Memnun kaldığınız ya da kalmadığınız beyaz eşya - küçük ev aletleri markaları

hangi markayı seçelimm

• Ankete Katılan
    43
  • Anket Kapalı .
bizim bulaşık makinesi bosch ama en az 10 yıllık memnunuz.
gecen hafta buzdolabını aldık ama hiç memnun değiliz. buzdolabını tavsiye etmem.

şans işte ..ben de henüz 1 yıldır kullanıyorum ama bakalım şimdilik sorun yok ama taşındım ve dolap deforme oldu ( yaniii o kadar para veriyosun keşke defolu alsam diyorsun :) taşımacılar da suç tabi ama ..dokunsan deforme oluyoooo dışı...önceden üzülüyordum ama şimdi takmıyorum ben :))) napalım tayinci olduğumuz için ne kadar uzun giderse o kadar iyi .ama ben çok memnunum bosch tan........güle güle kullan canım makineni .

iyi çalışmasına sevindim melish :)
seninki iyisiymiş heralde bizimki en kötü dolabı.
çok ses çıkarıyor, eskisi general electiricti bunun kadar ses çıkarmıyor, daha kullanışlı..
iyi çalışıyosa ve senin için kullanışlıysa boşver deforme olan yere süs falan takarsın

hehe öle yaptım :)) buz dolap değil sanki süs dolap :)) bazen yemek yaparken hele ki akşamları ,evde yalnızken takk diye ses çıkartıyoo benimkisi bazen buzu mu ne kırıyormuş ) bir korkardım hahha şimdi alıştım .. kaydirigubbakcemile3 sağol şekerim ..
:lepi:

buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi ve fırınım:VESTEL
ütü fritöz:TEFAL
su ısıtıcım:MOULİNEX
tost makinem mikser blender ve doğrayıcı setim:ARZUM
su filtreli süpürgem:ARNİCA JUMBOdaha kullanmadım ama hepsini büyük bi keyifle aldım daha yeni.ekimde kullanıcam imşopuyorumnanaktan

Kızlar ben bütün beyaz eşyalarımı (buzdolabıda dahil) BOSCH dan aldım. Sanırım bütün beyaz eşyacılar yapıyordur "çeyizlik" olarak aldım beyaz eşayalarımı. Yani parasını ödedim ama henüz teslim almadım. Evime çıkacağım zaman eğer istersem modellerini farkını verip yükseltebiliyorum. (Hatta aldığım yer bulaşık makinamı fark almadan şimdiden modelini yükseltti.)

Elektrikli mutfak eşyalarımı ESSE den aldım. Delonghi ve Esse karşımı siyah ve inoks rengte hepsi birbiri ile uyumlu.

Ütümde Esse ama ütüyü ŞıDDETLE TAVSıYE EDERıM. Uzay makinası gibi bi görüntüsü var. Dokunmatik kontrol paneli ve belli bir süre ütü kullanılmadığı zaman otomatik kapanıyor. Bu çok önemli bence. Ütüyü fişte unuttum derdi yok. Denedim süperrrr bişi. ızmirde forum bornova ve konak pierde mağzası var essenin.

yazmayı unuttum
plazma tv de samsung 82 ekran
güle güle kullan şekerim

hadi bakalım kullan yorumlarını bekleriz yine..güle güle kullan sen de

beyaz eşyada size tavsiyem whirlpool marka bişi alırken bi daha düşünün tmm kaliteli kullanışlı mükemmel de program seçenekleri de çook fakat yabncı marka ve türkiyeye henüz yeni geldii sayılır servis bulmakta artı onu anlayan adam bulmakta zor arıza yaptığında bizim fırın mesela kullanamıorm doğru dürüst AKZ669/IX (

bosch için de öyle şeyler duymuştum zamanında ama inan servisi bi hayli çok ve hemen geliyorlar ..üstelik servis gittikten sonra işçimizden memnun kaldınız mı diye de tlf bilem ediyorlar...:)) her marka bir olmuyor sen şansızmışsın napcan şans işte ..
arkadaslar çaycı olarak ne düşünüyorsunuz...ben daha karar veremedımde....

aslında her daim elinin altında olacağı için çok pahalılara kaçma derim ben...çünküü yok düşecek yok kırılacak yok su kaçıp bozulacak..pahalı olursa çok canın yanar ... en iyisi sen orta yollu bir şey al ..mesela sinbo ,arzum gibi.asla king falan alma ama paranı çöpe atmış gibi bir şey o da...alınca haber ver bize de ,bilgimizi paylaşalım..şimdiden güle güle kullan..

kızlar bosh tavsiye ederim beyaz eşyada ben çok memnunum..servis hizmeti süper.
aldığım ürünler aşağıdaki linkte...Buzdolabımız çok güzel.soğutması falan çok iyi.tek şikayetçi olduğum yanı içinin enlemesine dar olması...
BOSCH KDN 40A00 NE Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı | Ürün İnceleme | Ucuz Alışveriş | Fiyatları
BOSCH WAE 20462 Maxx 7 kg. 1000 Devir Çamaşır Makinası | Ürün İnceleme | Ucuz Alışveriş | Fiyatları
BOSCH SGS33E32 EU 3 Programlı Bulaşık Makinesi | Ürün İnceleme | Ucuz Alışveriş | Fiyatları

Yanlız kızlar İstanbulda oturanlarınız yeni bosnada bit pazarı var..Biz beyaz eşyaları geçen sene ordan aldık..eve teslimatı onlar yaptı sadece 100 tl nakliyat parası istemişlerdi.ve fiyatlar daha uygun..spot ürünlerde var ama biz onlardan almadık..garantilerini 7 yıla uzattık..buzdolabıyla çamaşır makinasının fiyatını hatırlamıyorum ama bulaşık makinasını 500 tl ye almıştık

güle güle kullan şekerim..ben de bosch cuyum :))

benim bütün beyaz eşyalarım arçelik hepsinden memnunum ancak ben büyük ocaklı fırın almadım mini fırın almıştım evlenirken ama şuan pişman oldum hem tepsiler küçük kalabalık gelen olunca bi kaç tepsi yapman gerekiyo üstelik büyük borcamlarda sığmıyo birde 2 tepsi aynı anda koyunca birnin üstü çabuk pişiyo diğerinin altı eee haliyle yanma olayları oluyo bu yüzden tek tek tepsileri koyup pişiriyorum ilk işim normal ocaklı fırın almak olacak

ya ben de tayinciyim o yüzden küçük fırın aldım..bulaşık makinesi var yer kalabalık olur vs diye ..ama dediğin gibi borcamlarım sığmıyor..ben de ufaklardan kulllanıyorum napayım..bir süre kendi tepsileriyle yapıcam ..çok sonra da büyük bosch alıcam fırın....ama çok sonra şimdi beni idare ediyor ki ben çok fırınımı kullanıyorum..minik de değil çünkü ve güzel pişiriyor..tavsiye ederim........
birde şarjlı el süpürgem fakir ondan çok memnunum çekişi çok ii tavsiye ederim

ben de fakir kullanıyorum ve memnunum..teşekkürler..

Memnun olunmayanlar: Tefal
kuzenimin aldığı tefal marka eşyalar iki günde bozulmaya başladı bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…