Arkadaşlar içinizde verilen tahlilleri devlet hastanesinde yaptıran varmı? Nasıl yaptırdınız hangi bölümden istediniz tahlil yazmasını yardımcı olun acil lazım bir de ücret istendi mi?
ben okmeydanı ssk da yaptırdım
hiç bir sorun çıkmadı hemen yazdı dr tüp bebek diyince sen de dene
kadın doğum yazıyor seninkileri
eşin de urolojiye gitsin
Allah razı olsun bende okmeydanı sskda yaptırıcam bugun randevu alacaktım alamadım yarın alırım çok sağol
şekerim ama tsh vs istiolar ya
onlarla ilgili uğraşma
o zaten paket fiyatın içinde senden ne istediler bi yaz bana
yazayım Prolaktin, Serbest T,TSH, Hbs Ag,Anti Hbs,Anti HCV,rubella,Tam kan sayımı bunları istiyorlar
Selam arkadaslar
Dogum yapacak ve tedavi yapan ve baslayacak olan kardeslerimin Rabbim yardimcilari olsun insallahhh
Allahim bu yolda ugras veren herkesin kucaklarini doldursun Aminnnnnnnnn
Topige uzun zaman oldu ugramamistim eski yazdiklarimi okuyunca coook duygulandim.Ne zorlu yollardan gecmisim ne vadeler atlatmisim Rabbime binlerce sukurler olsunki yavrum kucagimda ne kadar sukretsek azdir.Hepinizi öpüyorum sevgiler
Prolaktini Serbest TSH ve FSH ı onlar kendileri yapıolar paketin içinde. Senden ilk gün para alacak sona bunu düşecek ödemenden.
Dierlerini SSK da yaptırın eşinle kabul ediyorlar hiç boşa para verme çok pahalı bi merkez tahlilleri de öyle valla gebelik testi bile 65 TL var gerisini sen hesap et :)
sağol vaalla muhasebeye gittik sorduk hiç bahsetmedi iadeden ama 1000 tl tutar bu tahliller dedi spermiyogram yaptırcaz orda bi de
Rapor geçerli canım..Ben raporsuz gittim 1900 Euro tedavi için...2500 Türk lirasıda ilaçlar için ödedim canım...Raporun varsa bu rakamlar değişcektir...Rakamlar seni korkutmasın harika bir merkezde tedavin olucakBol Şanslar Canım 
Rapor geçerli canım..Ben raporsuz gittim 1900 Euro tedavi için...2500 Türk lirasıda ilaçlar için ödedim canım...Raporun varsa bu rakamlar değişcektir...Rakamlar seni korkutmasın harika bir merkezde tedavin olucakBol Şanslar Canım 
çok sevindim canım sağol.o kadar çok merez var ki kafam karışrı napıcamı bilemiyorum.benim de raporum çıkıcak kısa bi süre içinde inşallah.senin doktorunun ismi neydi canım.ben semra hanımın ismini duydum ama diğerlerini bilmiyorum
Canım Semra hanım ekibin başındaki kişi.Çok yoğun oluyor.Her randövüde onu bulamıya bilirsın...Ben sana kendi doktorumu öneririm...Nur Dokuzeylül...Mükemmel bir doktordur...Hastalarına anne şefkatıyla yaklaşıyor ve kendini çok huzurlu hissedıyorsun muaynelerde...Ayrıca Nur hoca sürekli hastanede ve muaynelerine hep kendi giriyor..( çok özel bir durum olmadıktan sonra)
Semra hocaya gelince...Herşeyı takip eder...Her hasta için toplantı yaparlar gün içinde ve ortak kararla uygulanıcak tedavi , ilaç dozu belirlenir...Kendi adıma söylıyım...Toplanıp karar vermeden bana şu ilacı şu dozda al diye Nur hoca hiç söylemedi...Ben eve geliyordum telefonla arayıp bilgi veriyolardı...Yani doktor karar vermıyor ekip olarak incelenıyor her hasta
Allahım yar ve yardımcın olsun...Benim test günüm 6 mart beklemedeyım...Darısı senin başına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?