evet dhea ilacını duymuştum denemekte fayda var tabi,kistlik bir durumum yok doğum kontrol hapı da kullanmıyorum. bi araştırayım onu,çok teşekkür ederim canım benim. Allahım senşn de gönlüne göre versin.aslında şu anda 3. denemeyi yapacam ne gücüm ne de param var.her defasında bu son diyorum ama olmuyo işte.ben de eşimde çocukları çok seviyoruz ama kısmet tabi.bir gün burdan hamileyim diye yazıcam inşallah
tşk ederim canım ne demek Allah sizden de razı olsuntez zamanda bu hale gelmeniz dileğiyle...
evet dhea ilacını duymuştum denemekte fayda var tabi,kistlik bir durumum yok doğum kontrol hapı da kullanmıyorum. bi araştırayım onu,çok teşekkür ederim canım benim. Allahım senşn de gönlüne göre versin.aslında şu anda 3. denemeyi yapacam ne gücüm ne de param var.her defasında bu son diyorum ama olmuyo işte.ben de eşimde çocukları çok seviyoruz ama kısmet tabi.bir gün burdan hamileyim diye yazıcam inşallah
Merhabalar
2 gündür bütün yazılanları okudum,bende randevu aldım semra hanımdan. bir aşılama,2 tüp bebek denemem oldu ama sonuç alamadım.yumurta kalitesiz dediler o yüzden tutmuyomuş ve bunun bi ilacı da yokmuş
kafam o kadar karışıkki tıp o kadar ilerlemiş diyolar ama buna bi çare bulamıyolar. tabiki öncelikle Allahın nasip etmesi gerekir ama bizde elimizden geleni yapalım istiyoruz.sizce benim durumum ne olur? ya da yumurta kalitesi için ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim. en iyi beni siz anlarsınız malesef kimse beni anlamıyo
iyiyim canım tşk ederim tüp bebek raporunu tıp faülteleri veriyor veya üniversite hastaneleri bir günde alamazsın canım biz tıp fak. gittiğimizde doktorum sekreteri hocamız rapor alacak kişilerle özel görüşüyor dedi.bize muayenesinin kartını verdi.bizde gittik tabi anlattık derdimizi bir de ben bakayım dedi tabi ucunda 250 ytl var. raporu çıkartırız dedi salıydı gittiğimizde p.tesi gelin dedi.p.tesi gittik rapor hazırdı.ilaç raporunu kadın doğum uzmanı yazabilir canım.önceden yaptırdımız yerde kendilerine ait tıp merkezide vardı kurumun ilaç raporunu kadın doğumcuya hazırlatıp bize vermişlerdi.ama tıp fakültesinden ikisini birlikte çıkartabilirsin...Allah kolaylık versin canım...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
hangi testler canım daha açıklayıcı yazarsan sevinirim...cem bey iyi bir doktormuş bana da tavsiye etmişlerdi ama senin yaptıracağın zaman yoksa ona göre planını belirle canım...opu ve transferde istediğin doktor girsin...
haytım peki, raporlu ilaçların ne kadar tuttu ayrıca ben sordum ilaçları tüp bebek uzmanı yazabilir oda sgk ile anlaşması olcak dedi
valla iste opu ve transfer icin sanirim cem beyi ayarlayabilmek icin haplara devam eidicem....mthr 1298 mthr 677 cd 56 faktor v leiden bunlari yapmiyo benim calistigim hastane
Selam
Bende augustosda memorialda tedaviye basliyorum.. Bizimde en az 12.000 tl miz gidicek..
Hayirlisi artik insallah merkez iyidir..
O raporu yurt disindan gelenlerde alabiliyormu??
Bizimde pid yapilmasi lazim..
Tskler..
Thorbank tsk ederim ordayken sorarim artik... Kac tane embryo koyulacagini sormustum henüz daha geri aramadilar.. Ben 2 tane istiyorum zanki ozaman daha fazla sansimiz diye var gibi geliyor bana ama 25 yasindayim ozaman galiba tek bitane koyuyorlar diye duydum.. Almanyada bile 2-3 tane koyuyorlar bunu ben anlamiyorum genc kadinlar daha saglikli ikiz tasiyabilir niye böyle bi kanun cikarmis türkiye?!
Selam
Bende augustosda memorialda tedaviye basliyorum.. Bizimde en az 12.000 tl miz gidicek..
Hayirlisi artik insallah merkez iyidir..
O raporu yurt disindan gelenlerde alabiliyormu??
Bizimde pid yapilmasi lazim..
Tskler..
Thorbank tsk ederim ordayken sorarim artik... Kac tane embryo koyulacagini sormustum henüz daha geri aramadilar.. Ben 2 tane istiyorum zanki ozaman daha fazla sansimiz diye var gibi geliyor bana ama 25 yasindayim ozaman galiba tek bitane koyuyorlar diye duydum.. Almanyada bile 2-3 tane koyuyorlar bunu ben anlamiyorum genc kadinlar daha saglikli ikiz tasiyabilir niye böyle bi kanun cikarmis türkiye?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?