• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnuniyet topiği

blackanqel90 blackanqel90 ile takas yaptık çook kibar ve düşünceli bir bayan.. Paketi açtığım gibi mis kokular yayıldı hediyeye de bayıldım ayrıca:)) başka alışverişlerde de görüşeceğiz eminim :)
Ay canım benim çok teşekkür ederim iyi günlerde kullan :) Sende çok ince ruhlu birisin kargomu sabırsızlıkla bekliyorum ama şimdiden çok memnun kalacagıma emınım,öyle bir güven veriyorsun :nazar:

@portol arkadaşımdan aldığım ürünlerden memnun kaldım. kendisiyle güven içinde alış-veriş yapabilirsiniz :)

@portoloz arkadaşımdan aldığım ürünlerden memnun kaldım. kendisiyle güven içinde alış-veriş yapabilirsiniz :)

- Janna - - Janna - la parfüm alışverişi yaptık sabah 11 de geldi kargo o saat sıktım hala buram buram kokuyor orjinal ürün teşekkür ederim.ayrıca jasminin kutusunda göndermişsin onada talibim bilgin olsun :KK36:

linda20 linda20 den guvenle alisveris yapabilirsiniz .. ayni fotodaki gibi gonderdikleri Teşekkürler canim

A asysu isimli üyeden ürünler aldım. . Keyifli bir alışveriş oldu.. Kendisine teşekkür ederim. . Güvenle alışveriş yapılabilecek bir üye. .

milka84 arkadaşa cok teşekkür ederim gerçekten ilgisi süper ve kargo hızlı , en güzelide gönderdiği hediyeler tertemiz kesinlikle tekrardan ürün alabileceğim arkadaşım

Back
X