Memorial Hastahanesi-Dr.Bilgi Gökcan Şikayet

gozcakir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
2
1
1
45
18 Haftalık hamileyim ve 09.03.2016 Çarşamba sabahı Dr. Bilgi Gökcan'a az bir kanama durumu ile gittim hemen beni muayene etti ve rahim ağzı yetmezliği yaşadığımı rahim ağzı boyutunun 2cm olduğunu ve iç kanama yaşadığımı hemen bir iğne yapılacağını söyledi. Az bir kanama dışında hiçbir belirti yoktu muayene sonrası progesteron ilacı verdi ve 1 hafta yatmam gerektiğini söyleyip ve eve gönderdi. Eve döndükten sonra eşim beni aynı gün Avrupa yakasında bir profesöre götürdü kendisi beni muayene ettiği an ilk söylediği şey doktorunuz bu kocaman Polip'i görmedi mi? Kanama sebebimin bu polip yüzünden olduğunu ve rahim ağzı boyunun 3,5cm yani her bayanda olması gerektiği gibi olduğunu bu polip'in alınması gerektiğini şu an için hayati bir önem kaydetmediğini ve normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi. Bilgi Hanım yüzünden bu iğne yüzünden bebeğimi kaybedebilirdim. Dr. Konusuna Dikkat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…