Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

iNSALLAH CANIM
Tabiki once rabbime sonrada doktorlara guvenecez tam 20 sene ugrastim.Yemedigim ottu cöptu ne varsa yaptim.
Benimde yumurta rezervim azdi esimde azo spermiydi Allahim herkesin yuzunu guldursun insallahhh

selam

bellisimo hayırlısı ne desek boş, ümidini kaybetme inşallah bir sonraki tedavinde yavruna kavuşursun

bh inşallah seninde tedavin güzel geçer.
Kızlar tüp bebekte olsa rahim filmi önceden çektirmek ve elimizde olması bana daha mantıklı geliyor
bizdeki sorunda erkek infertilitesiydi.

Bebek istiyoruz nasıl oldu sağlığınız?

Tesekkur ederim canim.Ben iyiyim,oglum da iyilesiyor,bir de ilaclarin etkisi olan ishal sorunumuz bitse daha iyi olacagiz.Sen nasilsin?ellerin ne durumda.

Tesekkur ederim canim.Ben iyiyim,oglum da iyilesiyor,bir de ilaclarin etkisi olan ishal sorunumuz bitse daha iyi olacagiz.Sen nasilsin?ellerin ne durumda.

sağol canım sen her ihtimale karşı çektir istersen.benden de istemişti doktorum aşılama içindi ama benimkisi.radyomar da çektirdim ben çok memnun kaldım.hiç acı hissetmiyosun.tedavinde allah kolaylık versin canım.biran önce kavuşursun inşallah bebişine

Bebek istiyoruz, iyileşmenize sevindim oğluşuna maşallah inşallah ilaçların yan etkiside en kısa zamanda geçer.
Benim ellerim aynı canım böyle gidicek sanırım. Hayırlısı

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn..... çok teşekkür ederim....canım cok acıyor.... aglattın beni nil.....yüce mevlam sana nasip etmiş.... inşallah banada ve tüm isteyenlere nasip eder....

Merhaba arkadaslar,

uzun bir süredir siteyi takip ediyorum ve bir cogunun yasadiklarini okudum. Bebekleri tutunamiyan arkadaslara gercekten cok üzüldüm ve gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin insallah.

Benim hikayeme gelince:

Benim esimde de azospermie tanisi konuldu. Biz Almanya da yasiyoruz ve ilk tani konuldugunda ne oldugunu bile bimiyorduk sok olduk. Detaili bir arastirma sonucu ne yapilmasi gerektigini ögrendim. Fakat Almanyadaki doktorlar Türkiyedeki doktorlar gibi degiller. Suanda 4 Spermiogrami yaptirtiyoruz. 2 hafta sonra hangi tedavi uygulanacagini doktorumuzla konusacagiz. Büyük bir ihtimal TESE uygulanacak. Fakat benim tereddütlerim var cünkü memorial hastenesinde caliscan uroloji doktoruyla konustum ve kendilerinin artik TESE degil MikroTESE uykuladilarini söyledi. Mikro TESEnin daha iyi oldugunu ve daha fazla sperm buluna bildigini söyledi. Almanyadaki doktorlar ise bunu anmadi bile. Momorialde caliscan uroloji Doktoru ismi aklima gelmiyor suan kesinlikle kromozom analizi yapilmasi gerektiginide belirtti. Bunuda Almanyadaki doktor söylemedi. Bunun üzerine baska bir doktordan Randavü aldim ve yarin kromozom analizi icin kan testleri verecegiz.

Benim sorum sizlere iyi ve kötü merkezleri nasil anliyorsunuz? Almanyada ilk testleri yaptitiyoruz. Iste kan testi, spermiogram ve kromozom testini. Memorili cok arastirdim ve cok iyi bir hastane oldugunu ve iyi bir ekiple calistigini duydum. Türkiyeye geldigimizde kesinlikle Memoriale gidecegiz.

Sizlerde kromozom testi yaptirttiniz mi? Ön asamada hangi testlerden gectiniz? Bunlari cok merak ediyorum cünkü Türkiyeye geldigimizde zamanimiz malesef cok kisitli.

Selam canim
Cook guzel bir karar vermissin Memorial gercektende mukemmel bir hastane benimde orda 3.tedavimde tutttu.
Nasil anlatayim bilemiyorum bende almanyadayim ve burda 4 basariziz tedavim oldu kisacasi hicmi hic ümit verilmedi.Enson yaptirdigim tedavimde hemde ozel bir merkezdi bana dedikleri su oldu.
Yeter artik sizin cocugunuz olmaz artik menepozdasiniz yumurtalar biti bitecek dediler.Ve ben turkiyeye gidecegimi ve orada tup bebegin gelistigini soyleyince bana gulerekten hamile kalirsaniz haberimiz olsun dedi.
Ite o an daha coook guclendim ve olacak dedim.Rabbime guvendim ondan istedim verecek olan oydu yaratacak olan ALLAHIMDI hep olumlu dusundum merkez arastirmaya basladim.
Benim buradaki doktorum direckt memoriali tavsiye etmisti ben turkiyede 4 merkezle konuma yaptim ve beni tedaviye bile almadilar.
Bana memoial kucak acti esimde azo spermiydi.Bendede yumurta rezervim azdi yani bizler cook zor bir hastaydik.
Beni semra hanim aradi ve konustum derdimi anlattim bize vaadlerde bulunmadi su kadar sansiniz var bile denilmedi burda yaptirdigim testlerimi goturdum.
Orada esime kromozom testi banada labaraskopi rahim filmi vs yapildi.Ve esime MIGROTESE YAPILDI:dr semih özkan yapti sukurler olsunki fazlasida donduruldu.
ILK TEDAVIMDE 6 yumurtam oldu3 tanesi dollendi tutmadi 2. tedavimde 4 yumurta ikisi döllendi tutmadi 3. tedavimde 3 yumurtam oldu ve SIRF BIRTANESI DOLLENDI HEMDE DONDURULMUS SPERMLE OLDU:
Rabbime binlerce sukurler olsun oglum kucagimda TAM 20 SENE SAVASTIM YILMADIM AZMETTIM INANIN SON TRANSFERIMDE DR RAHMIME DEGILDE SANKI BEYNIME TRANSFER ETMISTI VE BEN BU SEFER OLACAK DEDIM:BUNCA UMUTSUZLUGA RAGMEN GENEDE UMUT DEDIM:
ALLAHIM YOLUNUZU ACIK ETSIN RABBIM HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR VERSIN INSALLAH AMINNNNNNNNN
Eger sormak istediginiz sorunuz varsa seve seve cevaplarim sevgiler

Selo merhaba
Memorial kararin bence de Nil'in dediği gibi doğru bir karar.. bizim sebepsiz infertilite olmasına rağmen uzun zaman boş yere başka doktorlar ve merkezlerle oyalandık, sebepsiz olması da değişik bir durumdu tabii, ama memorial'a ilk gittiğimizde ilk muayeneden bile önce, bize sebepsizin bile şu şu sebepleri olabilir dendi, bu bile bana güven verdi, diğer merkezlerde göremediğim profesyonelliği gördük..kromozom analizi biz de yaptırdık memoriala gitmeden.. spermiyogram istiyorlar, ama memorialda olması gerekiyor bunun, dışarıdan kabul etmiyorlar.. onun dışında tam kan tahlilleri gibi testler istiyorlar, bunları sanırım telefonla da net öğrenip gitmeden yaptırabilirsin.. iyi bir merkez olup olmadığına nasıl karar verdiniz demişsin bence git gör hissediyorsun...herşey gönlüne göre olsun.. inşallah memorial sana da uğur getiri ve Semra Kahraman hoca senin de kahramanin olur inşallah...

SLMLAR kizlar bende almanyada yasiyorum bana memorialdaki fiyatlardan ne kadara mal oluyor bahsedermisiniz tskler.. allah herkesin yardimcisi olsun insallahhh....

selam arkadaslar,

biz bugün genetik uzmana gittik tam bir saat prof. bizimle ilgilendi. Bize su su sebeblerden dolayi olabilir dedi öncelikle kromozom testi uygulanacagini söyledi hem esimde hemde bende kromozom testi uyulanacak. ondan sonra Y-kromozomu özellikle inceliyeceklerini vurguladilar. Erkekte Y-kromozomun bozuklugu ilerde dogacak olan erkek cocuklarda problem olabilecegini söylediler.

Fiyatini memorilin sanirsam 2500 Dolar yanilmiyorsam tüm paket olarak galiba.

Selam nil 1971,

benimde konustugum uroloji Semih Özkan´di kendisi bana kromozom testinin yapilmasini kesinlikle söyledi. MikroTESE uygulamasina baslamadan önce tüp bebek tedavisine baslanmasi gerektiginide söyledi.

Tahminen bu tedavi ne kadar sürüyor?

SLMLAR kizlar bende almanyada yasiyorum bana memorialdaki fiyatlardan ne kadara mal oluyor bahsedermisiniz tskler.. allah herkesin yardimcisi olsun insallahhh.

selam nil ben yeni yaptırdım memorialda 1900 euro mikroenjeksiyon fiyatı... ve sana uygulanıcak ilaçlar durumuna göre aşagı yukarı 2000 lira civarı...2 embiryo yerleştirildi ama tutmadı (((
BOL ŞANSLAR DİLERİM....

selam bellisimo,

bebeklerinin tutmasina cok üzüldüm. Morelini yüksek tutmaya calis hayirlisiyla insallah bir bebegin olur önemli olan sabirli olman ve morelini bozmaman. Hepiniz icin dua ediyorum.

Sende mi yurtdisindan memorile gittin? Ve tüm tedavin ne kadar sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…