Tüp Bebek Merkezleri Memorial hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 8 sattlik bir yolculuk yaparak gelecegim.yani ben şunu sormak istiyorum(misafirhane ve fiyatı haricinde)..hastaneye geliş saatlerini size göre mi ayarlıyorlar yoksa sabah muayene olmak zorunda mısın?ayrıca biz eşimin işyerinin misafirhanesinde kalmayı düşünüyoruz.orasıda beşiktaşta.çok mu zor ulaşım.istanbulu iyide bilmiyoruz.( dolmabahçe sarayının hemen arkasındaymış misafirhane)........

canım beşikteştan ulaşım çok rahat,hastane merkezi bir yerde kime sorsan zorlanmadan bulursun.ilk muayene için merkezi aradığında sana uygun olan saati söylerler.daha sonraki tedavi aşamalarında zorlanacağın birşey yok merak etme.ayrıca kalcağın yer çok güzeldir denizi manzarası mükemmel inşallah tedavinde güzel sonuçlar alırsın.

canım beşikteştan ulaşım çok rahat,hastane merkezi bir yerde kime sorsan zorlanmadan bulursun.ilk muayene için merkezi aradığında sana uygun olan saati söylerler.daha sonraki tedavi aşamalarında zorlanacağın birşey yok merak etme.ayrıca kalcağın yer çok güzeldir denizi manzarası mükemmel inşallah tedavinde güzel sonuçlar alırsın.

canım çok teşekkür ederim herşey için..........
inşaallah hep birlikte güzel sonuçlar alırız.........

arkadaşlar ben iki kere boş gebelik geçirdim kürtaj oldum.euro fertilde olmuştum iki mikro denememi.bende pko var .memorıal hastanesine gitmeyi düşünüyorum inşallah.kromozom testleri diğer testler den yapılıyomu transfer kaçıncı günü oluyo

ilk adetim sonrası histeroskopi ve devamında da tüp bebek için memorial ı seçtim. halen tedavi olan veya başlayacak olan var mı? doktorum hale hn. sonuç alan var mı?

merhaba deniz bulut,

ben memorialdayım
bende hale hanımdayım, çok şeker bi bayan. işini uzun zamandır yaptıgını fark ediyorsun.

benim 7.günüm, yarin tekrar gidecem, belki çatlatma iğnesi yapılır.

senin histeroskopin ne zaman olacak, daha önce yapılmamışmıydın?

sana şimdiden başarılar diliyorum.

bye

ozean

hayırlı olsun tedavin a.s
benim 2. tedavim. rahim filmi ile karışmasın o çekildi yapışıklık çıktı şimdi 2. tüp öncesi tanısal histeroskopi yapacak. sonra 42 yaşıma rağmen yumurtalık rezerviniz iyi ilki kısa protokol başarılı olmamış uzun protokol yapacağım dedi. bana güven verdi ama 40 yaş üstü hiç uzun protokol duymadım. senin de uzun muydu?

hayır canım , benimkisi antagonist.

ben gonal f ve menogon, şimdide yumurtalıkları bastırmak için cetrotide kullanıyorum.

ilaçları oradan alabiliyorsun, bu çok rahat oluyor.

ben 10 gün sonra 40 olacam ve bu yaşlarda en iyi protokol antagonist protokol diye biliyorum.

antagonist yumurtalıklara ve geriye kalan yumurtalıklara fazla zarar vermiyor.

ben daha önce 1 uzun, 1 kısa yaptırdım, şimdide antagonist. ve malesef her defasında sadece 4 tane yumurta oluştu.

ya bugün memorialda bi bayanla tanıştım 49 yaşındaymış, 9. defasını deniyor. ne azim dimiii

bye

valla bravo ama hala yumurta buluyorlar mıymış? bence donasyonu kabul etmeli.

antagonist ne oluyor ki? offff niye bana onu demedi ki? :uhm: benim yaşım 42. offf nasıl uzun olur yaaaa kafamçokkarıştı

merhaba deniz bulut,

antagoniste ay halinin 2. gününde uyarıcı iğnelerle başlıyorsun, takip ediliyor ve toplamaya 5 gün kala falan, kan tahilleride önemli, yumurtalıkların kendi aktivitesine bastırmak için iğne kullanıyorsun.
erkenden kendileri patlamasın diye.

yani o da kısa bir protokoll.

diger kısa protolde yumurtalıkların fonksiyonunu bastırmaya değişik hormon kullanarak ( agonist ) tedavinin başlarında başlıyorsun.

ben okudugum ve almanyadan bildigim için ve burada tüm gezdiğim hastaneler antagonisti önerdiler benim için.

yaşımdan dolayı en uygunu o.

bu arada memorial çok sık takip ediyor, bu çok iyi.
son günlerde her gün gittim oraya ve bugün yumurta toplama oldu.

elh. 5 tane alabildiler. 3 tane görünüyordu sadece, ama 5 olmuşlar.

toplamayı hale hanım yapmadı, bu bence pek hoş değil idi, çünkü tüm ultrasyonları falan o yaptı ve sonra seni hiç görmemiş bi doktor toplamayı yapıyor.

toplamayı her gün başka bi doktor yapıyormuş sırayla.

bu beni çok düşündürdü ama sonuç da mutlu etti tabiki.

anlattığım 49 yaşındaki bayanın malesef toplama günü yumurta içinde patladıgı anlaşılmış. çok üzgündü.
donasyon falan da istemiyor, çoook üzgündü.

sen yaptırdınmı hysteroskopini??

senin hazırlıklar nasıl gidiyor???

selamlar
ozean

şu an kafam karmakarışık. 6 merkeze gitim sadece memorial uzun protokol dedi. ama internetten sorduğum doktorlardan 1-2 si eğer yumurta sayısı yeterliyse uzun olabilir dediler. kafam merkezler konusunda karışık. sadece yarın histeroskopi olacağım çamlıca medicanada. bazı doktorlar gerekmez dedi. gerekir diyenler de sağlık sigortasından onay alamayız dediler. memorial da bunlara dahil. sonuçta çamlıca medicana onayı aldı yarın ona yaptıracağım. sonrasını da düşüneceğim.

Benim 13-haziranda transfer yapıldı. İnşallah sonuç güzel olur. Merkezden çok memnun kaldım. DR. benimde Hale hanımdı herkese başarılar diliyorum ve dua ediyorum.

Benim 13-haziranda transfer yapıldı. İnşallah sonuç güzel olur. Merkezden çok memnun kaldım. DR. benimde Hale hanımdı herkese başarılar diliyorum ve dua ediyorum.

transferin hayırlı olsun canım.inşallah hayırlı sonuç alırsın.benimde dr.hale hanımdı bende çok memnun kalmıştım.ben hep olumlu sonuç aldım sende benim gibi memnun ayrılırsın umarım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hale hanıma 3 hafta önce gitmiştim. birşey sormak için mail attım dün. yani çok yoğunlar ama geri döner mi acaba? telefon etsem soracağımı anlatmak daha uzun sürecek ?:uhm:

hale hanıma 3 hafta önce gitmiştim. birşey sormak için mail attım dün. yani çok yoğunlar ama geri döner mi acaba? telefon etsem soracağımı anlatmak daha uzun sürecek ?:uhm:

Bence mesajına dönerler bana dönmüşlerdi, bir daha mesaj at.

deniz bulut merhaba, hihoyyyt

nasıl geçti histeroskopin. varmıydı o dedikleri yapişikliklar. sen nasıl oldun?????

selamlar

ozean

selam canım ben sağlık sigortası geçmez ve 2000 lira dendiği için memorial da yaptıramadım. medicana faruk vanlıoğluna yaptırdım sağlık sigortası hepsini karşıladı. onda da sağlık sigortası karşılamasaydı diğer 3 dr yanılmış olamaz demekki bende gerekmiyor diyecektim ve yaptırmayacaktım. :roflol:faruk bey az yapışıklık vardı açtım herşey düzgün bir sonraki adette tüp yapalım dedi. şifa da bekliyor. aklımın bir köşesinde memorial da kaldı. bir de temmuz mu yaptırsam ağustos mu diye kafayı yiyorum işte kaydirigubbakcemile2

selam canım ben sağlık sigortası geçmez ve 2000 lira dendiği için memorial da yaptıramadım. medicana faruk vanlıoğluna yaptırdım sağlık sigortası hepsini karşıladı. onda da sağlık sigortası karşılamasaydı diğer 3 dr yanılmış olamaz demekki bende gerekmiyor diyecektim ve yaptırmayacaktım. :roflol:faruk bey az yapışıklık vardı açtım herşey düzgün bir sonraki adette tüp yapalım dedi. şifa da bekliyor. aklımın bir köşesinde memorial da kaldı. bir de temmuz mu yaptırsam ağustos mu diye kafayı yiyorum işte kaydirigubbakcemile2

yapışıklığı açılan bazı arkadaşlarım 6 ay içinde normal yoldan hamile kaldılar, sende dene tabi sen bilirsinde.

Back
X