güzel dileklerin için teşekkürler tatlım.allahım bebişini analı babalı büyütsün inşallah.önce allahtan istiyoruz kul aracı oluyo işte.bizim de kaderimiz de böyle uğraşmak varmış.ama senin de dediğin gibi sabırlı olmak lazım.allah isteyen herkese versin.bize de nasip etsin inşallah
selam
bellisimo hayırlısı ne desek boş, ümidini kaybetme inşallah bir sonraki tedavinde yavruna kavuşursun
bh inşallah seninde tedavin güzel geçer.
Kızlar tüp bebekte olsa rahim filmi önceden çektirmek ve elimizde olması bana daha mantıklı geliyor
bizdeki sorunda erkek infertilitesiydi.
Bebek istiyoruz nasıl oldu sağlığınız?
Tesekkur ederim canim.Ben iyiyim,oglum da iyilesiyor,bir de ilaclarin etkisi olan ishal sorunumuz bitse daha iyi olacagiz.Sen nasilsin?ellerin ne durumda.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn..... çok teşekkür ederim....canım cok acıyor.... aglattın beni nil.....yüce mevlam sana nasip etmiş.... inşallah banada ve tüm isteyenlere nasip eder....
bişey yok içim acıyo canım yanıyor manasında bebeklerim tutmadı....((((((((
Merhaba arkadaslar,
uzun bir süredir siteyi takip ediyorum ve bir cogunun yasadiklarini okudum. Bebekleri tutunamiyan arkadaslara gercekten cok üzüldüm ve gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Allah herseyin hayirlisini nasip etsin insallah.
Benim hikayeme gelince:
Benim esimde de azospermie tanisi konuldu. Biz Almanya da yasiyoruz ve ilk tani konuldugunda ne oldugunu bile bimiyorduk sok olduk. Detaili bir arastirma sonucu ne yapilmasi gerektigini ögrendim. Fakat Almanyadaki doktorlar Türkiyedeki doktorlar gibi degiller. Suanda 4 Spermiogrami yaptirtiyoruz. 2 hafta sonra hangi tedavi uygulanacagini doktorumuzla konusacagiz. Büyük bir ihtimal TESE uygulanacak. Fakat benim tereddütlerim var cünkü memorial hastenesinde caliscan uroloji doktoruyla konustum ve kendilerinin artik TESE degil MikroTESE uykuladilarini söyledi. Mikro TESEnin daha iyi oldugunu ve daha fazla sperm buluna bildigini söyledi. Almanyadaki doktorlar ise bunu anmadi bile. Momorialde caliscan uroloji Doktoru ismi aklima gelmiyor suan kesinlikle kromozom analizi yapilmasi gerektiginide belirtti. Bunuda Almanyadaki doktor söylemedi. Bunun üzerine baska bir doktordan Randavü aldim ve yarin kromozom analizi icin kan testleri verecegiz.
Benim sorum sizlere iyi ve kötü merkezleri nasil anliyorsunuz? Almanyada ilk testleri yaptitiyoruz. Iste kan testi, spermiogram ve kromozom testini. Memorili cok arastirdim ve cok iyi bir hastane oldugunu ve iyi bir ekiple calistigini duydum. Türkiyeye geldigimizde kesinlikle Memoriale gidecegiz.
Sizlerde kromozom testi yaptirttiniz mi? Ön asamada hangi testlerden gectiniz? Bunlari cok merak ediyorum cünkü Türkiyeye geldigimizde zamanimiz malesef cok kisitli.
SLMLAR kizlar bende almanyada yasiyorum bana memorialdaki fiyatlardan ne kadara mal oluyor bahsedermisiniz tskler.. allah herkesin yardimcisi olsun insallahhh.
selam nil ben yeni yaptırdım memorialda 1900 euro mikroenjeksiyon fiyatı... ve sana uygulanıcak ilaçlar durumuna göre aşagı yukarı 2000 lira civarı...2 embiryo yerleştirildi ama tutmadı(((
BOL ŞANSLAR DİLERİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?