağıdaki linkte...Buzdolabımız çok güzel.soğutması falan çok iyi.tek şikayetçi olduğum yanı içinin enlemesine dar olması...
BOSCH KDN 40A00 NE Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı | Ürün İnceleme | Ucuz Alışveriş | Fiyatları
BOSCH WAE 20462 Maxx 7 kg. 1000 Devir Çamaşır Makinası | Ürün İnceleme | Ucuz Alışveriş | Fiyatları
BOSCH SGS33E32 EU 3 Programlı Bulaşık Makinesi | Ürün İnceleme | Ucuz Alışveriş | Fiyatları
Yanlız kızlar İstanbulda oturanlarınız yeni bosnada bit pazarı var..Biz beyaz eşyaları geçen sene ordan aldık..eve teslimatı onlar yaptı sadece 100 tl nakliyat parası istemişlerdi.ve fiyatlar daha uygun..spot ürünlerde var ama biz onlardan almadık..garantilerini 7 yıla uzattık..buzdolabıyla çamaşır makinasının fiyatını hatırlamıyorum ama bulaşık makinasını 500 tl ye almıştık
aman ne alırsanız alın aristona bulaşmayın, ben bu kadar problemli bir bulaşık makinesi görmedim.
ya ben de tayinciyim o yüzden küçük fırın aldım..bulaşık makinesi var yer kalabalık olur vs diye ..ama dediğin gibi borcamlarım sığmıyor..ben de ufaklardan kulllanıyorum napayım..bir süre kendi tepsileriyle yapıcam ..çok sonra da büyük bosch alıcam fırın....ama çok sonra şimdi beni idare ediyor ki ben çok fırınımı kullanıyorum..minik de değil çünkü ve güzel pişiriyor..tavsiye ederim........benim bütün beyaz eşyalarım arçelik hepsinden memnunum ancak ben büyük ocaklı fırın almadım mini fırın almıştım evlenirken ama şuan pişman oldum hem tepsiler küçük kalabalık gelen olunca bi kaç tepsi yapman gerekiyo üstelik büyük borcamlarda sığmıyo birde 2 tepsi aynı anda koyunca birnin üstü çabuk pişiyo diğerinin altı eee haliyle yanma olayları oluyo bu yüzden tek tek tepsileri koyup pişiriyorum ilk işim normal ocaklı fırın almak olacak
birde şarjlı el süpürgem fakir ondan çok memnunum çekişi çok ii tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?