- 1 Mayıs 2020
- 750
- 1.270
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizle siz aynı yörüngede değilsiniz..Ben mi tamirci çagırcameşim ne güne duruyor o çagırsın aklına gelsin,işini sevmiyor olabilir ama sürekli şikayet edilmez kimse kimsenin annesi degil annelermiz bile bize tahammüm etmiyor bazen kirada evimiz var iyi konumda onu satıp ev alalım 1 +1 diyor iki tane.
Mune Hanim evlenmeden öncede farketmiş konu sahibi hep boyleymis diye yazdı madem evlenmemesi gerekmiyormuydu en başta eşi değişmemiş kendini gizlememisSizi bilmem ama ben boşanırım zira insanın içini çürütecek, enerji sömürecek, nefesini tüketecek biriyle yapamam, eş şöyle dursun yolda izde ayak üstü konuştuğum biri dahi böyle mıy mıy mıy sanki dünya üzerine yıkılmış altında kalmış gibi konuşunca abooo bundan bana sohbet arkadaşı bile olmaz deyip uzaklaşıyorum.
Herkesin hayatında olumsuzluklar olabilir, hayat 4/4’lük gitmeyebilir, inişler olur çıkışlar olur ama her şeyden şikayetçi her şeyden mutsuz olmak insanın içini çürütüyor, offf yazarken bile fenalık geldi.
Millet ne dertlerle uğraşıyor da bir kere of demiyor, işi var maaşı var, sağlığı var gençliği var, ne istiyor sopa mı![]()
şımarık kocanın ağzının ortasına bir tane şaplat ;" ben seni pohpohlayacak şakşakçılığını yapacak anan değilim adam ol" de. yoksa da boşa gitsin memnuniyetsiz hırtı.1 yıl oldu evleneli öncesinde de 3 yıl beraberdik hep böyleydi ama aynı evde tabiki daha çok fark ettim, asla işini sevmiyor asla görev yerini sevmiyor sürekli iş bırakılıyor ev alıp kiraya veriliyor hayatım bir yıl böyle geçti, sürekli tayin isteyecegim dediginden evimide güzelleştiremedim kendimide bu eve ait hissetmedim çöpü at diyorsun söyleniyor şuranın arızası var diyorsun söyleniyor karakoldan arıyorlar söyleniyor anlayacağınız herşeye mutsuz benimde bugun canıma tak etti aldıgımız bir mobilya var 2 haftadır odayı bekliyor matkap alıp kuracak, neyse eleştirdim bugun yazdıklarımı söyledim tabiki narsist oldugundan önemsemez önemsemez cevap verdi sonrasında mutlu olan birini bul dedi bende çektim odaya gittim, gitmiş çöp döküyor bozuk yeri tamir etmeye çalışıyor kapılar çarpılıyor yoruldum bu durumdan ne yapmalıyım?
Eşinin umuru sanki o ister böyle giderse zaten kavga kavga adam beni böyle sevdin aldın dese şimdi ne olduda böyle oldun dese haklı zaten ondan adamın değişmesi gerekmiyor karakteri bu 4 yıldır .3 sene sevgililik 1 sene evlilik hep böyle adam aynı hayata karşı .Boşanmaz konu sahibi içini dökecek adamı gömücez yooo ben adaletli olmaktan yanayım düzelir diye evlenmemek gerekir hiç kimseyle bile bile lades bu .Neyse iyi forumlarBoşanmak için çok sebebiniz var ama adımız boşatıcıya çıktığı için bir şey demiyorum artık![]()
bende evi satma konusunda hemfikirim ama ev alındı diye meslek brıskılmaz buna karşıyım, evet mızmızlıgı annesi çeker derdini eş çeker dert anlatmıyor mızmızlanıyor sürekli.Siz de acaba çok mu eleştiriyorsunuz?
Evde tamir edilmesi gereken yerler için tamirci çağırın. Parasını versin.
Sanki sizde çok mutsuz ve hep söylenen kişisiniz.
İşini sevmiyor olabilir. Bu adam sizinle hiçbir şeyini paylaşamayacak mı?
1 sene içinde sürekli ev alıp da sürekli kiraya veriyor? Ne alaka buna birlikte karar vermiyor musunuz?
Kocanız haklı, sürekli onu kıyaslıyorsanız. Boşanın madem mutlu gördüğünüz bir adamla evlenin
Eşinizle siz aynı yörüngede değilsiniz..
Adam haklı, bir ev yerine 2 ev alınabilinir kiraya verilirse iyi bir gelir elde edilebilir. Birçok yatırımcının tavsiyesini sizinle paylaşmış ne var bunda?
Onun dışında tamam siz bu adamın annesi değilsiniz fakat karsısıınız. İyi günde kötü günde diye söz verdiniz.
İnsan sadece annesi ile mi paylaşım yapar karısıyla konuşamaz mı?
Anlaşılan siz daha 1 sene de bıkmışsınız. Oooo daha bu günleriniz evliliğin lelesiii daha bir de lolosu var..
O halde Bu adamla bu evlilik size göre değil..
Adam hep böyleyse evet evlenmemeliydi, kadınlar kusura bakmasınlar da ya evlenince değişir diyorlar ya da aşk gözlerine perde indiriyor olmaması gerekeni zorla olduruyorlar sonra şikayet ve kendilerine eziyet.Mune Hanim evlenmeden öncede farketmiş konu sahibi hep boyleymis diye yazdı madem evlenmemesi gerekmiyormuydu en başta eşi değişmemiş kendini gizlememis
e hep boyleyse niye evlendiniz?1 yıl oldu evleneli öncesinde de 3 yıl beraberdik hep böyleydi
hemen adam narsist olmus. evlenince mi gördünüz ki adam hep boyle narsistmis siz sevmissiniz, secmissiniz.neyse eleştirdim bugun yazdıklarımı söyledim tabiki narsist oldugundan önemsemez önemsemez cevap verdi sonrasında mutlu olan birini bul dedi bende çektim odaya gittim, gitmiş çöp döküyor bozuk yeri tamir etmeye çalışıyor kapılar çarpılıyor yoruldum bu durumdan ne yapmalıyım?
Benim eşim de sizinkine benzer. Geçen gün dedim ki ya ben senin bu halinden çok ama çok sıkıldım, bunaldım. Sen kendinden sıkılmıyor musun? Devamlı böyle olmak yormuyor mu? İnan ben olsam kendimden nefret etmiştim. İnsan bir hayattan zevk alır. Mutlu olur. Hep eleştiri, hep bir memnuniyetsizlik. İşe gidiş geliş saatlerimiz de aynı olduğundan devamlı bir aradayız. O yüzden daha da yoruyor. Şöyle bir çözüm buldum. Arkadaş ve aile çevrem Allahtan kalabalık ve yakın. Onlarla görüşüyorum. Bana iyi geliyor. Kendisi gezmeyi de sevmiyor. Önceden çocuklarla geziyordum. Şimdi büyüdüler. Kendimce ufak planlarla motive oluyorum hayata.1 yıl oldu evleneli öncesinde de 3 yıl beraberdik hep böyleydi ama aynı evde tabiki daha çok fark ettim, asla işini sevmiyor asla görev yerini sevmiyor sürekli iş bırakılıyor ev alıp kiraya veriliyor hayatım bir yıl böyle geçti, sürekli tayin isteyecegim dediginden evimide güzelleştiremedim kendimide bu eve ait hissetmedim çöpü at diyorsun söyleniyor şuranın arızası var diyorsun söyleniyor karakoldan arıyorlar söyleniyor anlayacağınız herşeye mutsuz benimde bugun canıma tak etti aldıgımız bir mobilya var 2 haftadır odayı bekliyor matkap alıp kuracak, neyse eleştirdim bugun yazdıklarımı söyledim tabiki narsist oldugundan önemsemez önemsemez cevap verdi sonrasında mutlu olan birini bul dedi bende çektim odaya gittim, gitmiş çöp döküyor bozuk yeri tamir etmeye çalışıyor kapılar çarpılıyor yoruldum bu durumdan ne yapmalıyım?
aynısını bende dün dedim kendisine ama pek kabul etmedi ben gurbetteyim uzagım herkese ve çalışma saatimiz haftada 3 kere falan dek gelmiyor genelde o nöbetçi oluyor ben ögretmenim o günlerde dizi izliyorum kitap okuyorum, hatta bir gün nöbet arası geldi yine memmuniyetsiz iki kedimiz var onlarda yanımızdan gidince dedim huysuz babalar gibisin falan ama ben onunda keyif almasını istiyorum hayattan benim gibi ayrı takılmak istemiyorumBenim eşim de sizinkine benzer. Geçen gün dedim ki ya ben senin bu halinden çok ama çok sıkıldım, bunaldım. Sen kendinden sıkılmıyor musun? Devamlı böyle olmak yormuyor mu? İnan ben olsam kendimden nefret etmiştim. İnsan bir hayattan zevk alır. Mutlu olur. Hep eleştiri, hep bir memnuniyetsizlik. İşe gidiş geliş saatlerimiz de aynı olduğundan devamlı bir aradayız. O yüzden daha da yoruyor. Şöyle bir çözüm buldum. Arkadaş ve aile çevrem Allahtan kalabalık ve yakın. Onlarla görüşüyorum. Bana iyi geliyor. Kendisi gezmeyi de sevmiyor. Önceden çocuklarla geziyordum. Şimdi büyüdüler. Kendimce ufak planlarla motive oluyorum hayata.
Ne iş yapıyor? İşinden neden nefret ediyor?aynısını bende dün dedim kendisine ama pek kabul etmedi ben gurbetteyim uzagım herkese ve çalışma saatimiz haftada 3 kere falan dek gelmiyor genelde o nöbetçi oluyor ben ögretmenim o günlerde dizi izliyorum kitap okuyorum, hatta bir gün nöbet arası geldi yine memmuniyetsiz iki kedimiz var onlarda yanımızdan gidince dedim huysuz babalar gibisin falan ama ben onunda keyif almasını istiyorum hayattan benim gibi ayrı takılmak istemiyorum![]()
askeri personel üstegmen kendisi oyakta parası var birde ailesinin tarlası var 20 milyon ediyor şuan satılsa hepsini satıp bizimde evimizi satıp ev alacakmış mersin gibi bir yerde ama meslek bırakmak bence saçmaNe iş yapıyor? İşinden neden nefret ediyor?
1+1’lerin kirası ne olacak ki işi bırakmayı düşünüyor? İki kira bir maaş ediyor mu yani
Ha etse de saçmalık saçması da iş bırakması