Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba herkese uzun zamandır kimse uğramamış inşallah herşey yolundadır
GÖZDEM nasılsın düzeldinmi biraz genetik testlerinde inşallah güzel çıkar biraz geç çıkyor ben özel yaptırdığım halde 1 ayı geçmişti çıkması
ESMERELDA nasılsın canım kalp atışları için gittiniz mi inşallah o güzelim pıt pıtları duyarsın ve sağlıkla kucağına alırsın
YAJİMBO inşallah yeni tedavinde problem yaşamazsın ve sğlıkla alırsın kucağına iğneyi daha çok düşük riski ve ileri yaşta olanlara veriyorlar ama kullanıncada bir zararı yok ben 3 tedavimdede iğne ve jeli birlikte kullanmıştım
MAVİ 0 nasılsın canım benimde kürtajdan 43 gün sonra adetim olmuştu çok meraklanmıştım yapışıklık olmuşmu diğe sonradan histerskopi yaptırdım temiz çıktı ama benimde adetim çok az öncedende azde ama 3 aydır 2 gün sürüyor ve çok çok az oluyor inşallah sendede birşey çıkmaz
BAHARNAZ nasılsın canım bebeğin nasıl şimdi ne kadarlık oldu hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun inşallah bebişine canım

Merhaba ÖZLEMES bende aralıkda başlayacağım memorialde tedaviye 4. tüp denemem olacak aslında 2 ay önce başlamıştım ama iğneler kist yaptı ve geçmesini bekliyorum tedavim yarıda kaldı yani
bende memorialde ilk deneyeceğim çider derneğine üye olursan ilk muayaene ücretsiz oluyor normalinde 300 tl imiş hastaneye 1900 auro ödeniyor çider üyeliğinden 250 auro indirim yapıyorlar 1650 auro oluyor ilaç ücretleride kişiye göre değişiyor ortalama 2000-2500 tl tutuyor
dr ların hepsi iyi ben hem semra hanımdan hemde müstecep beyden randevu almıştım arkadaşların dediklerine göre belli bir dr un oluyor ama gittiğn zaman diğer dr lardan biri denk düşerse o muayaene ediyormuş koordineli bir şekilde çalışıyorlarmış
ben kuzenimde kalıcam ama hastanenin misafirhanesi varmış ama biraz pahalıymış
inşallah sende bende hepimizde güzel sonuçlar alır ve döneriz

Canım hakkında hayırlı olur inşallah...Bende donmuşlarla başlayacağım ama daha testlerim çıkmadı...Pıhtılaşma falan çıktı onlar da temiz..Karyotip sonucu bekliyorum..Heralde ara tatili bulur başlamam ..Zaten hala iğne yerlerim tam geçmedi..Sağ tarafımda acısı duruyor..Geçmek bilimiyor..Elimi sürünce uyuşuk gibi...Yanıyor..Tekrar iğne verirlerse olamam gibi geliyor...Sana bravo..3 tedavinde iğne kullanmışsın...İnşallah bu son olur..

canım çok zordu iğneler dayanıklı biriyimdir ama o iğneler başkaydı çok ağladım geceleri yatamadım uyuyamadım mosmor olmuştum ama katlandım işte 2. tedavimde hamilelik oldu 8. haftaya kadar da yaptırdım iğnleri ama yine kaybettim
benimde pıhtılaşma sonuçlarım 1 haftada çıkmıştı ama eşimle benim kromozom sonuçları 35 güne çıkmıştı zaten bu testlerin bakılma süresi uzunmuş bende pıhtlaşma problemi çıkmıştı inşallah sende çıkmaz çünkü onun içinde ayrıca iğne kullanıyorsun
inşallah aralıkda başlayabilirim kistlerim vardı geçen ay d. kontrol hapı kullandım 1 tanesi geçmişti bu ayda soğan kürü yapıyorum inşallah iyi gelir ve geçirir kendimi aralığa çok hazırladım çünkü
senin donmuşların var çok güzel benim hiç olmadı inşallah onlarla hamilelik yaşarsın ve sonuna kadar gider

Canım pıhtılaşmam temiz çıktı..Yokmuş öyle bişey...Soğan kürüne ne zaman başlanıyor? Kesin bende kist olmuşumdur..Bu ay yapıyım bari..Adetim yeni bitti...Nasıl yapılıyor biraz anlatır mısın??

temiz çıktığına sevindim canım soğan kürüne ben adetimin 4. günü başladım 9 gündür yapıyorum 15 güne tamamlıycam ama en iyisi adet bitiminden 7 gün sonra başlamakmış benim adetim 2 gün sürdü 2 gün sonra başladım
aslında kk da alternatif tıp bölümü var orda soğan kürüyle ilgili bir sürü şey var ana sayfanın bayağı aşağılarında ben orda soğan kürüyle ilgili bayağı sayfa okudum sende bir bak istersen daha çok bilgi sahibi olursun
pko lular için kist ve iltihabı olanlara küçük çapata miyomu olanlara iyi geliyormuş kimisi 2 kür halinde yapmış bakalım inşallah bizde faydasını görürüz benimde tedaviler sonrası hep başımın derdi olmuştur bu kistler hep d. kontrol hapı kullanmışımdır ilk defa soğan kürü yapıyorum

slm arkadaşlar ben ilaç tedavisi gördüm bebiş gelmedi aşılama yaptırmadan tüp bebek düşünüyorum ama nerden başlıyacagımı bilmiyorum hangi hastane de olacagını karar vermedim yardımcı olursanız sevinirim

Canım ön görüşmeler ücretsiz...Ben ilk denememi memorialde yaptım..Pozitifti ancak bebeğimi kaybettim...Çok pimpirikliyimdir..Herşeyi kurarım ama memorial bana düşünecek hiçbir şey bırakmadı...Güven vericiydi,ilgiliydi...Ben memnun kaldım özellikle Hale Hanım ve Nur Hanım çok şekerler....Tavsiye ediyorum git eşinle bir fikir verirler....

bizde tüp bebek merkezi araştırıyoruz memorial hastanesi ve doktorları nasıl semra hanım ve semih bey hastalarıyla ne kadar alakadar başarı oranları ne maliyet ne kadar öğrenmek istiyoruz karar aşamasındayız bize lütfeeen yardımcı olurmusunuz

merhaba hastane ve dr lar çok iyi semra hanımla görüşmek için ondan da ayrıca randevu almak gerekiyor ama o her gün olmuyormuş ücreti 1900 eoro+ilaçlar çidere üye olursan ilk muayene ücretsiz ve 250 euro indirim yapılıyor

merhaba arkadaşlar.tedavisi süren arkadaşlara kolaylıklar diliyorum inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.ben de 2.deneme için merkz arayışı içindeyim.memorialden genel olarak memnunsunuz anladığım kadarıyla, peki merkezde tedavi öncesi hangi testleri yapıyorlr ya da istiyorlr.yoksa direk tedaviye mi başlanıyor.ben tedavidn önce bazı araştırmlrın yapılmasını istiyrm.cevap verirsenz çok sevinirm

merhaba.gecmisteki butun denemeler,testler ve raporlar incelenip durumuna gore gerekiyorsa ilave tahlil istenir ama esinden kesin istiyorlar..once neden olmadigi arastirilip sonra tedaviye baslaniyor..benim 2 negatif deneme sonrasi histeroskobi ve lapors yapilmasini uygun gorduler..rahim temizlendi sonrasinda denendi cok sukur kollarimda.darisi sizlere..

Canım nasılsın?? Ara ara bakıyorum seni göremiyorum...Bebişin tüm vaktini alıyor galiba:)) Daha sık gir bu aralar...Sana ve tecrübelerine ihtiyacım olabilir..Donmuş tedavisine başlamaya karar verdim..Biliyosun öğretmenim..15 tatil bekleyecektim ama zamanı pek uymuyor..Şimdi başlar, rapor falan alırsam miniklerimin karne haftası okula dönüp, karnelerini verip ,tatilde dinlenirim die düşündüm...Bugün yarın adet olurum bekliyorum hayırlısıyla...Bebişini kokla benim için...

Cevap için teşekkürler.Ah ah bizde sizin aşamalarınıza bir gelebilsek,mutlu sona ulaşabilsek!Siz de minik bebiş de Allaha emanet olun.

canim benim biz iyiyiz cok sukur..oglum hasta oldu,sunnet oldu bu ay yogundum..ara ara bakip cikiyorum.cok sevindim..iyi yapmissin pek planlamaya calisma..plansiz gelsin bebisin..donmuslar icin test sonuclarinin hepsi temiz mi cikti?..donmuslarin olmasi avantaj..insallah bu sefer olacak..ama lutfen sende bu denemende daha rahat ol..digerinde gergin oldun bunda da rahat olmayi dene..bol ananas ye,su ic..birde imkanin varsa akupuntura git derim..rahat olursun..dua ile...

Cevap için teşekkürler.Ah ah bizde sizin aşamalarınıza bir gelebilsek,mutlu sona ulaşabilsek!Siz de minik bebiş de Allaha emanet olun.

umutlu azimli omak yeter.inaniyorum er gec isteyen,sabreden,inanan herkes anne olacak..
gecen sene bende senin gibi dusunuyordum..bu sene boyle..biz zor elde eden kiymetli anneler olacagiz..9 sene bekledim..karnimda cok sayida bicak izleri..kolay degil..senelerce doktugum gozyaslari..emeklerimin sonunda cok sukur geldi oglum darisi insallah isteyen herkese..

Canım Allah damatlığını da göstersin inşallah...Donmuşlar için test sonuçlarımın hepsi temiz çıktı..Gerisi takdir...İnşallah daha rahat olurum..Bu tedavi daha kolay diyolar..Bakalım hayırlısı..

merhaba arkadaşlar bende ablam için araştırıyorum memorialda tüp bebek teedavisi yoplam ne kadar oluyor net bi bilgi alamadım madi durumları biras sıkışık o yüsdden sizlerden yardım alamk en iyisi dedim yardımlar içinm şimdiden tşkler bol bebişli günlerrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…