Canım maşallah ne kadar çabuk çıkarmışsınız.Bize aylarca sürer dediler dur benide telaşlandırdın şimdi bende bir araştırayım iyice.Sen hangi şehirde yaşıyorsun?
atasehir memorialdemi yaptiriyosunuz kizlar.......bende ilk folikul takibini 4 agustosta yaptiricamda....
atasehir memorialdemi yaptiriyosunuz kizlar.......bende ilk folikul takibini 4 agustosta yaptiricamda....
sağol canımmmm tabi doktorun özeline gider parayı bastırır muayene olursan raporuda hemencecik çıkartıverir mersinde yaşıyorum canım.mesela ben anatoliayı düşünüyordum orda da hakan hoca hacettepede çalışıyormuş anlarda dediler hacettepeden rapor çıkartırız siz uğraşmazsınız yani yeter ki doktor istesin hayatım...yeter ki paran olsun...
sisli memorialden niye vazgectin.....hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız...ben acıbademde yaptıracağım şişli memoriale gitmiştim ama...başladın mı ilaçlara?
Doğru söylüyorsun arkadaşım,ben de Bursa'da araştırayım bir doktor şöyle paragözünden olsun bana zorluk çıkarmasın:))
şişlide aynur hanıma muayene olmuştum sağ yumurtalıkta çikolata kisti sol tarafta da normal kist var dedi.tüpleri de alabiliriz dedi.tabi ben şoklardayım. 1 ay sonra rutin muayenede doktor ne çikolata kisti var dedi ne normal kist ben yine şoklardayım ama bu defa salya sümük olmadım.:) muayene eden prof.dr. tüp bebek için bülent traşı tavsiye etti zaten onun asistanlığını yapmış.bir de ben mersinde oturuyorum.bana ilaçları burda verelim yumurta takibini yapalım opu ve transferde istanbula git dedi. bana daha mantıklı geldi.bülent traş hocayı tercih ettim. bir de ben oraya co-cültür uygulaması için gittim artık yapmadıklarını öğrendim.o yüzden canım... sen tedaviye başlamışsın galiba hayırlı olsun doktorun kim peki?
iyiyim canım tşk ederim tüp bebek raporunu tıp faülteleri veriyor veya üniversite hastaneleri bir günde alamazsın canım biz tıp fak. gittiğimizde doktorum sekreteri hocamız rapor alacak kişilerle özel görüşüyor dedi.bize muayenesinin kartını verdi.bizde gittik tabi anlattık derdimizi bir de ben bakayım dedi tabi ucunda 250 ytl var. raporu çıkartırız dedi salıydı gittiğimizde p.tesi gelin dedi.p.tesi gittik rapor hazırdı.ilaç raporunu kadın doğum uzmanı yazabilir canım.önceden yaptırdımız yerde kendilerine ait tıp merkezide vardı kurumun ilaç raporunu kadın doğumcuya hazırlatıp bize vermişlerdi.ama tıp fakültesinden ikisini birlikte çıkartabilirsin...Allah kolaylık versin canım...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah
çok teşekkür ederim canım, Allah senden razı olsun..iyi ki varsınız.Allah hepinizin yardımcısı olsun ve tez zamanda muradını versin inşallah..hepinizi öpüyorum kızlaaar
canım biz 3 defa denedik olmadı o yüzden bu uygulamayı duyduk co-cültür rahimden bi parça alıyorlar lab. ortamında geliştirip embriyoyu onun içinde yetiştiriyorlar bu uygulama 3 ve 3 ten fazla başarısız denemelerde, daha kaliteli embriyo elde edilemsinde kullanılıyor.fazladan ücreti var.önceden memorial yapıyormuş ama şimdi vazgeçmişler.aynur hanımın söylediğine göre istenilen başarı oranı yakalanmamış bu uygulamada.ayrıca fazladan maliyet getirdiği için vazgeçmişler.ama uygulayan merkezler var hala acıbadem. ankarada zeynep kamil gibi...
birde bazi testler var bazilafini yaptirabiliyoruz bazilafinida yaptiramicaz acaba onlarin cok onemi varmi.....
tatlim sadece uludag cikario bu raporu bursada ama osman hocaya ver parayi o cikartabilir bence ben bir yildir bursada degilim ama osman hocanin eski hastasiyim...
Merhabalar
2 gündür bütün yazılanları okudum,bende randevu aldım semra hanımdan. bir aşılama,2 tüp bebek denemem oldu ama sonuç alamadım.yumurta kalitesiz dediler o yüzden tutmuyomuş ve bunun bi ilacı da yokmuş
kafam o kadar karışıkki tıp o kadar ilerlemiş diyolar ama buna bi çare bulamıyolar. tabiki öncelikle Allahın nasip etmesi gerekir ama bizde elimizden geleni yapalım istiyoruz.sizce benim durumum ne olur? ya da yumurta kalitesi için ne yapmalıyım? yardımcı olursanız çok sevinirim. en iyi beni siz anlarsınız malesef kimse beni anlamıyo
birde bazi testler var bazilafini yaptirabiliyoruz bazilafinida yaptiramicaz acaba onlarin cok onemi varmi.....
amiiinn inşallah canım bu kez tamamına ereriz...ama daha kontrole gitmedim kalp atışlarını duymadan inanamıyorum ve çok korkuyorum...
geçen yılki boş gebelik akımdan çıkmıyor....
senin doğuma da az kalmış rabbim kolay doğum nasip etsin...ne güzel az kaldı kavuşmanıza...darısı başıma..
canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sende bizde bebişlerimize kavuşuruz öncelikle moralini bozma rabbim vermek istese her ne sebep olursa olsun verir.tabiki biz bütün şartları deneyeceğiz.yumurta kal,itesi için dhea diye bir ilaç var bunu kullanabilirsin.bir çeşit hormon.nerden bulacağına gelince netten sipariş verebilirsin veya aminoasit,gıda takviyeleri satan yerlerden alabilirsin günde 3 defa 3 ay kullanacaksın ama bir etki gösterdiğinde veya kistlik bir yapın varsa veya doğum kontrol hapı kullanıyorsan kesinlikle kullanma derim ....!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?