Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende memorial da tedavi oldum dün transferim yapıldı bu aşamada da dhea yı kullandınız mı?üzerinde yazanlar beni rahatsız etti ben dün kullanmadım ama kullanmalımıyım sizce
kızlar bende memorial da tedavi oldum dün transferim yapıldı bu aşamada da dhea yı kullandınız mı?üzerinde yazanlar beni rahatsız etti ben dün kullanmadım ama kullanmalımıyım sizce
bu sayfanın kızları nerdeler. bir sürü sorum var size soracakkk
canım çok teşekkür ederim.
peki dışardan gelenlerle ilgili bildiklerin var mı
bende 8 sattlik bir yolculuk yaparak gelecegim.yani ben şunu sormak istiyorum(misafirhane ve fiyatı haricinde)..hastaneye geliş saatlerini size göre mi ayarlıyorlar yoksa sabah muayene olmak zorunda mısın?ayrıca biz eşimin işyerinin misafirhanesinde kalmayı düşünüyoruz.orasıda beşiktaşta.çok mu zor ulaşım.istanbulu iyide bilmiyoruz.( dolmabahçe sarayının hemen arkasındaymış misafirhane)........