Tüp Bebek Merkezleri Memorial hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba deniz bulut,

çok geçmiş olsun. bence çok iyi yaptın. yücel beye 3000 memoriala 2000 vermektense hakkını kullanarak sigorta üzerine yaptırdın.
eminim onlarda iyi yapmışlardır.
histeroskopi ameliyatında fazla bi yanlış yapmak mümkün değil, almanyada genelde asistan doktorlar yapıyorlar, yani bi prof.dr..... bey olmaya gerek yok.:kedi:

eh fazla yapılşığın olmaması, şimdide hiç olmaması güzel. Gelsin artık inş bebişler.

Canım hakkında hayırlısı

bye bye

yapışıklığı açılan bazı arkadaşlarım 6 ay içinde normal yoldan hamile kaldılar, sende dene tabi sen bilirsinde.

canım benim rahim galiba biraz incelmiş de geçiriln kürtaj sonrası. ama en büyük problem yaş. 42 yaşına bastım geçen ay. doktorlar yaşa göre hormonlar ve yumurta sayısı çok iyi :nazar: ama 3 ay sonra bunu bulamayabiliriz bu yaşta herşey çok hızlı değişiyor diyorlar korkuyorum :1no2:

canım benim rahim galiba biraz incelmiş de geçiriln kürtaj sonrası. ama en büyük problem yaş. 42 yaşına bastım geçen ay. doktorlar yaşa göre hormonlar ve yumurta sayısı çok iyi :nazar: ama 3 ay sonra bunu bulamayabiliriz bu yaşta herşey çok hızlı değişiyor diyorlar korkuyorum :1no2:

memorialcılar nerelerdesiniz memorialda tüp bebek yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz??**

memorialcılar nerelerdesiniz memorialda tüp bebek yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz??**

Memorialden memnundum tavsiye ederim. Ama benim bu denemede sonucum negatif çıktı.
Dr olayına çok takılma hepsi çok iyiler, ben genelde hale hanıma muayene oldum.

merhaba arkadaşlar bende memorialin kadın doğumdan Altuğ beye gidiyorum tüp bebekle ilgili hiç görüşmedim henüz.
anladığım kadarıyla Hale hn.a gidicez
ama ben karar veremiyorum param kısıtlı tüp bebeğe kadar param yok sigortada karşılamıyo
aşılama hiç denemedim daha ucuz diye aşılamamı deneyeyim diyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık aşılamada ya tutmazsa diyorum. eşimin sperm kalitesi düşük aşılamama ile tutarmı kızlar banada yardımcı olurmusunuz :uhm:

merhaba arkadaşlar bende memorialin kadın doğumdan Altuğ beye gidiyorum tüp bebekle ilgili hiç görüşmedim henüz.
anladığım kadarıyla Hale hn.a gidicez
ama ben karar veremiyorum param kısıtlı tüp bebeğe kadar param yok sigortada karşılamıyo
aşılama hiç denemedim daha ucuz diye aşılamamı deneyeyim diyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık aşılamada ya tutmazsa diyorum. eşimin sperm kalitesi düşük aşılamama ile tutarmı kızlar banada yardımcı olurmusunuz :uhm:

MERHABA canım.bende memorialde tedavi oldum tam 3 kez hale hanımda,şimdi eylül gibi kısmet olursa tekrar denemeyi düşünüyorum.ben hast. ve dr.çok memnun kaldım.bizdede erkek infertilitesi var biz hiç aşılama denemedik zaten şansımızda yoktu.bence canım sen dr.güven kontrolünü ol onlar seni yönlendirirler aşılama gerekmezse direk tüp derler.malesef rapor ve sigorta geçmiyor hast.pahalıda ama insan temiz ve güvenilir olsun istiyor.sonuçda çok sitresli ve yorucu tedavi süreci.rabbim yardımcın olsun.merak ettiklerin varsa bana sorabilirsin çünkü ben merkezi neredeyse 3 senedir tanıyorum.

MERHABA canım.bende memorialde tedavi oldum tam 3 kez hale hanımda,şimdi eylül gibi kısmet olursa tekrar denemeyi düşünüyorum.ben hast. ve dr.çok memnun kaldım.bizdede erkek infertilitesi var biz hiç aşılama denemedik zaten şansımızda yoktu.bence canım sen dr.güven kontrolünü ol onlar seni yönlendirirler aşılama gerekmezse direk tüp derler.malesef rapor ve sigorta geçmiyor hast.pahalıda ama insan temiz ve güvenilir olsun istiyor.sonuçda çok sitresli ve yorucu tedavi süreci.rabbim yardımcın olsun.merak ettiklerin varsa bana sorabilirsin çünkü ben merkezi neredeyse 3 senedir tanıyorum.

denizuzum bizim problemimiz erkek inf. 3 aşılama oldum hepsi de negatifle sonuçlandı malesef aşılamanın şansı az doktorlar aşılama yapalım olmazsa tüp diyorlar ama işin maddi boyutunu hesaba katmıyolar bir kaç aşılama zaten tüp bebek fiyatına yakın tabi en iyi yönlendirmeyi dr yapacaktır

ARTVINLI9876 cnm merkezi tanıyorum demişsin başarı grafiğini gözlemleyebildin mi mesela bizim ileri hızlı harektli problemimiz var eşim varikosel ameliyatı olmuştu bizim durumumuzda olup başarı elde edenlerle tanıştın mı bi de siz 3 kez mi tüp yaptırdınız sorununuz ciddi mi yoksa başarısızlık merkezden mi kaynaklandı acaba offf kafam çok karışıyo tüp bebekte de olmayacak diye korkuyorum

MAVıOJE;Merhaba canım merkez hakkında tedaviye başlamadan önce eşim çok araştırma yapmıştı önce alman hast.gidelim demiştik ama memorial hast.erkek infertilitesinde çok başarılı olduğunu labaratuvarınında gelişmiş teknolejiyle çalışıldığını öğrendik yaptığımız araştırmalarda.sonuç olarak biz oraya karar kıldık ve 2sene önce temmuz ayında tedaviye başladık.eşimde sperm bulunamadı ve orada mikro tese ameliyatı oldu ve çok sayıda sağlıklı sperm bulundu.ilk denememizde ikizlerime hamile kaldım.2 kezde dondurulmuşlarla denedik sonuç ikizlerime hamile kaldım.fakat bir kimyasal gebelik biride 6 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım.yani canım her denememde hamilelik oluştu ve konulan embriyoların hepsi tuttundu 2 embriyo konuluyordu.ben merkezden hep mutlu ayrıldım malesef sonradan ölüm ve düşüklerim oluştu.ben hale hanımdan çok memnunum tekrar denersem gene aynı merkezde düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar
ben de memorialda başlamaya karar verdim. ankarada 2 negatif 1 kimyasal sonucum var.istanbulda denemek bir çok açıdan zor olacak ama her şey daha gelişmiş ve teçhizatlı görünüyo ptesi tedaviye başlıyoruz.
aslında aklıma takılan konu istanbulda 1 kereye vereceğim parayla ankarada 2 kere deneme yapabilirim sizce istanbula gitmeye gerek varmı

slm valla ne diyeyim yanlış yönlendirmek istemem biz batman dayız ankarada olsaydık yine memorialla gidermiydim bilmiyorum anatolia iyiymiş diye duymuştum bi ara orada karar kılmıştık sonra vazgeçip memorial dedik sen ankarada nerede yaptırdın diğer denenmelerini ve neden memnun kalmadın ben ilk denememe memorialda ağustosta başlıyacam inş. maddi açıdan biraz zorlayacak tabi diyarbakırda da var tüp bebek merkezi ama güvenemedim 2 negatif aşılamayı da orada yaptırmıştım bu iş profesyonellik istiyor bizler biraz hassaaa oluyoruz bi de memoriallın başarı grafiği de fena değil gibi benim bildiklerim bu kadar keşke daha fazla yardımcı olabilseydim

MAVİOJE;Merhaba canım merkez hakkında tedaviye başlamadan önce eşim çok araştırma yapmıştı önce alman hast.gidelim demiştik ama memorial hast.erkek infertilitesinde çok başarılı olduğunu labaratuvarınında gelişmiş teknolejiyle çalışıldığını öğrendik yaptığımız araştırmalarda.sonuç olarak biz oraya karar kıldık ve 2sene önce temmuz ayında tedaviye başladık.eşimde sperm bulunamadı ve orada mikro tese ameliyatı oldu ve çok sayıda sağlıklı sperm bulundu.ilk denememizde ikizlerime hamile kaldım.2 kezde dondurulmuşlarla denedik sonuç ikizlerime hamile kaldım.fakat bir kimyasal gebelik biride 6 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım.yani canım her denememde hamilelik oluştu ve konulan embriyoların hepsi tuttundu 2 embriyo konuluyordu.ben merkezden hep mutlu ayrıldım malesef sonradan ölüm ve düşüklerim oluştu.ben hale hanımdan çok memnunum tekrar denersem gene aynı merkezde düşünüyorum.

cevabın için çok teşekkür ederim rahatladım

mavioje teşekkür ederim
ben ilk ikinini hakan şatıroğlu genarttayken yaptırdım
3. centrum recai pabuççu

istanbula gelme nedenim
benim duyduğum ii merkezler arasıında anatolia var ama herkes hocayı hiç görememekten şikayetçi çok kalabalık bi yer
gürgan klinik var malesef görüşmeye gittiğimizde ufak bi tartışma çıktı gergin biirisi yada bize o anı denk geldi
ankara tüp bebek oldukça küçük bi yer aynı semtte oturmama rağmen gitmedim
hakan şatıroğlu ile başlamıştık çok şeker biri samimi ilk denememizde herşey çok başarılı yüzde yüz umutluyuz dediler olmadı.2.de pgt yapalım dediler 8 embriyodan 1 tane kaldı dediler transfer edildi kesin tutar koşullar çok iyi 1. kalite dediler tutmadı.
recai beydede clinik hiç temiz değildisigorta hastanesi gibi randevun olsada saatlerce bekliyosun bi de buralarda hoca yoksa işler duruyo. hoca olmadan işlem olmuyo aslında yoğunluk bu yüzden.
ha birde hrs ye gittik yeni açıldı aslında ben oradan çok umutluydum kadın hastalıkları hastanesi diye. gittik eski tahliller falan ilk görüşme: hoca biraz inceledi klasik sorular kaç yıllık evlisiniz vs. deneme sayıları falan. bizde ko kültür onu uygulayalım adetin kaçıncı günü vs. sordu yarın gel rahimden parça alıp başlayalım dedi.
sizlerde bilirsin her tedavi başlangıcında drlara bi teslimiyet güven duymak istediğimiz için ne derlerse uyarız
bu arada beni muayene bile etmedi.ben o gece bu sitede araştırdım bazı arkadaşlar hocanın hafıza kötü kimseyi tanımıyo kime ne tedavi yaptığını bilmiyo çok yoğun vs. yazmışlardı. hakikaten hoca beni muayene bile etmeden sabah gel rahimden ko kültür için parça alalım dedi ücreti sekreterle görüşün işlemden önce yatırın dedi. bende dank etti böyle saçma şey olurmu diye. oradan da vazgeçtik. bu yazdığım yerlerin hepsi ankarada çok bilinen yerler. sonra hep alman hastanesinin adını duyuyorduk beraberinde memorial. almandaki mustafa bahçeci 3e bölünmüş durumda alman , umut ve bahçeci kliniği ama genede gittik görüşmeye aynı gün memorialada gittik.
memorial daha bi hastane gibi geldi gözüme hocanında çalıştığı başka yer yok bide ilkleri başarmış birisi birde artı olarak sperm analizinde 700 kat büyüten mercekleri varmış bizde sperm sorunu olduğu için cazip geldi.

[QUOTE=yehare;7955873

mrb canım bu sıralar sürekli araştırma peşindeyiz eşimin kuzeni de memorialda bi kaç ay önce dr olarak çalışmayua başladı erkek infertilitesinde baya iyiymişler bizim sorunumuz da erkek infertilitesi ilkleri gerçekleştirdiklerini internetten okudum bu siteden de dr hale hanımın çok tavsiye ediyorlar biz kararı verdik artık haftasonu adet zamanım olduğum gibi arayıp randevu alıcaz hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar..bende memorialde erkek infertilesinden mikro yaptırmıştım.doktorum hale hanımdı bende hastaneden ve hale hanımdan çok memnun kaldım.tedavi süreci,yumurta toplama,transfer herşey çok düzenli yapılıyor için rahat ediyor acaba olmuyor ben çok memnun kalmıştım.bir kez mikro 2 kez dondurulmuşlarla denedik hepsinden olumlu sonuç aldım 3 kezde ikiz oluştu fakat hepsi üzücü sonlandı.

merhaba artvinli hayırlı olsun bebeklerin

bende 29 myıs da başladım menegonla memorialde yumurta kalitesi sorunu tedavi aşaması ne kadar sürer sence tecrüben var diye soruyorum seni yormaz isem
ben adet in 2.günü başladım menegon 3toz bir su olarak 3 günde bir muayene ve kan verilecek miş sende süreci bir anlatabilirmisin?

Memorial hastanesinden olumlu sonuç almış arkadaşlar bizimle sürecinizi paylaşır mısınız ???

Back
X