Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım geçiyor eminim ben...Orda hemşire arkadaşım var raporu al indirimin çok olur dedi...ama ben zaman kaybetmemek için beklemedim raporu...Sen Direk Tüp bebek Merkezinin muhasebe kısmını bağlatıcaksın

Raporu aldığın yer önemli...Araştırma yani Üniversite hastanesi olması lazım..Sen nerden alıyorsun ?

böylesi süper oldu çok sevindim bilmiyoruz deyince ben de heralde geçmiyo diye düşünmüştüm canım çok sağol

benim de bi arkadaşım orada hemşire onu aradım çok iyi hastane ben de ihtiyacım olursa kesin memorial da yaptırırım diyo.çok memnun kalırsın dedi arkadaşım da.bakalım yarın bi arayıp randevu alayım eşimin sperm sayısı düşük 5 milyon bu kadarı yetrli olur dimi tüp bebk tedavisi için canım.çok soru sordum sana da kusura bakma.işindern alıkoymak istemem canım seni de

Canım aynı sorun bizdede vardı...Erkek infertilitesi tanısı konuldu...Sağlam birkaç sperm bulsunlar yeter:) Benim eşiminde sayı düşmüş ama çok şükür müdahaleye gerek kalmadan sperm bulundu...Beni en çok yumurta sayımın azlığı üzdü...32 yaşındayım ve 4 yumurta alabildiler...Buna acaip üzülmüştum ama doktorum niye üzülüyorsun sen dedı...Senden dondurulcak yumurta çıkmaz ama yumurtaların kaliteli olucak rahat ol dedi...Dediği gibide oldu canım...4 yumurtadan 3 tanesi döllendi...2 tanesi 1 kalite embriyo 3. ise orta kalitede embriyoydu...O an bana çok üzücü gelirken şimdi anlıyorum önce Allahımın yardımıyla sonrada bilinçli bir ekibin elinde olmam benim en büyük şansım olmuş...Mikroenjeksiyonla döllüyorlar spermler çok iyi olmadığı zaman...Benimde öyle oldu...Seninde büyük ihtimalle öyle olur...Allahım yardımcın olsun canım...Görüşmeden sonra bana muhakkak haber ver...

sağol tatlım.olmaz diye kurup duruyodum kafamda.hareketlilik 65 lerde ama sperm sayısı az.3 kez aşılamadan sonra artık korkar oldum.yarın buradaki doktorumla görüşücem.raporumu hazırlattıktan sonra da memorialla allahım bebiş versin kucak dolusu hepimize inşallah.yarın doktordan aldığım haberi mutlaka yazarım canım sen de durumunla ilgili bilgilendirir misin beni.hamiş misin yoksa

39 yaşındayım.... ve ilk denememi memorial semra kahramanla gercekleştirmek istedim....tanı bilinmeyen infertilite eşimde.....gonal f le basladık 2 tane yumurta büyüttük grade1 grade 2 ikiside 3. gün embiryosu 8 hücreli... doktorum aynur erşahin tüm muayeneler.... transferim semra kahraman.... sonuç tutmadı dün ögrendim ve yıkıldım tabi...((( demekki embiryo kalitesi önemli degilmiş... cenabı ALLAH isterse Ol derse olucak.... herkese ii şanslar...

canım hiç sıkma canını kafana taktıkça daha da kötü gidiyo.rahat olman gerekiyo.rabbim sana en kısa zamanda bebişler versin çifter çifter

merhaba cnm benim sorunumda senle aynı eşimde sperm düşüklüğü bende yumurta rezervi azlığı ilk denememde 4 yumurta toplandı 2 tane transfer ve hüsran.İyi bir yer değildi tabiiki ilk denediğim yer şimdi bende birkaç yerle görüştüm en son pazartesi memorıal nur dokuzeylül le görüşücem ve karar vericem yumurta rezervi azlığında memorıal ın iyi olduğunu duymuştum bende.
Senden başlamadan önce rahim filmi istedilermi genelde tüp bebekte istemiyolar ama merak ettim senin doktorun istedimi bende ona gidicemya..bide maliyeti ne oldu?..

canım ben görüşmedim ama görüşen arkadaşlardan aldığım bilgiyle aktarmaya çalışayım sana tedavi için 1950 euro ilaçlarda 2500 tl civarı tutuyomuş.ben de bikaç gün içinde arayıp öğrenicem hastaneden.bu arada raporun falan varsa çok daha düşük oluyomuş.

teşekkürler arkadaşlar
benim raporum yok kendim yaptırıcam
bugün bahçeci halit beye gittim görüşmeye okadar çok test istediki daha başlamadan testler sadece 1500 tutuyo rahim filmide istedi bildiğim kadarıyla tüp bebeğe geçince rahim filminin bi anlamı kalmıyo aslında çok iyi bir insan çok olumlu yani pozitif enerji aldım kendisinden ama bu kadar test biraz canımı sıktı o yüzden birde memorıal le görüşücem..

bende burdan takip ediyorum memorialı umarım hepimiz için en iyi neresiyse orayı tercih ederiz.

Selam canim
Oncelikle Rabbim sana sabir versin.Seni oyle guzel anliyorumki bir ceken olaraktan hic bir zaman umitsiz olma yikilma coook guclo ol ben tam 7 kez denedim olmadi neler cektim bir ben bilirim birde rabbim coook zorrrrrrr bu acilari yasamak.
Canim kardesim oyle guzel ifade etmissinki Yeterki Rabbil ol desin yeterki o istesin o isterse hic olmazmi olmassa bizim olmazdi.
Guya doktorlara gore asla evlat sahibi olamassiniz demislerdi.Hasa onlar rabmiydi Rabbime guvendim ondan istedim ellerimi ona actim yalvardim.Bu dunya imtehan dunyasi Yuce mevlam kimini varligiyla kiminide yokluguyla imtehan ediyor.
Sabret canim pozitif ol Allah kerimdir Rabbime binlerce sukurler olsunki 20 sene sonra tek bir embriyoyla hamile kaldim.Cok zor bir hamileligin sonunda yavrum kucagimda ALLAHIM BU UGURDA MADDI MANEVI EMEK VEREN HERKESIN KUCAKLARINI DOLDURSUN INSALLAH AMINNNNNNNN

güzel dileklerin için teşekkürler tatlım.allahım bebişini analı babalı büyütsün inşallah.önce allahtan istiyoruz kul aracı oluyo işte.bizim de kaderimiz de böyle uğraşmak varmış.ama senin de dediğin gibi sabırlı olmak lazım.allah isteyen herkese versin.bize de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…