Baharnaz kontrolün vardı...Nasılmış mucizen????? Yazmayınca merak ettim seni??
Arkdaslar sabaha doru cok kotu kasik agrisiyla uyandim ve resmen kivrandim geldi ve 15 dakika gitmedi transferin 9 .gunuydu apar topar acile gittik//beta testi kan sayimi filan yaptilar beta testinin sonucu 137 cikti ama cok agrim var..tup bebek yaptirip hamile kalanlarda bole cok siddetli agri olanlar duydunuzmu hic korkuyorum gun icinde 2 kez oluyor 15 dakika gitmiyor oluyorum agridan..sonra geciyor aklima dis gebelik geliyor...daha once gecirmistim bu yuzden korkuyorum yine
Arkadaşlar merhaba, maalesef ben düşük yaşadım.14.gün yoğun karın ağrısı yaşadım, adet günlerim olduğu için normal olduğunu düşündüm.3-4 saat sonra wc'ye gittiğimde yoğun bir kanamam oldu.acile gidip prognex yaptırdık.(normalde jel kullnıyordum) ertesi gün doktora gittik.değerim 1520 çıktı.kanamam, sanırım iğnenin etkisi ile, azaldı ama devam etti az az.3 gün sonra yeniden biraz daha yoğun bir kan geldi.değerim her gün düşmeye başladı.düm 590 olmuştubir sonraki adetimle yeniden dondurulmuş transferi yaptıracağız.tedavideki herkese bol şans dilerim.önemli olan değerin çıkması değilmiş, gebeliğin başarı ile devam etmesiymiş.umarım kimsenin başına gelmez... 
Arkadaşlar merhaba, maalesef ben düşük yaşadım.14.gün yoğun karın ağrısı yaşadım, adet günlerim olduğu için normal olduğunu düşündüm.3-4 saat sonra wc'ye gittiğimde yoğun bir kanamam oldu.acile gidip prognex yaptırdık.(normalde jel kullnıyordum) ertesi gün doktora gittik.değerim 1520 çıktı.kanamam, sanırım iğnenin etkisi ile, azaldı ama devam etti az az.3 gün sonra yeniden biraz daha yoğun bir kan geldi.değerim her gün düşmeye başladı.düm 590 olmuştubir sonraki adetimle yeniden dondurulmuş transferi yaptıracağız.tedavideki herkese bol şans dilerim.önemli olan değerin çıkması değilmiş, gebeliğin başarı ile devam etmesiymiş.umarım kimsenin başına gelmez... 
Canım saa nie jel verdiler??? Ben iğne olmak istemiyorum dediğimde ,memorial iğne ile devam ediyor , çok ısrar ederseniz jel veririz ama taraftar değiğliz demişlerdi...Benim iğne yerlerim hala geçmedi..Donmuş transferinden iğne yüzünden ödüm kopuyor....
gözdemm nasılsın çıktımı test sonuçları?
ben hala yaptırmadım ne kadar tembelim yaaa...
kürtajdan sonraki adetin nasıldı senin acaba?benimki 45 gün sonra geldi ve eskisi kadar yoğun olmadı...
yapışıklık filan mı oldu acaba diye kafama takıldı da...offf ne zor işler beee...
Bana crinone jel verdiler.transferden önce uygulamaya başladım.sonrasında da kanamaya kadar devam ettim.kanama ve düşük olunca iğneye geçtik artık onu da bıraktık maalesef
Teşekkür ederim.ben okmeydanında tedvi oldum.
benim anlamadığım neye göre jel veya iğne veriyorlar?
iğneyi tavsiye etmiyorlar demişiniz bunun nedeni ne acaba?
benim kanama başlayınca iğneye geç dediler, o halde iğne daha mı etkili? pöfff...kafa karıştırıcı...
bilmiyorum neye gore veriyorlar..bisey sormak istiyorum transfer sonrasi bugun 12 gun 10 gun beta testine gore hamile oldugum cikmisti ama cok siddetli arada gelen kasik agrim var gece uykumdan uykumdan uyanip kivraniyorum doktorda diyorki yumurtalar var onlarda cok buyumusler agri yapiyor diyor hic boyle birsey yasayan duydunuzmu cok korkuyorum acaba dis gebelikmi yada saglikli bir gebelik degilmi bukadar ara ara gelip cok siddetli olan agri olani duydunuzmu _
Teşekkür ederim.ben okmeydanında tedvi oldum.
benim anlamadığım neye göre jel veya iğne veriyorlar?
iğneyi tavsiye etmiyorlar demişiniz bunun nedeni ne acaba?
benim kanama başlayınca iğneye geç dediler, o halde iğne daha mı etkili? pöfff...kafa karıştırıcı...
Canım benimde olmuştu bir iki kere...Şiddetliydi ama kısa süreliydi...Bana da aynı şeyi söylemişlerdi..Testten sonra bir hafta geçince hiçbir ağrım kalmamıştı..Bıçak gibi kesilmişti...Aklına kötü şeyler getirme...
Benim taze embriyo transferim hiç olmadı.temmuzda Hale hanımla tedaviye başladık.150 ml. gonal-f ile başladık, sonra 112.5 a bitirdik.buna rağmen (pco hastası da değilim) ohss oldum.dolayısıyla transferim ertelendi.
Esmeralda kasık ağrıları doktorunun dediğim gibi çok fazla yumurta oluşması toplanmasından (ki içeride belki toplanmaya değer bulunmayan foliküller bile kalmış olabilir) kaynaklıdır.benim dondurulmuş transfer olduğu için hiç bir sorun yaşamadım taki düşük yaşayana kadar.şimdi yeniden dondurulmuşla devam edeceğiz.Çünkü 2 transferlik daha var.onlar bitince yeniden tedaviye başlarız.Hale hanım bu sefer daha da düşük dozla başlanır dedi.Ohss olmamam için.Umarım gerek kalmaz ve bir dahaki ay dondurulmuşlarla gebe kalırım ve düşük olmadan devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?