Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet canım inşallah haykıracağız bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyemaddi ve manevi çok yıpratıyor insanı Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bende aynı şeyleri düşündüm çok zor bir süreç gerçekten

stres te yumurta kalitesini etkiliyormuş.Biliyorum bu tedavide strese girmemek mümkün değil ama elimizden geldiğince sabırlı olmalıyız.Allah nasip ederse bir tane bile olsa kaliteli yumurtan olur ve inşallah 3.denemende pozitif sonuç alırsın.İnşallah tez zamanda buradan güzel haberlerimizi paylaşırız.

Hayırlı uğurlu olsun canım tedavin,Allah hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Yumurta kalitesini arttırmak için bir çok kür uygulayan arkadaşlar var bu sitede.Bir bak istersen onlara,bilemiyorum içine sinen aklına yatan bişeyler bulursan uygularsın.Ama öncelikle yüreğini ferah tut,yeter ki Allah ol desin,ben ne mucize bebekler tanıyorum.

haytım peki, raporlu ilaçların ne kadar tuttu ayrıca ben sordum ilaçları tüp bebek uzmanı yazabilir oda sgk ile anlaşması olcak dedi

valla iste opu ve transfer icin sanirim cem beyi ayarlayabilmek icin haplara devam eidicem....mthr 1298 mthr 677 cd 56 faktor v leiden bunlari yapmiyo benim calistigim hastane

haytım peki, raporlu ilaçların ne kadar tuttu ayrıca ben sordum ilaçları tüp bebek uzmanı yazabilir oda sgk ile anlaşması olcak dedi

canım ilaçları tüp bebek uzmanı yazabilir diye bir şart yok tüp bebek uzmanı dediğin kadın doğum uzmanı zaten ovulasyon indiksiyon diye biz rapor çıkarmıştık bizim ilaçlar ilk tüp bebekte 2000 tl civarıydı biz bunun 800 tl sini ödedik

Selam
Bende augustosda memorialda tedaviye basliyorum.. Bizimde en az 12.000 tl miz gidicek..
Hayirlisi artik insallah merkez iyidir..
O raporu yurt disindan gelenlerde alabiliyormu??
Bizimde pid yapilmasi lazim..
Tskler..

Selam
Bende augustosda memorialda tedaviye basliyorum.. Bizimde en az 12.000 tl miz gidicek..
Tskler..

canım hayırlı olsun bol bebişli olur inşallah yurt dışı için sormak lazım hastanenin halkla ilşkiler veya muhasebe bölümüne sor istersen

Thorbank tsk ederim ordayken sorarim artik... Kac tane embryo koyulacagini sormustum henüz daha geri aramadilar.. Ben 2 tane istiyorum zanki ozaman daha fazla sansimiz diye var gibi geliyor bana ama 25 yasindayim ozaman galiba tek bitane koyuyorlar diye duydum.. Almanyada bile 2-3 tane koyuyorlar bunu ben anlamiyorum genc kadinlar daha saglikli ikiz tasiyabilir niye böyle bi kanun cikarmis türkiye?!

Selam
Insallah Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip eder.Almanyanin neresindesiniz canim?

Selam
Tskler..

selam canim allah isterse bizde agustos ayinda memorialde tedaviye baslamayi dusunuyoruz.
sana sormak istedigim 12.ooo tl gidecek demissin sadece tedavi mi o kadar tutuyor yoksa kalacak yer ve diger masraflarlanbirlikte?
allah hepimize kolaylik versin canim :))

Ben würzburg tarafindanim.. Yok tabiki masraflarla beraber okadar tutuyor;-)
Ondan zaten 2 tane embryo koydurmak istiyorum okadar masrafta bagri 2 sansim olsun diye.
Tabiki kismet ama yinede ben öyle düsünüyorum..

canım yasa çoğul gebelikleri önlemek için çıkarıldı ilk defa tüp bebek yaptırıyorsan 1 tane embriyo katıyorlar ama 2 ve daha fazla yaptırmışsan 2 tane katıyorlar yalnız geçen gün birisinden duydum bazı merkezler 1 değil 2 tane katıyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum

nil1971 thorbank haklı canım,sanırım ilk denemen tek embriyo yerleştiriyorlar.Üzgünüm ama Memorial gibi bir hastanenin yasayı çiğneyeceğini sanmıyorum.Bursa'daki yerel bir kaç merkez yaşa,deneme sayısına bakmadan embriyo yerleştiriyor.Sen bunlara takılma bence şimdi,tedavin hayırlı olsun,Allah nasip etsin yeterki sana hayırlı bir evlat.Ha iki tane yerleştirmişler ha bir farketmez.

Tabiki hayirlisi olsun herseyin ama 13.000 tl de insan yaptirmisken 2 tane koydurmak istiyor daha fazla sans oldugu icin.. Almanyada öyle söylediler..
Bi bakalim augustosda basliyoruz insallah..

Tabiki hayirlisi olsun herseyin ama 13.000 tl de insan yaptirmisken 2 tane koydurmak istiyor daha fazla sans oldugu icin.. Almanyada öyle söylediler..
Bi bakalim augustosda basliyoruz insallah..

Crafty gercektenmi kac yasindasin? Insallah bendede yaparlar..
Sakin kimse yalnis anlamasin para icin tek istemiyorum tabiki herseyin hayirlisi ama ikiz olsa bile benim icin hic problem degil matti manevi cünkü ailemde ikizler fazlasiyla;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…