bu nasıl bir kuşku anlayamadım :1shok: ..
doğruluğu hakkında bilgi sahibi olmadığın bir konuda nasıl böyle talihsiz bir cümle sarf edip orada çalışan insanları zan altında bırakıp , oradan yararlanmayı düşünen insanların da içine kuşku salabiliyorsun , hakkaten anlaşılır gibi değil ...
şansın varsa ve senin için zamanı gelmişse zaten her halukarda olumlu sonucu alırsın ..
ama eğer öyle bir şey olsa onu da yazardık burada , göz göre göre kimsenin zarar görmesini isteyecek insanlar yok burada değil mi ...
özellikle 2den fazla denemesi olanlar için bu indirimler ilaç gibi geliyor . çünkü sonraki denemlerde herşeyi cepten ödediğiniz zaman ,sizin neler çektiğinizi bilmeyen köşedeki eczane bile öylesine 3 kuruşluk indirim yaptığında gözünüzde adeta melek oluveriyor ..
yani şimdi ben yeni bir deneme yapacak ve oraya üye olup yardım almayı planlayan biri olsam ve senin bu yazdıklarını okusam " Ateş olmayan yerden duman çıkmaz " deyip vazgeçer , alacağım indirimlerden de olurdum ..
bence paylaşımlarda bulunurken neler yazdığımıza , ucunun nereye varacağına daha dikkat etmeliyiz ...